Elenatal yutamama sorunu

prensesinannesii

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
25
3
6
32
Merhaba herkese, yeni hamileyim ben. Doktorum folik asit olarak elenatal verdi. Aldım ama bana çok büyük geldi çok denedim asla yutamadım. Ezmeye çalıştım içinde sıvı varmış. Her yere patladı. Haftaya tekrar gideceğim değiştirmesini isteyeceğim ama şimdi bir hafta boyunca ne yapacağım, böyle bir durum yaşayan var mı

Elenatal'da nerde sıvı var ki kapsül değil o, 1 mi kullanıyorsunuz

Yok 2 verdi doktor. Kapsülü yanlış ifade ettim sanırım. Yumuşak jelatin gibi yutamayınca biraz ezeyim dedim. Patladı içi kahverengi sıvıymış her yer balık koktu maalesef 😔
Elenatal 2 2.trimesterde kullanılıyor ama, siz daha yeni hamileyseniz 1 kullanmanız lazım :/

Merhaba herkese, yeni hamileyim ben. Doktorum folik asit olarak elenatal verdi. Aldım ama bana çok büyük geldi çok denedim asla yutamadım. Ezmeye çalıştım içinde sıvı varmış. Her yere patladı. Haftaya tekrar gideceğim değiştirmesini isteyeceğim ama şimdi bir hafta boyunca ne yapacağım, böyle bir durum yaşayan var mı
Solgar metafolin küçücük tavsiye ederim. Hem de doğal folat ama tabi elenatal gibi komplex değil ben hamile olmadığım halde onun 1.sini yutmakta aşırı zorlandım ilaç güzel ama fazla büyük. Parçalayarak içebilirsiniz

Bunu ben de sordum doktora 2 dedi yine benim de kafamı karıştırdı bu durum. Omega 3 varmış farklı olarak 1 den . Bilemiyorum
İlginç benimki 1'i bile bıraktırdı çok karışık o, ilk 3 ay aktif folat daha iyi olur diye :)) doktordan doktora değişitor demek

Back
X