- 17 Ocak 2023
- 97
- 56
- 18
- 30
- Konu Sahibi yorgunanaaa
-
Hayır o değil. Ufak bı şeyde hemen geçmiş konuları açar sen söyle yaptın böyle yaptın acaba bana sadık mıydın evliyken diyeİlacı nasıl kullanacağını sorunca mesafesiz mi oluyor? Ben de aşkım böceğim falan yazıyor sandım. Siz samimi olmasını mı istiyosunuz?
Bugün uçagim var diye dün erken al dedim. suraya mi gidiyorsun diye sordu. Buna cevap vermedim.
Yoksa iletişim kursun mu istiyorsunuz?Çocuğu teslim alırken yüzüme bakıp konuşmamaya yemin etmiş gibi asla bakmıyor. Bennki gözü görmez birine konuşuyorum. Neden bu şekilde tavırları.
Peki birlikte götürelim dedim diye kendine bı pay çıkarmış mıdır. Zira kafası biraz öyle çalışıyor.
Bence kafası çalışmıyor.Peki birlikte götürelim dedim diye kendine bı pay çıkarmış mıdır. Zira kafası biraz öyle çalışıyor.
Bunu düşünmeniz bile gereksiz.o dışarıdaki herhangi insandan biri.is arkadaşı ya da komsularijizi merak etmiyorsanız onun tavırlarının altında yatan sebebi bosverin.Evet beni ilgilendirmiyor haklısınız ama niye bu şekilde bı tavır gösterir
İlgilendirmez tabiki ama eğer yarın uçağım var erken gel dersen, insan merak eder sorar. Yani bana bunu kim söylese, yakın uzak, hayrola nereye derim yani. Ama siz özellikle söylemek istemiyorsanız, o da anlaşılır. Ama adamın sizle muhatap olmak istememesi de anlaşılır.Yani onu ne ilgilendirir ki nereye gittiğim. Sonuçta çocukla gitmiyorum yalnız gidiyorum. Ne diye sorar ki
Sizin eski eşinize karşı birşey hissediyor musunuz?Hayır o değil. Ufak bı şeyde hemen geçmiş konuları açar sen söyle yaptın böyle yaptın acaba bana sadık mıydın evliyken diye
E sizi ne ilgilendirir adamın nereye baktığı, yada hayatında biri olup olmadığı yada o kişiye sadakatinin derecesi?Yani onu ne ilgilendirir ki nereye gittiğim. Sonuçta çocukla gitmiyorum yalnız gidiyorum. Ne diye sorar ki
Bende aynı şekilde davranmıştım, yüzünü görmek istemediğim insanla mecbur bir araya geldiysem yüzüne dahi bakmam. Oda benim gibi demek. Hayatında başkası olmasa bile, yüzünüzü bile görmek istemiyor oyuzdenEski eşim ayda bir çocuğu alıyor. Bosanali bir sene oldu. Bugün uçagim var diye dün erken al dedim. suraya mi gidiyorsun diye sordu. Buna cevap vermedim. 12 gibi çocuğu alacaktı. Ama gece çocuk çok atesliydi. Daha önce hastanede yattığı için tedirginim. Geldiğin zaman hastaneye götürüp muayene ettirelim dedim. Ben götürürüm. Senin gelmene gerek yok dedi. Ben de uzak yola gidiyor. 4 saat. Aklım kalmasın dedim. Ben orada götürürüm burda götürmeye gerek yok. Senin gelmene gerek yok dedi. Çocuğu teslim alırken yüzüme bakıp konuşmamaya yemin etmiş gibi asla bakmıyor. Bennki gözü görmez birine konuşuyorum. Neden bu şekilde tavırları. Hayatında biri var da sadakatsizlik olmasin diye mi. Bu kadar sadık bı insan değildi. Sevgilisine sadık kalmak için olabilir mi . Şimdiden teşekkürler yorumlar için
Siz sorusuna cevap vermemissiniz o da buna sinir olmuş yüzünüze bakmamis.Olay bu benceEski eşim ayda bir çocuğu alıyor. Bosanali bir sene oldu. Bugün uçagim var diye dün erken al dedim. suraya mi gidiyorsun diye sordu. Buna cevap vermedim. 12 gibi çocuğu alacaktı. Ama gece çocuk çok atesliydi. Daha önce hastanede yattığı için tedirginim. Geldiğin zaman hastaneye götürüp muayene ettirelim dedim. Ben götürürüm. Senin gelmene gerek yok dedi. Ben de uzak yola gidiyor. 4 saat. Aklım kalmasın dedim. Ben orada götürürüm burda götürmeye gerek yok. Senin gelmene gerek yok dedi. Çocuğu teslim alırken yüzüme bakıp konuşmamaya yemin etmiş gibi asla bakmıyor. Bennki gözü görmez birine konuşuyorum. Neden bu şekilde tavırları. Hayatında biri var da sadakatsizlik olmasin diye mi. Bu kadar sadık bı insan değildi. Sevgilisine sadık kalmak için olabilir mi . Şimdiden teşekkürler yorumlar için
Demek ki seni unutamamış. Hala aşık. Hatta gözüne bile bakamıyor aşkından erir tutamaz kendini diye pfjkkk hey Allahım ya.Yani onu ne ilgilendirir ki nereye gittiğim. Sonuçta çocukla gitmiyorum yalnız gidiyorum. Ne diye sorar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?