Doğuma Hazırlık Elif Nil mi Zeynep Nil Mi? Yarın nüfusa yazdırıcam sizce hangisi güzel

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

titanicesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
128
1
96
İstanbul
İsim vermek gerçekten çok zormuş. Günlerdir düşünüyorum bi türlü karar veremedim. Yarın nüfusa geçiricem. lütfen yorum yaparmısınız

Elif Nil de güzel ama "i" harfi boğuyor ismi sanki.
Zeynep Nil olsun.
Adıyla yaşasın inşallah.

elif nil daha uyumlu zeynep nil'e göre, önceki konunuzda yağmur ismini sormuştunuz, bence en güzeli yağmur nil

Son düzenleme:
Aslında ikiside güzel isim, hangisinden vazgeçsen:26: Zeynep Elif Nil olsa diycem ama çokmu uzun olur ki!
Hayırlısı olsun bu arada

hala mı karar veremedin?kaçıncı forum bu isim sorduğun bu kadar da kararsız olma hayatında bence
isim çok önemli tabii ki ama mesela içinden geçen ilk isim neydi ise bence ondan vazgeçme
herkesin fikrini aldıkça kafan karışıyor kendi içindeki sesi dinle

ama bu iki isimden hangisi dersen bence sadece "nil" yanına bir isim daha istiyorsan hamile olduğunu öğrendiğin anda aklına düşen ilk isim de yanına

hayırlı olsun şimdiden adıyla büyüsün

bu kızına isim için açtığın anketten;

Kızıma anket
Beril
Sıla
Hazel
Zeynep Beril
Zeynep Sıla
Beril Zeynep
Hazel Zeynep

sanırım zeynep ismi hep aklında olan bir isim o zaman zeynep nil koy

bu kızına isim için açtığın anketten;

Kızıma anket
Beril
Sıla
Hazel
Zeynep Beril
Zeynep Sıla
Beril Zeynep
Hazel Zeynep

sanırım zeynep ismi hep aklında olan bir isim o zaman zeynep nil koy

beril yazmış burda da
bence zeynep beril koyacak
annelik böyle birşey işte
en güzeli daha doğrusu en özeli olsun içime sinsin

ben hatırlıyorum ilk kızıma hamileyken şu ismi koysam dediğimde atıyorum sevda
sevdaaaaaa sevdaaaaaa diye bağrınıyordum evin içinde

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Zeynep ismi önceden beri aklımda vardı ama yinede tereddüt ediyordum. evet Zeynep ismini veren çok bende farklı olmasını istedim ama başka isimlerede ısınamıyordum. İsim vermek gerçekten zormuş:) ama sonunda verdik bugün nüfs cüzdanı çıktı adı Zeynep Nil oldu.Diğer Zeyneplerden farklı olsun diye Zeynep Nil de karar kıldık. Umarım adı gibi bahtıda güzel olur.

hele şükür

şaka bir tarafa aduyla yaşasın zeynepten başkasına için sinmiyorduysa herkes veriyor diye sen vermemezlik edemezdin iyi yapmışsın çok güzl olmuş zeynep nil;bahtı da güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…