- 29 Nisan 2009
- 221
- 333
- 303
Çok ağladım zamanında....sonra kur hayatını dedim ...ve kurdum çokta mutluyum ...geçti eski ben:)Eleştirilecek bir durumunuz yok, evli iken kocasını/karısını aldatanlar eleştirilsin. Ancak psikolojik destek almanızda fayda var zira yaşadıklarınız kolay değil ve etkilenmişsiniz.
Haha bir tanesini dövdüm bile
neysekı kocamı sevıyorum o kadınları bulucam onlarmı guzel ben mı dıyen bırı degılsınız
bu gozler ne konular okudu bu konuyu okuyunca dumur oldum
bence tazmınat davasından sonra esınızde dumur olcak
Çok ağladım zamanında....sonra kur hayatını dedim ...ve kurdum çokta mutluyum ...geçti eski ben:)
Akıllı boşanıcam artık
Kız sende çok fenasınÖncelikle helal olsun
Zırıldayıp üstüne hiçbir şey yapmayan aciz, zavallı bir tip değilsiniz
Benim tavsiyem madem adamın giderler umrunda değil her ay kredi kartıyla altın +döviz alın koyun kasaya depolayın . Kasa kiralayın önce
Kadının kocasına ben olsam söylerdim. Belki adam namusunu temizlemek ister sizinkini gebertir siz de paraların hepsine konarsınız
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama inanki kolay olmadı bu kararlarGüçlüsünüz gerçekten, düşündüm de bu kadar güçlü kalmak mümkün mü diye. Size bir şey diyim mi gerçekten güç bakımından örnek alınacak bir kadın olmuşsunuz. Burada pısırıp susan, aldatılmaya devam edilip "beni bırakmasın" diyen çok kadın var onlara örnek olursunuz umarım. Mesela hayat bu, yarın öbürgün hepimizin başına gelebilir. İnsanoğlu beşer şaşar derler, kimse çok güvenmesin eşine hep dedim bunu malesef ki. Başıma geldi benim de eski erkek arkadaşım tarafından, aklım olsaydı sizin gibi güçlü dururdum. Tazminat açamazdım tabi evlilik olmadığı için aramızda ama güçlü durur o konuşmaları okurdum. Benim midem almamıştı o zaman, kendime güvenememiştim. Siz gerçekten kendinize güveniyorsunuz hem de sevgiliyi geçtim hayat arkadaşınız tarafından böyle bir iğrençliğe uğramışsınız yine de güçlü duruyorsunuz. Tebrik ederim, görsem elinizi öperdim samimiyim.
Dik duruşunuzu takdir ettimBen yıllar önce yaşadım o durumu....geçtim onları :)))30 yılın bedelini almadan boşanmam
İsterse kocam açsın davayı ...3 seneden önce boşayamaz.... versin parayı sonra gitsin
Biraz daha sabırlı davranıcam
Kocamdavgözum olsa zor olabilirdi ...uygun zamanı bekliyorum
Beni parasız pulsuz bıraktığıda yok
Amaaan aldatıldım diye hiç bedelsiz bırakmam :))
Ben dik durdukça daha beterini yaptıDik duruşunuzu takdir ettim
Alın tabi perişan olsun
Aldatmak da ne yaa
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama inanki kolay olmadı bu kararlar
Camda koca beklediğim geceler
Sonra salakmısın sen dedim ..çık gez ....eve kaçta gelsem soramaz...2 de gelsem uyumuş oluyor:)))
Sabah bazen sorar nerdeydin diye...kızlarla yemek yedim diyorum.zıtlaşmıyorum:))
İntikam alıcım sonuçta:)))
E kaç yıl olmuş tabiki incelemeyin ama bosanirken bunlar delil olsunBen dik durdukça daha beterini yaptı
Ben ne yaptım hiç sallamadım
İlk başta fodotenli gömleği gözünün önünde çöpe atıyordum:)))hem de ağlayarak keserek:))
Şimdi hiçççç incelemeden çamaşır makinesine:)))geçmişim adamdan
Merhaba ...öncelikle şunu belirteyim .45 yaşındayım..cogunuzun takıldığı durumda değilim...öyle yada böyle 30 seneye yakın senedir evliyim.kimse kusura bakmasın çok şeyi hazmettim ... en son evli kadınla ilişkisini yakaladım...ıpade tüm görüşmeler düşüyor ...2 Aydır foto çekiyorum iPad görüşmelerini .ayrıca başka kadınlarla ilişkiside var...yani artık sinsi davranıyorum ...bu arada beni ne maddi ne de manevi olarak kısıtlıyor...yurtdışı tatillerine kadar param pulum veriliyor...gece kaçta geldim sorgulamaz daha doğrusu soramaz yüzü YÖK...bana hiç ay aldatıldın cektin demeyin ...30 sene ben cektim evet parayı ben yıyıcem...ömrüm geçti ...bu saatten sonra maddi çıkarlarıma bakıyorum...bilen varsa yazsın.,,aldatılmada başka neler toplayabilirim...Evli kadına da dava açabilirmıyım tel konuşmalarından dolayı...foto yok sadece tel konuşma saatleri ve dakikaları var
Kadının kocasına söylesem ne olacak kocam umrumda değilki .kadının yuvası yıkılsa banane....faydası ne...kendi çıkarlarıma bakıyorum
Eleştirenlere cevap yazmam
Sadece ve sadece yol gösterecekler yazsın
Sevgiler
Dedim ya çok ağlayıp sinir krizi geçirdimmmm..ama geçtim o günleri....kredi kartını patlatıp...geziyorummmZaten belli ki deneyimlerin sonucu bu güç. Gerçekten çok zor yaşadıklarınız hiç kolay değil. Ama bunun sonucunda susup yutan çok kadın var bunu kastetmiştim. Gezin tozun tabiki, yiyin için. Neden hep kadınlar eziliyor? Neden hep kadın koca bekliyor? Böyle bir kaide yok ben böyle toplumu da kabul etmiyorum. Kadın yapınca adı başka bir şey oluyor ya hani ben bunu da anlamıyorum. Erkeğin adamlığını bildiği yerde kadın kadınlığını bilir. Gezin, tozun. Donuna kadar alın. Sizi kimse de eleştiremez çünkü siz camda koca beklediğiniz zaman yanınızda buradan kimse yoktu. Yarı yaşınız kadarım, 23 yaşındayım ama gücünüz bana güven verdi inanır mısınız? Kendimi silkeledim bir.
Kesin yaşı küçüktürDaha yeni arkadaşım boşandı
Kocası evli bı kadınla aldatmış
Benim saf arkadaşım da 5 kuruş almadan boşandı
Tazminat yok nafaka yok
E neden istemedin alsaydın ya diyorum
Ben aldatılmışım kocam elimden gitmiş napayım parayı diyo
Şu konuyu okusa bı keşke
Ablacım benden büyüksünüz ama sizle tanışmak isterim:)Dedim ya çok ağlayıp sinir krizi geçirdimmmm..ama geçtim o günleri....kredi kartını patlatıp...geziyorummm
Ödesinnnn ömrüm geçti benim
Dedim ya çok ağlayıp sinir krizi geçirdimmmm..ama geçtim o günleri....kredi kartını patlatıp...geziyorummm
Ödesinnnn ömrüm geçti benim
Küçük de değil 32 yaşında bide 2 yaşında kızı varKesin yaşı küçüktür
Çok kafasını vurur sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?