Ahhh yaaa ;((Küçük de değil 32 yaşında bide 2 yaşında kızı var
Devletin verdiği yardımla geçinmeye çalışıyo
Kocası da evi altınları arabayı öteki kadınla yiyo
Arkadaşım da hala kocam gitti de elimde tutamadım da ağlıyo işte
Altınlar kadının;((( niye verdiAhhh yaaa ;((
Ev arabanın yarısı onun tabi evlendikten sonra aldılarsa
Bı tek altınları evlenmeden aldılar ama onlarda zaten kadının oluyoAhhh yaaa ;((
Ev arabanın yarısı onun tabi evlendikten sonra aldılarsa
Ev araba niye verdiBı tek altınları evlenmeden aldılar ama onlarda zaten kadının oluyo
İkisi de çalışıp en güzel muhitten ev aldılar aradan sonra model
Adamın maaşı desen tüm giderlerden sonra kenara 3bin falan kaliyormus
ama gelde anlat bizim kıza
Hala koca derdinde
Yemişim kocayı
Evli kadınla aldatacak kadar şer...z
Bide üstüne 5 kuruş vermeden boşandı
Tamam bu hayatta herşey başımıza gelebilir ama erkek gezip tozsun çocuğuna bile 3 kuruş vermesin bu kadın da hala hem parasız pulsuz kalıp hem ah vah kocam gitti diye yansın
Valla siz iyi ediyorsunuz
Neyi var neyi yok alın
Aynen anlaşmalı boşandılarEv araba niye verdi(allahım ya
Avukata danışmadı mı hiç
Kesin anlaşmalı boşandı ...birde çalışıyormuş ...emeği var
Küçük de değil 32 yaşında bide 2 yaşında kızı var
Devletin verdiği yardımla geçinmeye çalışıyo
Kocası da evi altınları arabayı öteki kadınla yiyo
Arkadaşım da hala kocam gitti de elimde tutamadım da ağlıyo işte
Aynen valla salaklıktan bı milyon level sonrası yaniBuna aşk değil salaklık deniyor afedersiniz
Yemeye ekmeği yok hala herif diyor öleyim ne kocaymış arkadaş
Allahını seven üstüme toprak atsın
Kısaca benim durumla ilgili akıl verecek varsa fikirlere açığım
kendi çıkarmı düşünüyorum dediğiniz için şöyle bir şey söylemek istiyorum; boşanmak zorunda mısınız. yani en azından hemen. hayatınızı istediğiniz gibi sürdürüyorsaniz gerek var mı.Merhaba ...öncelikle şunu belirteyim .45 yaşındayım..cogunuzun takıldığı durumda değilim...öyle yada böyle 30 seneye yakın senedir evliyim.kimse kusura bakmasın çok şeyi hazmettim ... en son evli kadınla ilişkisini yakaladım...ıpade tüm görüşmeler düşüyor ...2 Aydır foto çekiyorum iPad görüşmelerini .ayrıca başka kadınlarla ilişkiside var...yani artık sinsi davranıyorum ...bu arada beni ne maddi ne de manevi olarak kısıtlıyor...yurtdışı tatillerine kadar param pulum veriliyor...gece kaçta geldim sorgulamaz daha doğrusu soramaz yüzü YÖK...bana hiç ay aldatıldın cektin demeyin ...30 sene ben cektim evet parayı ben yıyıcem...ömrüm geçti ...bu saatten sonra maddi çıkarlarıma bakıyorum...bilen varsa yazsın.,,aldatılmada başka neler toplayabilirim...Evli kadına da dava açabilirmıyım tel konuşmalarından dolayı...foto yok sadece tel konuşma saatleri ve dakikaları var
Kadının kocasına söylesem ne olacak kocam umrumda değilki .kadının yuvası yıkılsa banane....faydası ne...kendi çıkarlarıma bakıyorum
Eleştirenlere cevap yazmam
Sadece ve sadece yol gösterecekler yazsın
Sevgiler
Eşine ve sizi aldattığı kişiye zina davası açabilirsinizMerhaba ...öncelikle şunu belirteyim .45 yaşındayım..cogunuzun takıldığı durumda değilim...öyle yada böyle 30 seneye yakın senedir evliyim.kimse kusura bakmasın çok şeyi hazmettim ... en son evli kadınla ilişkisini yakaladım...ıpade tüm görüşmeler düşüyor ...2 Aydır foto çekiyorum iPad görüşmelerini .ayrıca başka kadınlarla ilişkiside var...yani artık sinsi davranıyorum ...bu arada beni ne maddi ne de manevi olarak kısıtlıyor...yurtdışı tatillerine kadar param pulum veriliyor...gece kaçta geldim sorgulamaz daha doğrusu soramaz yüzü YÖK...bana hiç ay aldatıldın cektin demeyin ...30 sene ben cektim evet parayı ben yıyıcem...ömrüm geçti ...bu saatten sonra maddi çıkarlarıma bakıyorum...bilen varsa yazsın.,,aldatılmada başka neler toplayabilirim...Evli kadına da dava açabilirmıyım tel konuşmalarından dolayı...foto yok sadece tel konuşma saatleri ve dakikaları var
Kadının kocasına söylesem ne olacak kocam umrumda değilki .kadının yuvası yıkılsa banane....faydası ne...kendi çıkarlarıma bakıyorum
Sevgiler
Merhaba ...öncelikle şunu belirteyim .45 yaşındayım..cogunuzun takıldığı durumda değilim...öyle yada böyle 30 seneye yakın senedir evliyim.kimse kusura bakmasın çok şeyi hazmettim ... en son evli kadınla ilişkisini yakaladım...ıpade tüm görüşmeler düşüyor ...2 Aydır foto çekiyorum iPad görüşmelerini .ayrıca başka kadınlarla ilişkiside var...yani artık sinsi davranıyorum ...bu arada beni ne maddi ne de manevi olarak kısıtlıyor...yurtdışı tatillerine kadar param pulum veriliyor...gece kaçta geldim sorgulamaz daha doğrusu soramaz yüzü YÖK...bana hiç ay aldatıldın cektin demeyin ...30 sene ben cektim evet parayı ben yıyıcem...ömrüm geçti ...bu saatten sonra maddi çıkarlarıma bakıyorum...bilen varsa yazsın.,,aldatılmada başka neler toplayabilirim...Evli kadına da dava açabilirmıyım tel konuşmalarından dolayı...foto yok sadece tel konuşma saatleri ve dakikaları var
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?