Eleştiri değil ...avukat yorumu istiyorum

purplem

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
607
128
648
Diğer
Merhaba ...öncelikle şunu belirteyim .45 yaşındayım..cogunuzun takıldığı durumda değilim...öyle yada böyle 30 seneye yakın senedir evliyim.kimse kusura bakmasın çok şeyi hazmettim ... en son evli kadınla ilişkisini yakaladım...ıpade tüm görüşmeler düşüyor ...2 Aydır foto çekiyorum iPad görüşmelerini .ayrıca başka kadınlarla ilişkiside var...yani artık sinsi davranıyorum ...bu arada beni ne maddi ne de manevi olarak kısıtlıyor...yurtdışı tatillerine kadar param pulum veriliyor...gece kaçta geldim sorgulamaz daha doğrusu soramaz yüzü YÖK...bana hiç ay aldatıldın cektin demeyin ...30 sene ben cektim evet parayı ben yıyıcem...ömrüm geçti ...bu saatten sonra maddi çıkarlarıma bakıyorum...bilen varsa yazsın.,,aldatılmada başka neler toplayabilirim...Evli kadına da dava açabilirmıyım tel konuşmalarından dolayı...foto yok sadece tel konuşma saatleri ve dakikaları var
Kadının kocasına söylesem ne olacak kocam umrumda değilki .kadının yuvası yıkılsa banane....faydası ne...kendi çıkarlarıma bakıyorum
Eleştirenlere cevap yazmam
Sadece ve sadece yol gösterecekler yazsın
Sevgiler

avukat degılım
hayatınızda benı ılgılendırmez herkes kendıne yakısanı yapar

tek bıldıgım su
aldıgınız tum goruntulerle bı avukata gıdıp esınıze de o kadına ya da kadınlara da dava acabılıyorsunuz maddı manevı ve bu sızın hakkınız
esınızın evlı oldugunu bıldıklerınden emın olup bunu ıspatlayacak bı delılınız olması yeterlı karsı tarafa dava acmak ıcın
evlılık hayatımı bıtırdı yuvamı dagıttı huzurumu bozdu ibaresınden bırı bıle yeterlı

benım eskı ıs arkadasım yasadı bunu
esıyle 3. sahısın herseyını delıl olarak 1 yıl sakladı ıkısınede dava actı 3. sahıs kadın evlı oldugunu bıle bıle sevgılı durumları vardı saklanmadan yasanıyordu ıs arkadasım cıddı bı tazmınat davası actı ve kazandı
yalnız adamı boşadı :)

Haklarınızı arayın da 45 yaşındaymışsınız bu adamla kendinizi yıpratmaktansa Yen'i bir evlilik yapıp huzura ermeyi düşünmez misiniz.
Benden 10 yaş büyüksünüz size bişey demek haddim değil ama ne bileyim sizde mutlu olmayı sevmeyi sevilmeyi hak ediyorsunuz bence. Düzgün biriyle tabi .
Çok hukuki bilgim Yok ama Sanırım kadına da tazminat davası açılabiliyor haberlerde görmüştüm

İçinizden canavar çıkmış
Eleştirmiyorum sadece şaşırıyorum
Bdv alışmışım sinen pısırık kadınlara siz 3 beden büyük geldiniz
Kolay gelsin ne diyeyim:)
Biraz daha sabırlı davranıcam
Kocamdavgözum olsa zor olabilirdi ...uygun zamanı bekliyorum
Beni parasız pulsuz bıraktığıda yok
Amaaan aldatıldım diye hiç bedelsiz bırakmam :))

Öncelikle helal olsun

Zırıldayıp üstüne hiçbir şey yapmayan aciz, zavallı bir tip değilsiniz

Benim tavsiyem madem adamın giderler umrunda değil her ay kredi kartıyla altın +döviz alın koyun kasaya depolayın . Kasa kiralayın önce

Kadının kocasına ben olsam söylerdim. Belki adam namusunu temizlemek ister sizinkini gebertir siz de paraların hepsine konarsınız

Son düzenleme:
Uygun zamanı bekliyorum...ne kocası hiç bu saatten sonra kimsenin donu gömleğiyle uğraşamam:)

Ben yıllar önce yaşadım o durumu....geçtim onları :)))30 yılın bedelini almadan boşanmam
İsterse kocam açsın davayı ...3 seneden önce boşayamaz.... versin parayı sonra gitsin

Uygun zamanı bekliyorum...ne kocası hiç bu saatten sonra kimsenin donu gömleğiyle uğraşamam:)

neysekı kocamı sevıyorum o kadınları bulucam onlarmı guzel ben mı dıyen bırı degılsınız
bu gozler ne konular okudu bu konuyu okuyunca dumur oldum

bence tazmınat davasından sonra esınızde dumur olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…