Eleştiri değil ...avukat yorumu istiyorum

Eleştirilecek bir durumunuz yok, evli iken kocasını/karısını aldatanlar eleştirilsin. Ancak psikolojik destek almanızda fayda var zira yaşadıklarınız kolay değil ve etkilenmişsiniz.
Çok ağladım zamanında....sonra kur hayatını dedim ...ve kurdum çokta mutluyum ...geçti eski ben:)
Akıllı boşanıcam artık

Haha bir tanesini dövdüm bile
Adam bu Ayşe olmasa FATMA
Sonra dank etti tabi:)

Çok ağladım zamanında....sonra kur hayatını dedim ...ve kurdum çokta mutluyum ...geçti eski ben:)
Akıllı boşanıcam artık

Güçlüsünüz gerçekten, düşündüm de bu kadar güçlü kalmak mümkün mü diye. Size bir şey diyim mi gerçekten güç bakımından örnek alınacak bir kadın olmuşsunuz. Burada pısırıp susan, aldatılmaya devam edilip "beni bırakmasın" diyen çok kadın var onlara örnek olursunuz umarım. Mesela hayat bu, yarın öbürgün hepimizin başına gelebilir. İnsanoğlu beşer şaşar derler, kimse çok güvenmesin eşine hep dedim bunu malesef ki. Başıma geldi benim de eski erkek arkadaşım tarafından, aklım olsaydı sizin gibi güçlü dururdum. Tazminat açamazdım tabi evlilik olmadığı için aramızda ama güçlü durur o konuşmaları okurdum. Benim midem almamıştı o zaman, kendime güvenememiştim. Siz gerçekten kendinize güveniyorsunuz hem de sevgiliyi geçtim hayat arkadaşınız tarafından böyle bir iğrençliğe uğramışsınız yine de güçlü duruyorsunuz. Tebrik ederim, görsem elinizi öperdim samimiyim.

bu arada capkınlık bılımsel olarak kanıtlanmıs ...

gen bozukluguymus
aldatılan kadın kulagından tutup doktora aldatan mahluku goturunce ılac tedavısıyle duzeltılıyormus

bunla kım ugrasır bılmem de erkegın gecmısıne ınıyorlar ve sorunu erkegın annesınde yanı kayınvalıde de buluyorlar
anne ogul arasındakı yanlıs ıletısımden dolayı olusamayan ınsanlık ,gelısemeyen beyın sonucuna varılmıs...

bılgı daaarrrcıgımızı da gelıstırdıgımıze gore saydırmaya devam edebılırız

Kız sende çok fenasın

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama inanki kolay olmadı bu kararlar
Camda koca beklediğim geceler
Sonra salakmısın sen dedim ..çık gez ....eve kaçta gelsem soramaz...2 de gelsem uyumuş oluyor:)))
Sabah bazen sorar nerdeydin diye...kızlarla yemek yedim diyorum.zıtlaşmıyorum:))
İntikam alıcım sonuçta:)))

Avukat değilim ama hukuk öğrencisiyim . Sınırlı bilgilerimle size şunu söylemek istiyorum; eğer aldatılma gibi durumlarda kocanızı affettiğinize dair bir beyanda,davranışta vs. bulunursanız bu ihaneti boşanma davasında öne süremezsiniz. Ama sizin eşinizin sürekli devam eden ilişkileri varmış anladığım kadarıyla o yüzden farklı bir durum ortaya çıkabilir elinizdeki belgelerle tecrübeli bir avukata danışın derim somut olayda çok farklı durumlar olabiliyor.

Biraz daha sabırlı davranıcam
Kocamdavgözum olsa zor olabilirdi ...uygun zamanı bekliyorum
Beni parasız pulsuz bıraktığıda yok
Amaaan aldatıldım diye hiç bedelsiz bırakmam :))

Bırakma tabi.Bunca sene çakmişsin.Çocuğun var mı bilmiyorum ama varsa hele hiç birşeyi bırakma.

Bir arkadaşımın kardeşi karısının aldattığından şüphelendi.Kadın sürekli inkar.En sonunda dedektif tuttu tüm

delilleri topladı.Onlarla gitti mahkemeye.Benim bildiğim faturalar falan da işe yarıyor.Ama kesinlikle sessiz ol.

Mahkemeyi falan duyurma.Avukat tedbir koysun tüm hesaplarına ve malına yoksa kaçırabilir.

Mal paylaşım davaları bayağı uzun sürüyor ona göre gardını al.Arkadaşımın 2 sene oldu bitmedi daha.

Kadına da dava açabilirsin.Tazminat alabilirsin.Ama bunların hepsini hazır olunca eş zamanlı yapmalısın.

Dik duruşunuzu takdir ettim
Alın tabi perişan olsun
Aldatmak da ne yaa
Ben dik durdukça daha beterini yaptı
Ben ne yaptım hiç sallamadım
İlk başta fodotenli gömleği gözünün önünde çöpe atıyordum:)))hem de ağlayarak keserek:))
Şimdi hiçççç incelemeden çamaşır makinesine:)))geçmişim adamdan

Zaten belli ki deneyimlerin sonucu bu güç. Gerçekten çok zor yaşadıklarınız hiç kolay değil. Ama bunun sonucunda susup yutan çok kadın var bunu kastetmiştim. Gezin tozun tabiki, yiyin için. Neden hep kadınlar eziliyor? Neden hep kadın koca bekliyor? Böyle bir kaide yok ben böyle toplumu da kabul etmiyorum. Kadın yapınca adı başka bir şey oluyor ya hani ben bunu da anlamıyorum. Erkeğin adamlığını bildiği yerde kadın kadınlığını bilir. Gezin, tozun. Donuna kadar alın. Sizi kimse de eleştiremez çünkü siz camda koca beklediğiniz zaman yanınızda buradan kimse yoktu. Yarı yaşınız kadarım, 23 yaşındayım ama gücünüz bana güven verdi inanır mısınız? Kendimi silkeledim bir.

E kaç yıl olmuş tabiki incelemeyin ama bosanirken bunlar delil olsun
Adam da pişman olmasada surusnsun
Kim bakar beş parasız adama

burda size kimse aldatıldın çekin gidin demez donuna kadar al der

Daha yeni arkadaşım boşandı
Kocası evli bı kadınla aldatmış
Benim saf arkadaşım da 5 kuruş almadan boşandı
Tazminat yok nafaka yok
E neden istemedin alsaydın ya diyorum
Ben aldatılmışım kocam elimden gitmiş napayım parayı diyo
Şu konuyu okusa bı keşke

Dedim ya çok ağlayıp sinir krizi geçirdimmmm..ama geçtim o günleri....kredi kartını patlatıp...geziyorummm
Ödesinnnn ömrüm geçti benim

Kesin yaşı küçüktür
Çok kafasını vurur sonra

Dedim ya çok ağlayıp sinir krizi geçirdimmmm..ama geçtim o günleri....kredi kartını patlatıp...geziyorummm
Ödesinnnn ömrüm geçti benim
Ablacım benden büyüksünüz ama sizle tanışmak isterim:)
Lazım olmayan şeyleri bile alın
Madem yurtdışı tatillerine Kadar parası var
Maddi durumu iyi demektir
Harcayin bol bol

Kesin yaşı küçüktür
Çok kafasını vurur sonra
Küçük de değil 32 yaşında bide 2 yaşında kızı var
Devletin verdiği yardımla geçinmeye çalışıyo
Kocası da evi altınları arabayı öteki kadınla yiyo
Arkadaşım da hala kocam gitti de elimde tutamadım da ağlıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…