A
ateş böcüğü
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ateş böcüğü
-
beni yeni çıkan şampuandan aldım bioblas hem şampuanını hem kremini
bana sorarsanız saç dökülmesine hiç bişey iyi gelmiyo ama bakalım [/QUOTE
t]
tatlım zaten genetikse saç dökülmesi ne yaparsan yap o saç dökülüomuş...ama eğer boyadan işlemden zarar görmüşse saçın bu doğal yöntemler toparlanmasını sağlıyo..ama sabırlı olarak uygulamak lazım ben bu yağların faydasını gördüm açıkçası we bütün o şampuanları saç maskelerini bi kenara attım başlarda rezlaet oldu saçım ama yeni yeni kendine geldi
peki canım bu sls içindekiler kısmında direk sls olarak mı geçio bunu bliio musun acaba? bak hep eskilerin yöntemleri geçerli..ben saçımın awuç awuç koptuunu görünce kuaföre koştum bana bi set önerdi 400 küsür ytl o da bi aylık we 6 ay kullanman lazım dio..ayda 400 ytl 6 ay boyunca...:jeyyar: sora anneanneme koştum tabi o bilir die gitti dolabında sakladığı sbunlarını werdi böyle bi karışım yaptı saçlarımı onunla ıslattı yağlar aldırdı diplerine boya fırçasıyla sürdü bekletti sonra sabunladı saçlarımı...bi ay sonunda normale döndü şimdi kendim yapıorum daha gürleşio gibime gelio o kuaföre inansak ohooo..yani belki o da işe yarardı ama diorum ya ne warsa eskilerde war:dance:Uyardığın için teşekkürler a.s. Benim bildiğim kozmetik şampuanların içinde SLS adı verilen bir madde var. SLS, içine konulduğu maddenin köpürmesini sağlar, ama aslında çok zararlıdır cilt için. Biz de içerisinde SLS bulunan şampuanları kullanıp, aa ne güzel köpürdü, demekki iyi temizliyor diye kanıyoruz malesef :mymeka: Ben alırken çok dikkat ettim şampuanların içeriklerine, hepsinde de SLS maddesi var. Ben de elidor kullanıyorum ve elimdeki şişe bittiği anda yeniden DFN GARLI şampuanı alacağım. Daha önce kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım, neden yeniden elidor aldıysamklava:
aynen bende yeni almıştım,çöpe atamam ki pintiyim ben:1rolleyes: ama onlar bitsin,aktardan doğal şampuanlar ve sabunlar alcam hep,hatta babam derdi "yeşil sabun kullan"diye ama gülüp geçerdim,adamın fırça gibi saçları var 50yaşında,haklıymış demek:)bende diyorum aniden niye bu kadar dökülmeye başladı saçım elidor yüzündenmiş demekkötükedihüso:1no2:ya annemde 2 qün önce elidorun yeni çıkanları varya ondan almış hemnde büyük boy ya şimdi ne yapcam ben o şampuanı ya çöpemi ğitcek:1no2:
arkadaşlar benim saçlarım röfleden yandığı için bende elidorun zeyinyağlı saç bakım maskesini aldım acaba aynı olay saç maskesindede varmıdır lütfen cevap yazın ona göre kullanıcamm( yada bana önerebileceğiniz bir baım maskesi varmı?
aynen bende yeni almıştım,çöpe atamam ki pintiyim ben:1rolleyes: ama onlar bitsin,aktardan doğal şampuanlar ve sabunlar alcam hep,hatta babam derdi "yeşil sabun kullan"diye ama gülüp geçerdim,adamın fırça gibi saçları var 50yaşında,haklıymış demek:)bende diyorum aniden niye bu kadar dökülmeye başladı saçım elidor yüzündenmiş demekkötükedihüso
head & sholders kullanmayı düşünüyorum ben.dökülmelere çok ii geliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?