- 17 Ocak 2023
- 97
- 56
- 18
- 30
- Konu Sahibi yorgunanaaa
-
Hayatında biri olması sizi artık ilgilendirmez aslında.Çocuk için resmi sınırlar içinde görüşüyorsunuz.Böyle olması daha iyi değil mi?Eski eşim ayda bir çocuğu alıyor. Bosanali bir sene oldu. Bugün uçagim var diye dün erken al dedim. suraya mi gidiyorsun diye sordu. Buna cevap vermedim. 12 gibi çocuğu alacaktı. Ama gece çocuk çok atesliydi. Daha önce hastanede yattığı için tedirginim. Geldiğin zaman hastaneye götürüp muayene ettirelim dedim. Ben götürürüm. Senin gelmene gerek yok dedi. Ben de uzak yola gidiyor. 4 saat. Aklım kalmasın dedim. Ben orada götürürüm burda götürmeye gerek yok. Senin gelmene gerek yok dedi. Çocuğu teslim alırken yüzüme bakıp konuşmamaya yemin etmiş gibi asla bakmıyor. Bennki gözü görmez birine konuşuyorum. Neden bu şekilde tavırları. Hayatında biri var da sadakatsizlik olmasin diye mi. Bu kadar sadık bı insan değildi. Sevgilisine sadık kalmak için olabilir mi . Şimdiden teşekkürler yorumlar için
Evet beni ilgilendirmiyor haklısınız ama niye bu şekilde bı tavır gösterirHayatında biri olması sizi artık ilgilendirmez aslında.Çocuk için resmi sınırlar içinde görüşüyorsunuz.Böyle olması daha iyi değil mi?os
Nasıl ayrıldınız?Kötü mü?Niye ayrıldınız?Bunlar önemli.Evet beni ilgilendirmiyor haklısınız ama niye bu şekilde bı tavır gösterir
Aldatma olaylarından dolayı ben boşanmak istedim haliyle bı çekişme oldu aramizda. Sürekli küçücük çocuğa hasret biraktin benden uzakta büyüyor diye sitem ediyor . Ama niye bu kadar kin nefret uzar . Bela okur. Sanki gözlerimle yiyecem onuNasıl ayrıldınız?Kötü mü?Niye ayrıldınız?Bunlar önemli.
Biz ayrı şehirlerdeyiz zaten. Muayenelerine hep ben götürürüm. Sorumluluk bendedir. Muayene parası da talep etmedim. Sadece nafakaBana normal geldi tavrı. Kizimin iki doktoru var. Uzak olana eger kendi imkanlarımla gidemiyorsam babasiyla gideriz. Yakin olana ekstrem bir durum yoksa kendim götürürüm. Muayene parasini isterim, geleyim mi der, gelme derim, gerek yok iki kisi gitmeye. Sevgilisi oldugu anlamina gelmiyor. Sevgilisi olsa da sizi ilgilendirmez artik
Mesajlara gelince asla o mesafesi yok. Keşke mesajda da öyle olsa. Çocukla ilgili ilacını anlatıyorum. Yüzüme bakıp dinlemiyor bile. Sonra mesaj atıyor nasıl kullanacağım bu ilacı diyeBoşanmışsınız bitmiş şu an sadece çocuk için sizinle muhatap oluyor. Bu şekilde mesafeli davranarak en doğrusunu yapıyor.
Biz ayrı şehirlerdeyiz zaten. Muayenelerine hep ben götürürüm. Sorumluluk bendedir. Muayene parası da talep etmedim. Sadece nafaka
Ayrıldıktan sonra donlarını kendi başına yıkamak zoruna gitmiştir.Aldatma olaylarından dolayı ben boşanmak istedim haliyle bı çekişme oldu aramizda. Sürekli küçücük çocuğa hasret biraktin benden uzakta büyüyor diye sitem ediyor . Ama niye bu kadar kin nefret uzar . Bela okur. Sanki gözlerimle yiyecem onu
İlacı nasıl kullanacağını sorunca mesafesiz mi oluyor? Ben de aşkım böceğim falan yazıyor sandım. Siz samimi olmasını mı istiyosunuz?Mesajlara gelince asla o mesafesi yok. Keşke mesajda da öyle olsa. Çocukla ilgili ilacını anlatıyorum. Yüzüme bakıp dinlemiyor bile. Sonra mesaj atıyor nasıl kullanacağım bu ilacı diye
Keşke görmek istemese de benden çocuğu teslim almak için ısrar etmese baskasi verse . Zamanında bunu asla kabul etmedi. Başkası değil sen vereceksin diyeBide yüze bakmama olayini buyutmeyin yani bosanmak sancili bir surec. Kimse güle oynaya bosanmiyor. Bosandiktan sonrada eski esini bidaha gormek istemiyor..bkz. ben
Yani onu ne ilgilendirir ki nereye gittiğim. Sonuçta çocukla gitmiyorum yalnız gidiyorum. Ne diye sorar kiE siz adamın sorduğu soruya kâle alıp cvp vermemişsiniz. O da sonrasında, sizle çok muhatap olmak istememiş.
Yani ben hiçbir şey bilmeden bu kdr yorumlayabiliyorum.
Keşke görmek istemese de benden çocuğu teslim almak için ısrar etmese baskasi verse . Zamanında bunu asla kabul etmedi. Başkası değil sen vereceksin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?