Şampuan ve Saç Kremleri Elidor kulananlar!!dikkat!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ateş böcüğü
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kıslaar bende mümkün olduğunca market şampuanlarından uzak duruyorum. Dove kullanan arkadaşlar varsa şunu söylüyüm benim arkadaşım dove firmasında çalışırken firma bile kendisine önermemiş. Ve kepek yaptığına dair çok şikayet alıyorlarmış. Bilmiyoruma aranızda böle bi sorun yaşayanınız oldu mu? Kıslar ben hayashi kullanıyorum özellikle saç dökülmeniz varsa kesin çözüm olarak öneririm. :lepi: Bioxsin de kullandım ama kısa vadede dökülmem durdu sadece.

Uyardığın için teşekkürler a.s. Benim bildiğim kozmetik şampuanların içinde SLS adı verilen bir madde var. SLS, içine konulduğu maddenin köpürmesini sağlar, ama aslında çok zararlıdır cilt için. Biz de içerisinde SLS bulunan şampuanları kullanıp, aa ne güzel köpürdü, demekki iyi temizliyor diye kanıyoruz malesef :mymeka: Ben alırken çok dikkat ettim şampuanların içeriklerine, hepsinde de SLS maddesi var. Ben de elidor kullanıyorum ve elimdeki şişe bittiği anda yeniden DFN GARLI şampuanı alacağım. Daha önce kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım, neden yeniden elidor aldıysam klava:

ewet canım bende duydum bioxcinin falan kullaandığın sürece kesiomuş sora tekrar eskisi gibi dewam ediomuş dökülme..ki biz bu ürünlerden satıoruz annem eczacıdır annemn saçları da dökülmeye başladı bi dönem röfleden dolayı..annem tresan kullanmaya başladı o bile kullanmadı bioxcini :)

peki canım bu sls içindekiler kısmında direk sls olarak mı geçio bunu bliio musun acaba? bak hep eskilerin yöntemleri geçerli..ben saçımın awuç awuç koptuunu görünce kuaföre koştum bana bi set önerdi 400 küsür ytl o da bi aylık we 6 ay kullanman lazım dio..ayda 400 ytl 6 ay boyunca...:jeyyar: sora anneanneme koştum tabi o bilir die gitti dolabında sakladığı sbunlarını werdi böyle bi karışım yaptı saçlarımı onunla ıslattı yağlar aldırdı diplerine boya fırçasıyla sürdü bekletti sonra sabunladı saçlarımı...bi ay sonunda normale döndü şimdi kendim yapıorum daha gürleşio gibime gelio o kuaföre inansak ohooo..yani belki o da işe yarardı ama diorum ya ne warsa eskilerde war:dance:

Sodium Lauryl Sulfate (SLS) :

SLS'nin avantajları :

- Sabun köpüğünü daha aktif hale getirir,
- Köpük miktarını artırır,
- Emülsiyon özelliği nedeniyle fazla yağ ve kiri saç ve deriden uzaklaştırır,
- Ve - belki de bu kadar çeşitli alanlarda kullanılmasının en önemli sebebi- üretimi gayet ucuzdur.

Zararları;

- Çocuklarda göz gelişimini engeller,
- Derinin zarar görmesine yol açar,
- Kök hücrelerine zarar vererek saç dökülmesine sebebiyet verir,
- Kalp ve ciğer gibi organlara kadar girerek iltihaplara yol açar.

Bunları okuduktan sonra hala kullanmayız inşallah = )

resmen zehirlemişiz kendimizi yıllarca desene

:1no2:ya annemde 2 qün önce elidorun yeni çıkanları varya ondan almış hemnde büyük boy ya şimdi ne yapcam ben o şampuanı ya çöpemi ğitcek:1no2:
aynen bende yeni almıştım,çöpe atamam ki pintiyim ben:1rolleyes: ama onlar bitsin,aktardan doğal şampuanlar ve sabunlar alcam hep,hatta babam derdi "yeşil sabun kullan"diye ama gülüp geçerdim,adamın fırça gibi saçları var 50yaşında,haklıymış demek:)bende diyorum aniden niye bu kadar dökülmeye başladı saçım elidor yüzündenmiş demekkötükedihüso

arkadaşlar benim saçlarım röfleden yandığı için bende elidorun zeyinyağlı saç bakım maskesini aldım acaba aynı olay saç maskesindede varmıdır lütfen cevap yazın ona göre kullanıcamm( yada bana önerebileceğiniz bir baım maskesi varmı?

elidor hiç güzel yapmio zaten zararlıymış bir de:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

canım bak içeriğine bakalım..ama bi maskeyle bence sonra da bişi olcaını sanmıorum :) o elindekini bitirirsin sonra dfn falan alırsın bence ama tabi sen bilirsn tatlım ben uyarıım dedm:1hug:

cnm ben orqanik şampuan alcam,yazılanları okudum bayabi faydalı bu doğal şampuan ins sacıma iyi qelir bidaha market şampuanlarımı aslaklava:

ya kızlar bişey dicem.bu şampuanların kanserojeni olduklarını bilmiyodum yeni duydum ama tarafımdan denenen ve yaşanan bişeyi sizinle paylaşmak istiyorum.şu elidorun şekillendirici serisi çıktı ya reklamında madonnayı gösteriyolar.eğer hassas saçınız varsa elidor kullanmayın derim.ben aldım o seriden heveslenerek.ama gelin görünki saçlarımı mahfetti aşırı döktü saç hala kendine gelemiyo aşırı dökülüyo şuan tresan kullanıyorum bende.bide annem kuaföre sormuş elidor kullanmayın saçı çok döker demiş.bilginize..

kafamçokkarıştıbende ilk defa bu yaz elidor kina özlü sampuanini kullandim,memnun kaldim

yaa ben sürekli elidor kullanıyorum.bide diyom ki bu saçlar niye dökülüyo..kızlar inanmazsınız geçen hafta banyoda saçlarımı tararken,baktım yine avuç avuç dökülüyor,sinirlerim bozuldu aldım makası elime,belimdeki saçları küt diye kesiverdim.şimdi ensemdeler:))bundan sonra bitkisele dönücem..bakalım inş.sağlıklı uzarlar..

bu tresan dediğiniz ürün marketlerde varmı arkadaşlar
bende elidor kullanıyorum ve saçlarım çok dökülüyor sebebi bu şampuanmıydı yani ooooofffff

evet şeker leblebi canım sebebi elidor olabilir bence sen bırak bu şampuanı yumuşatıyo ayy ne güzel falan diyoruz kullanıyoruz ama o yumuşatan şampuan saç derisini ve saç köklerinide yumuşattığı için saçlarımızı döküyomuş.bu tresanı bende kozmetik marketinden aldım çok güzel en azından doğal..

Çok tereddütte kaldım gerçekten. Bazı forumlarda tresan asla kullanmayın diyor, bazıları ise öve öve anlatıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Koca bir elidor şişesi banyoda, gözümü kırpmadan çöpe atacağım; ama yerine ne alacağım konusu tam bir muamma oldu. Dfn Garlı mı alsam yine acaba şaşırdım, yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…