Doğuma Hazırlık Elif ime 2. isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın 2. adı?

• Ceylin

OY: 5 17,9%
  • Nil

OY: 11 39,3%
  • Ece

OY: 10 35,7%
  • Deniz

OY: 4 14,3%

• Ankete Katılan
    28

mehtaperkan

Hoşgeldin Elif Nil'im
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
673
16
118
47
Düzce
Merhaba bayanlar kızımız olacak İnşallah eşim bir adını Elif istiyor,İkinci adını ben koyacağım. Uyumlu olması şat değil. Nasılsa tekini kullanacağız :). İleride alternatifi olsun diye 2 isim istiyoruz.
Bende kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?
Elif iyi huylu güzel kız demekmiş.
Ceylin ; bazı yerlerde cennete açılan kapı, bazı yerlerde yaprağa vuran ışık demek diyor.
Nil; bereket
Ece ; kraliçe
Deniz

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar kızımız olacak İnşallah eşim bir adını Elif istiyor,İkinci adını ben koyacağım. Uyumlu olması şat değil. Nasılsa tekini kullanacağız :). İleride alternatifi olsun diye 2 isim istiyoruz.
Bende kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?
Elif iyi huylu güzel kız demekmiş.
Ceylin ; bazı yerlerde cennete açılan kapı, bazı yerlerde yaprağa vuran ışık demek diyor.
Nil; bereket
Ece ; kraliçe
Deniz

elif deniz güzell oldu bence ama bu ara
elif tanem ismine takmış durumdayım:69:hayırlı olsnnnn:66:

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, bence elif ismini verrken birdaha düşünün.kişi ismine çekermişya , o yüzden. hepsi için genelleme yapamam zaten ama en azından benimçevremdeki bütün elif bebekler ve çocuklar,ince narin amaa mızmız,problemli. o yüzden hep korkmuşumdur bu isimden...Allah analı babalı büyütsün....

Ben kızım olursa Elif Iraz ya da Elif Alaz ismini koyacağım allah izin verirse inş.
eşimde çok beğendi

ama elif ece de güzel..

ben bu ismi kızımdan başkasında olmasın diye seçtim ama sizinle paylaşasım geldi =)

elif helen olabilir =)

ben helen ismini bütün dünyada geçerlik taşıyan bi isim olduğu için kızım rahat etsin ve prestijli olsun diye seçtim =)

türkiyede bildiğim mesela coşkun sabah ın kızının adıda helen..

cnm sennin yazdıklarından elif ece çok hoşuma gitti bence en uyumlusu o isim hayırlısı olsun cnm bu arada

Bende Elif i sadece arap alfabesinin ilk harfi olarak biliyordum ama araştırınca bu anlamını buldum.
Şu an bende ağır basan Nil ve Ceylin bakalım daha zamanımız var nasılsa.

Back
X