D
doktorlar123
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ateş böcüğü
-
vallahi öylee bütün arkadaşlarım reklam kızı gibiler, bense reklamlarda saçı dökülmüş seyrelmiş olan kötü kızı canlandırıyorum resmen. öncesi ben, sonrası onlar sanki. annemle konuştuk sahurda, sarımsak çok iyi geliyormuş dedi. kokusundan çekiniyorum ama dur bakalım sanırım ona başlayacağım. gelişmeleri yazarım yine.
kaçırmış olabilirim canım afedersin. gittim doktora evet, çinko ve demir değerlerim normal çıktı. ama vücut değerleri normal olsa da saç diplerinde az olabiliyormuş. bu nedenle 2 ay boyunca çinko ve demir hapı kullanmamı istedi. 2o gündür kullanıyorum. bir de saçımda kullanmam için bir karışım verdi. eczanede hazırlattım haftada 2 kez kullanıyorum. ama şimdilik dökülme aynen devam ediyor. ben de saçımı zeytinyağlı sabunla yıkamaya başladım. hamdi dalan'ın zeytinyağlı sabunları var yeşil, ondan kullanıyorum. bugün ilk kez saçıma sarımsak da sürdüm bakalım. inşallah durdurabilirim bu dökülmeyi artık. ayrıca senin fotoğrafları gördüm maşallah canımm saçların da sen de çok güzelsin
Evet sana katılıyorum. Zeytinyağlı sabun diyoruz kime diyoruzzz :mymeka: kaydirigubbakcemile3
bu aralar sacım cok dokuluyor nedenını anlayamadım pek .glıssın maskesıne baslamıstım belkı ondandır dıye bırakmayı dusunuyorum.....en ıyısı her banyoda zeytınyaglı ve defnelı sabunlar .....ustunede en fazla yıne bıtkısel sac kremı ohhhhhh mısler gıbı valla..........sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?