- 12 Mart 2015
- 44
- 8
- 6
Merhaba.. fazla arkadaş cewresi olmayan bir insanım sayılı arkadaşım var, az ve iyi arkadaş düşüncesinden yanayım konuma dönersek..
Ara sıra görüşüp konuştugum bi kız arkadaşım var bize geldi oturmaya yedik içtik , muhabbet sohbet derken yatak odama girip uzandı yatağıma. Önce bir afalladım ama izledim ardından dedimki.. üstüne bişeyler vereyim öyle yat ( pantolon falan sokakta gezdiğin kıyafetle yatakta yatması hoş deil ama farkında deil sanırım) tamam ver dedi üzerine bişeyler verdim sarjimi verdim bende oturma odasında yatarım dedim çıkarken bişey istiyormusun? dedim. Hayır dedi.. çıktım odadan bi garibime gitti ' bu gece sizde kalabilirmiyim demesini beklerdim' herneyse sabah uyandığımda evde kimse yoktu annem oturmaya arkadasina gitmisti peki kız arkadaşım da nerdeydi dedim işi çıkmıştır aradım açmadı , kendi kendime alındım insan giderken kaldırırdı benide tsk ederdi falan.. odama gittim giydigi pjama takımını katlamadan koltuğumun üstüne fırlatmış.. ve şeytan dúrttú dolabima baktim
deri ceketim dün üzerimde olan kot'um , kol çantam içinde olan makyaj malzemelerim bide yeni aldığım onada gösterdigim spor ayakkabılarm
giymiş , almış gitmiş.. ben şok insan bi sormazmiydi alablirmiyim diye zaten sevmem kimsenin bişeyini almayıda vermeyide yinede sor yani değilmi ? Çok uzadı konum ama msj attım dedim bana sormadan eşyalarımi alman hoş degil makyaj malzemelerimn hepsi g
Hic giymediğim giyemediğim ayakkabılarım, deri Ceketim çantam
getirirmisin herseyimi dedim eversi gün msj attı akşam gelicem diye gelen yok ve 3 gün geçti şimdi ben ne yapmayalım ve bu kız bizim üst mahallede oturuyor gidiyimi evine yoksa ne yapiym akıl verin lütfen hepsi içime oturdu babamın verdiği günlük 10 lira harçlıkları ne kadar zamanda biriktirip aldım ben onları acıtasyon inanin yapmıyorum.. yemin ederim öyle bu kıza nasıl ne demeliyim herseyimi alıp , arkadaşlıgımi bitirmeliyim.. şimdiden tsk ederim hakkınızı helal edin
Ara sıra görüşüp konuştugum bi kız arkadaşım var bize geldi oturmaya yedik içtik , muhabbet sohbet derken yatak odama girip uzandı yatağıma. Önce bir afalladım ama izledim ardından dedimki.. üstüne bişeyler vereyim öyle yat ( pantolon falan sokakta gezdiğin kıyafetle yatakta yatması hoş deil ama farkında deil sanırım) tamam ver dedi üzerine bişeyler verdim sarjimi verdim bende oturma odasında yatarım dedim çıkarken bişey istiyormusun? dedim. Hayır dedi.. çıktım odadan bi garibime gitti ' bu gece sizde kalabilirmiyim demesini beklerdim' herneyse sabah uyandığımda evde kimse yoktu annem oturmaya arkadasina gitmisti peki kız arkadaşım da nerdeydi dedim işi çıkmıştır aradım açmadı , kendi kendime alındım insan giderken kaldırırdı benide tsk ederdi falan.. odama gittim giydigi pjama takımını katlamadan koltuğumun üstüne fırlatmış.. ve şeytan dúrttú dolabima baktim

Hic giymediğim giyemediğim ayakkabılarım, deri Ceketim çantam