mrh kızlar ben yakın zamanda nasip olursa bebek istiyorum bu yüzden bugün elevit aldım ve başlayacagım acaba buna bağlı kilo artışım olur mu ki :96::96::96:
Elevitin prospektüsünü okursanız koyu renkli dışkı diyor arkadaşlar, yazıyor yani.Ayrıca iştah açıcı özelliği de bulunuyor ben yatmadan içiyorum o yüzden.
mrh kızlar ben yakın zamanda nasip olursa bebek istiyorum bu yüzden bugün elevit aldım ve başlayacagım acaba buna bağlı kilo artışım olur mu ki :96::96::96:
Evet siyah renk demir ilacının bir etkisi. Ben demir ilacını 6şar ay iki kere kullandım hayatımda ve ikisinde de iştah açılmasına bağlı olarak 4-5 kilo aldım. İlk kullanımdan sonra yine önyargısız başlamıştım halbuki ikinci defa kullanıma ama yine de aldım. Psikolojik bir etki falan gibi gelmiyor bana- her ne kadar bazı doktorlar öyle dese de. Hamilelik öncesinde de değerlerine bakmadan vitamin almak boşu boşuna olabilir. Ben hamilelik düşünmeye başladığımda hemen doktoruma gittim folik asit başladık. 3 ay sonra da hamile kaldım hala folik asite devam ediyorum. Eleviti folik asitim bittikten sonra başlayacakmışım ama yine içinde demir olduğu için gelsin kilolar diyorum