Şampuan ve Saç Kremleri Elidor kulananlar!!dikkat!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ateş böcüğü
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

avatardaki sen değil misin eğer sensen fotoya gerek yok ama yine de bi koy ben merak ettim:1hug:

ateş böcüğü hadi ya geçekten mi bunlar işe yarıyor bende hepsi var tek mecitefendi yok iyi onuda alırız
koysana bakalım fotonu ahh Allah herkese kısmet etsin öyle reklamdaki kızlar gibi saçı çok kıskanıorum :)))

işte been we saçlarım
ben bi aralar ne kadar kozmetk warsa saçıma uyguluyodum hergün jöle köpük..saçlarımda kel bölegeler oluşmuştu hep böyle doal yöntemlerle bu hale getrdm şimdi de hiçbirine elimi bile sürmüorum

canım illa bunu kullanmana gerek yok benm demek itediim daha doal şeyler kullanmanın kozmetklere göre daha sağlıklı hemde ekonomik olduğu..belki benm saçıma ii gelenler sana iyi gelmez bilemeiz ki ama benm tawsiem bu tür kozmetkleri çok kullanmamanız

Ya bende bir süredir elidorun sac kremini kullaniyorum cok da iyi geliyordu.
Ayrica 7/24 kullaniyorum cokda memnunum, hmmmm ama her sampuanda olan ölcüdeyse su matdeler, belki cok zararli degildir, yani sonucda pantene de falanda varsa???((

Ne yapcaz yaaa üffff yaaaa......

elidora baktım bu madde varmış evet
başka birkaç şampuanda da gördüm, pantene şampuanda var ama kremde yok sanırım.
ben zaten the body shop şampuan kullanıyorum, onda yok tabiki. annemler dove + schauma kullanıyor, o 2sinde de yok.
bilgi için teşekkürler a.s.

silikon için direkt tehlikeli madde diyemeyiz arkadaşlar.
köpürtücü, köpüğü stabilize edici, koruyucu maddeler, alkol türevlerine tamam ama silikon için direkt öyle diyemeyiz. Gerçi saçı döktüğü söyleniyor bazı yerlerde, kimi yerde de koruyucu tabaka yaratıyor saç döker denemez, hatta saç dökülmesini de önler diye söyleniyor. Silikonun saç teli çevresinde korucuyucu bir tabaka oluşturduğu doğrudur. Tahminim bitkisel diye tabir edilen şampuanlardaki silikon oranı diğer şampuanlara göre daha cüzidir. Bu arada %100 bitkisel şampuan diye birşey yoktur arkadaşlar. Sadece belirli maddeler elenmiş, insan saç derisi ve vücuduna biraz daha fazla uygun olanlar daha düşük miktarlarda -saç temizliğini sağlayacak kadar- konulmuştur içeriğe. Zira şampuanın saçı kirlerden arındırıcı mekanik etkisinin de olması gerekmektedir...

Ben sampuan olarak genelde elseve kullaniyorum, bazende dove, iyi bari dove da yokmus, elseve de varmi acaba?

bende elidor kullanıyorumm:1shok:

canım sanırım tresanın ısırgan otu özlüsünde war silikon papatyalı olanda yok bi de aktarlarda satılanlarr war şimdi tawsie etmiim kalitesz olabilir organikler de kullanılabilir

Benim saçlarım yağlı ve boyalı değil. O yüzden ısırganotluyu kullanıyordum. Silikon yoktu, yeni koydular ne gereği varsa-tatlicadiarzu-a.s.

ben yıllardır elidor kullanıyorum çok güzel saçlarım. elidordan başkasıda iyi gelmiyor. kesin elinizde sonuçlar var mı? öyle kulaktan dolma bilgilerle bizi yanlış bilgilendirmeyin. coca cola yada ölümcül diyorlar en çok tüketilen içiçek grubunda yer alıyor.

bence de.............. a.s

saol canım fotolar içinde off yaa harbi dedigin gibi süpermiş saçların maşşallah kızz nie koydun resmi nazar deyicek bak :))) çok güzel bi kızzn hele gözlerin onu soylemiorum maşallah :lepi:

canım öncelikle bişeyn tüketm sırasında üstlerde yer almasının sağlığa faydalı yada zararlı olmasıyla bi ilgisi yoktur..bunun en iyi örneği de sigara..ben bu werdiğim bilgiyi tabiki size sağdan soldan duyduğum söylentiler sonucu yazmadım.önce duyduğum şeyi araştrrdım internetten eczacılardan we kimyacılardan...bahsettiim şikayet dilekçesini okuduğum üniwersitedeki kimya mühendisliği bölümü öğrencileri bir hocalarının öncülüğüyle yazdı alınman cewabı da belrttim zaten.ha saçına iyi geliodur kullanmaya dewam edersn ya da kullanmazsın ya da inanırsın ya da inanmazsın o sana kalmış.ama buraya yazdıım hiçbişiyi iice emin olmadan yazmam meerak etme böle bişi war we bende bilmenizi istedm bu kadar uygulayp uygulamamak sizin kararınız :1rolleyes:

peki sebamed hakkında bilgisi olan varmı ben onu kullnıyorum

benim eniştem sebamedde müdürdü. sebamed ürünleri çok güzel vede onlarrda orhanik sanırım bebek şampuanı için olanı kullanmıştım bikeresinde bebek saçı gibi olmuştu saçlarım

canım çookkk tatlısınŞeniz nazar değmesin

Bende seneler önce Elidor'u kullanmıştım ve saçlarımı dökmüştü resmen ve bende o gün bu gündür bi daha kullanmadım o şampuanı,hiçte sevmem,bence adi ve kalitesiz bi şampuan,Pantene'de kullandım ama Elidor çok berbat,en doğrusu kimyasalı daha az şampuanlar kullanmak...:CüvCüv:

kızlar benimde şampuanım bitmişti zaten,yenisini alacaktım. Bu bilgiler iyi oldu vallaha. Benim saçlarım röfleli ( kreme gerek kalmıyor çok kısa). Saçıma göre hangi doğal şampuanı kullanmalıyım. Bu ara röflem platin. Şimdiden teşekkür ederim.

beni yeni çıkan şampuandan aldım bioblas hem şampuanını hem kremini
bana sorarsanız saç dökülmesine hiç bişey iyi gelmiyo ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…