Eleştiri değil ...avukat yorumu istiyorum

Ahhh yaaa ;((
Ev arabanın yarısı onun tabi evlendikten sonra aldılarsa

Ahhh yaaa ;((
Ev arabanın yarısı onun tabi evlendikten sonra aldılarsa
Bı tek altınları evlenmeden aldılar ama onlarda zaten kadının oluyo
İkisi de çalışıp en güzel muhitten ev aldılar aradan sonra model
Adamın maaşı desen tüm giderlerden sonra kenara 3bin falan kaliyormus
ama gelde anlat bizim kıza
Hala koca derdinde
Yemişim kocayı
Evli kadınla aldatacak kadar şer...z
Bide üstüne 5 kuruş vermeden boşandı

Tamam bu hayatta herşey başımıza gelebilir ama erkek gezip tozsun çocuğuna bile 3 kuruş vermesin bu kadın da hala hem parasız pulsuz kalıp hem ah vah kocam gitti diye yansın
Valla siz iyi ediyorsunuz
Neyi var neyi yok alın

Ev araba niye verdi (allahım ya
Avukata danışmadı mı hiç
Kesin anlaşmalı boşandı ...birde çalışıyormuş ...emeği var

Buna aşk değil salaklık deniyor afedersiniz

Yemeye ekmeği yok hala herif diyor öleyim ne kocaymış arkadaş

Allahını seven üstüme toprak atsın

Buna aşk değil salaklık deniyor afedersiniz

Yemeye ekmeği yok hala herif diyor öleyim ne kocaymış arkadaş

Allahını seven üstüme toprak atsın
Aynen valla salaklıktan bı milyon level sonrası yani
Adam sokakta dolu
Çocuğuna yiyecek yemeği bulamıyor hala kocam da kocam oyy off

Kısaca benim durumla ilgili akıl verecek varsa fikirlere açığım

Ya size ve bu başlığa yazan tüm arkadaşlara HELAL OLSUN!! Aslansınız çok güçlüsünüz!

Benim bildiğim adamı aldatma ile ilgili yakalayıp affettiğinize dair bir kanıt olmaması gerekiyor, yani mahkemeye çıkınca bu beni aldattığı için boşanıyorum diyorsan, geçmişte yaşanmış ve sen affetmiş, aile birliğini bozmamışsan artık bu konu değil. Anlatabildim mi bilmiyorum?

Kadına da dava açabilirsiniz, tazminat hakkınız var ondan da. O raddeye geldiğinizde kadınla konuşun, kadın belki kocanızı sıkıştırır falan halleder ayrıca tazminatı.

Bir de davayı açana kadar her ay altın maltın toplayın olabildiğince kasanızı cherrynin de dediği gibi..

Sonrasında mutluluklar!

30 sene aldatildiniz sevdiğiniz için mı ayrılmadiniz yoksa ekonomik rahatlıktan mı? Kaç senedir bu umursamazliginiz devam ediyor? Avukat yorumu istemissiniz ama size güçlüsün diyen yorumlara izin varsa sanırım farklı görüşlere de açıktır konu. :)

Yorum yapanlar da bı alem hee. Biri bı konu açıp ilk kez aldatildigini söylese ve affedicem bosanmicam dese ne gurursuzlugu kalır ne yuzsuzlugu . Yahu kadın 30 sene bilmem kaç kadinla aldatilmis. O güçlü olmasın da kim olsun bu saatten sonra. Hani çocuklara şiddet gosterilince dayak arsizi denir ya bu da o misal. Artık doğal olarak bir şey hissetmiyor konu sahibi.

Hiç helal olsun demeyeceğim. Sırf maddi imkanınız sarsilmasin diye 30 yıl kadın üstüne kadın getirmesine izin vermissiniz. Benim bunu yapabilmem için onurumu kaybetmem lazım.
Ilk aldatmada da gayet net ispatlayip, hem maddi hem manevi tazminatinizi, nafakanizi çatır çatır alırdınız. 30 sene çekmek marifet değil. Hele şimdi parasını yemek hic marifet değil. Gece 12de nerede olduğunuzu önemsemeyen bir adamın parasını yemek bir marifet değil. Maaşlı işçi falan gibi evinde tutuyor sadece. Aldatıyor, vunu biliyorsunuz, bunu bildiğinizi de biliyor. Berbat bi ilişki.
Hukuki kısmına gelince, aldatıldığınızı bile bile birlikte yasamaya devam ederseniz, bazı şartlarda affetmis sayiliyorsunuz. Istediğinizi deyin, kanunlar böyle. Ama telefondaki vs mesajlar, konuşmalar boşanma davasi için delil olur. Biriktirmeye devam edin.
Ama siz psikilojinizi kaybetmissiniz tabi sizi bu hale getirenler utansin. Ama keşke en basında onurunuzla bosansaydiniz. Siz bu hale geldikten sonra para neye yarar ki

Bu arada avukatım. Ama konunuza yorum yapacak insanları secemezsiniz. Isteyen eleştirir, isteyen hukuki kısmına yorum yapar.
Eski konulariniza baktım 6 7 8 sene öncesinde bile cokca aldatma ve şiddet konusu var. O konulardaki isyanlariniz, karşı taraftaki kadını rezil etme isteğiniz vs normal. Ama şu konudaki soğukluğunuz beni korkuttu. Resmen ürperdim. 30 seneniz gitmiş kolay değil, bence bir psikologdan yardım alın, bu yükten kurtulun.
Şiddetten sonra bosanmazsaniz, darp raporu suresi bildiğim kadarıyla 6 ay, 6 ay icinde dava acmazsaniz, eve donerseniz, affetmis sayılırsınız. Aldatmalar için de buna benzer kurallar var.
Esinizi karsiniza alın, zaten herkes neyin ne olduğunu biliyor. Maddi isteklerinizi belirtin, karşılıklı anlaşıp bosanin. Boşanmaya karsi çıkacağını hiç sanmıyorum

Boşanırken evlilik süresince edinilen malların yarısı sizin. Eğer ortada mal varsa bence hiç çekmeyin alın payınızı aslanlar gibi yaşayın boşanın bu adamdan tabi şimdikinden daha iyi şartlarda olacaksanız. Diğer türlü tazminat falan vs. bunlar çok uzun süren prosedürler. Kadından da sizi tatmin edebilecek para gelmez zaten. En iyisi karşılıklı anlaşıp boşanın.

kendi çıkarmı düşünüyorum dediğiniz için şöyle bir şey söylemek istiyorum; boşanmak zorunda mısınız. yani en azından hemen. hayatınızı istediğiniz gibi sürdürüyorsaniz gerek var mı.

Eşine ve sizi aldattığı kişiye zina davası açabilirsiniz

Eşin sevgilisine dava açma olayı kaldırıldı, bir dönem vardı 10 bini aşmayacak şekilde tazminat kesiliyordu ama artık dava açma hakkı yok yeni yasalarla
Elindeki delillerle eşinin maddi durumuna göre tazminat alabilirsin ancak bu tazminat sokak tabiri ile donuna kadar almak değil, boşanma davalarıyla ilgili diğer konularda yazmıştım bunları tekrar hatırlatayım Türk Medeni kanununda adamın her şeyini almak diye bir şey yok.
Madem ki niyetin parasını yemek, boşanmadan daha kolay yersin böyle devam et bence, zaten çekeceğini çekmişsin, yazdıklarından anladığım kadarıyla duygusal olarak artık çok zorlamıyor seni, o halde devam et böyle, boşanıp da rahatlatma adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…