- 29 Ağustos 2007
- 748
- 1
- 641
- Konu Sahibi ateş böcüğü
-
ben zeytinyağı sabunu kullanıyorum saçlarım çok kirliyse önce sabunluyorum sonra içine çam terebentini we bal kattığım tresanla yıkıyorum..saçlarım oldukça kısa o yüzden kreme pek ihtiyaç kalmıo ama uçlarını yumuşatmak için mecitefendinin defne extralı saç maskesi war onu krem gibi kullanıorum aynı işi görüo...hem güzel kokuo hem kimyasalsız hemde yumuşatıobenm formüllerm bunlar kızlar saçlarım da bunları kullandıımdan beri dökülmüo we sağlıklı gözüküo ünanmazsanız fotomu koyıyım bunları kullanmaya başladıktan sonra şampuan reklamındaki kızlara döndüm ama önceden döküle döküle kafa derimde açık bölgeler oluşmuştu o kadar kötü gözüküodu ki
canım illa bunu kullanmana gerek yok benm demek itediim daha doal şeyler kullanmanın kozmetklere göre daha sağlıklı hemde ekonomik olduğu..belki benm saçıma ii gelenler sana iyi gelmez bilemeiz ki ama benm tawsiem bu tür kozmetkleri çok kullanmamanızateş böcüğü hadi ya geçekten mi bunlar işe yarıyor bende hepsi var tek mecitefendi yok iyi onuda alırız
koysana bakalım fotonu ahh Allah herkese kısmet etsin öyle reklamdaki kızlar gibi saçı çok kıskanıorum :)))
canım sanırım tresanın ısırgan otu özlüsünde war silikon papatyalı olanda yok bi de aktarlarda satılanlarr war şimdi tawsie etmiim kalitesz olabilir organikler de kullanılabilir
bence de.............. a.sben yıllardır elidor kullanıyorum çok güzel saçlarım. elidordan başkasıda iyi gelmiyor. kesin elinizde sonuçlar var mı? öyle kulaktan dolma bilgilerle bizi yanlış bilgilendirmeyin. coca cola yada ölümcül diyorlar en çok tüketilen içiçek grubunda yer alıyor.
canım illa bunu kullanmana gerek yok benm demek itediim daha doal şeyler kullanmanın kozmetklere göre daha sağlıklı hemde ekonomik olduğu..belki benm saçıma ii gelenler sana iyi gelmez bilemeiz ki ama benm tawsiem bu tür kozmetkleri çok kullanmamanız
ben yıllardır elidor kullanıyorum çok güzel saçlarım. elidordan başkasıda iyi gelmiyor. kesin elinizde sonuçlar var mı? öyle kulaktan dolma bilgilerle bizi yanlış bilgilendirmeyin. coca cola yada ölümcül diyorlar en çok tüketilen içiçek grubunda yer alıyor.
işte been we saçlarım ben bi aralar ne kadar kozmetk warsa saçıma uyguluyodum hergün jöle köpük..saçlarımda kel bölegeler oluşmuştu hep böyle doal yöntemlerle bu hale getrdm şimdi de hiçbirine elimi bile sürmüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?