eliki...

Puchi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
123
0
96
İstanbul
bayanlar forumdaki konuyla alakalı topiklerde hep benzer sey yazılmıs bende öyle biliyodum hani erkek ilgisizse siz daha cok ilgisiz olun , kacan kowalanır durumu wardır ya...diyelim ki kactık sürekli aramadık ondan bekledik o yazınca yada arayınca gec cewap werdk onu sallamadıkk.......peki ya o da sizden bekliyosa arada haklı yada haksız olmadıgı icin o da sizin ilgisizliginizden rahatsızsa sewginizden süpheye düstüyse...bu çelişkiye can mı dayanır !

Bu konuda ben çok bencil olduğumu düşünüyorum açıkcası.Bunun hep farkındaydım ama kendime itiraf etmem çok zor oldu.Bizim ilişkimizin başından beri çabalayan hep sevdiceğim oldu.Teklif etti hayır dedim.Hiç vazgeçmedi.Onun sabrı karşısında 9 ay sonra teklifine askerdeyken evet dedim.Tabi ilk ilişkimdi ve ayrıydık.Zor günler yaşadım yaşattım.Gereksiz alınganlıklar,tartışmalar.Hatta bir keresinde sırf geç aradı diye (nöbetteymiş) bitti dedim.Sonra pişman oldum tabi.Ağla ağla ama yine aramadım.Aradan 10 dk geçmedi sevdiceğim aradı barıştık.3 şartla.Asla bitti demicem,tel seni seviyorum diyerek kapanıcak,ve teli ben kapatıcam.(sıra sıra kapatırdık) Onun için barışmak bu kadar basitti.Aynı şeyi o bana yapmış olsa konuşmazdım adım gibi eminim.Bunun gibi bir çok olay.Ben yaptım o alttan aldı.Ben haksızdım ben haklı oldum.En son yine böye bir tartışmamızda ben aramadım 2 gün boyunca.Sadece mesaj atmıştım oda cevap vermeyince iyice sinirlenmiştim.Bu sefer oda aramadı ama.Sonra yine dayanamayan o oldu.Ben ona kızgınken.Tek bir sözüyle hatamın farkına vardım.Bana mesajına cevap veremedim ogün diye inat yapıp aramadın beni.Bu sefer bende senden bekledim ama yine aramadın.Bu zaman zarfında bana bir şey olmuş olabilirdi sen beni hiç mi merak etmiyorsun dedi?Söyliyecek tek bir sözüm yoktu.Benden vazgeçen sen oluyorsun dedi.Sustum...Haklıydı...
Ben aramasa aramayan mesaj atmasa atmayan buluşalım demese buluşalım demeyen biriydim...Ama inanın bana bunların hepsi bir yere kadar.Seven insan sevgisini belli etmeli ne olursa olsun sonunda ayrılık bile olsa en azından keşke dememek adına...Unutmayalım ki biz oturmuş onu beklerken oda ilk adımı bizden bekliyebilir.Eğer bir ilişki yaşıyorsak haklı yada haksız ayırımı yapmak çokda doğru değil...Ki şunuda belirtmeden edemicem benim bahsettiğim konu gereksiz alınganlıklar,tripler ben kaçıyim o kovalasın muhabbetti üzerinedir...(Aldatma,yalan vs bu konularda elbetteki ağrılığını koymak gerekir.Affedilemiyecek konularda vardır)...

aglatıcaktın beni nerdeyse...celişkime cok güzel bi örnek olmus bu cnm cok saol yazdıgın icin.bende eski erkek arkadasıma cok asık olarak baslamamıstım o benden daha cok sewiyodu beni bnm ilk iliskim oydu onu sewiyodum ama cok emin olarak baslamamıstım bende sıkılıyodum sürekli baska sehirde okuyodu tabi görüsemedigimiz icin dewmlı msjla falan görüsüyoduk cewp falan yazmazdım bazen yazsam bile onun kadar degil..smdiki erkek arkadasımla da bi süredir ayrı sehirlerdeyiz maalesef we bihaftadr falan daha soguk eskisi gibi degiliz acaba diyorum sıkıldı mı yada sewgisimi azaldı iliskinin heycanını mı kaybetti cunku yeni sayılır iliskimiz we cok mutlu oldugunu cok heycanlı icinin kıpır kıpır oldugunu bliyorumm neden insan birden sogur kii ben eski iliskimi düsünerek bnm ozmnlar oldugum gibi sıkıldıgını düsünüyorum ben yazarsam msj falan atıyo ne bliyim sewgilim askm falan kullanılmıyo bazı gunler dogal olrak tutustum bunu baska topiklerde yazdm ama sana bi özet geciyim dedim.demek istedigim su ki :
2gundr soguk durdum dun hatta hc yazmadm ona oda bana yazmadı.illaki düsünüyodur biseyler benden bekler o genelde tartıstıgımız we bnm haklı oldugum zmnlar ble ama cok kırıldım artık bu iliskinin ilerledigi dönemlerde sindirdigim gururum yeniden cıktı ininden.hep bn adım atan olmak istemiyorum birazda o tutussun o cabalasın iliskimzi canlandırmak icn istiyorum.buyuzden yazmıcam ona o yazana kadar.hatta bu sogukluk konusunu iyice acana kadar konuyla ilgilide bsey demicem.ama iste bi tarafımda senin sewgilin gibimi düsünüyo diyoo celişkilerdeyim...

Benim yaptığım aynı hataydı canım.Bende senin gibi düşünüyordum.Diyelim ki mesaj attım bana geç cevap verdi.Tamam artık benim için bitti diyordum.O yazana kadar asla yazmaz o arayana kadar asla aramazdım.Ama yaptığım ne kadar büyük bencillik bunun yeni farkına vardım.Ki bizde 1,5 yıldır birlikteyiz.Mesajlaşıyoruz diyelim aşkım yazmadı bende yazmazdım,seni seviyorum demedi bende demezdim.Ama şu bir gerçek ki aynı evin içinde olup hayatlarımızı tamamiyle birleştirene kadar her iki tarafında kendi hayatı kendi içinde yaşadığı sorunları olabilir.Bunu illa karşı tarafa anlamak zorundada değil.İşinde,okulunda belkide ailesinde sorunları var.Zaman zaman bu banada olur mesela.İşte,yada okulla ilgili canım sıkılır o dönemde sadece yanlız kalmak kendimle baş başa olmak hiç bir şey düşünmemek isterim buna sevdiğimde dahil.Bu onu sevmediğim anlamına mı geliyor.Tabiyki hayır.Onu çok seviyorum ama bazı şeyler bana özel olmalı kendi sorunlarımı kendim çözmeli herşeyi ona yansıtmamalıyım.Bazen ben uzak kalmak istiyorum konuşmak bile istemiyorum ama seviyorum.Bazen de tam tersi her anım onla geçsin istiyorum.Ben bile bu denli değişebilirken sevdiğim neden benim gibi düşünüyor olmasın.Sonuçta şu bir gerçek ki sevmeyen insan ilişkisi sürdürmek için çabalamaz.Heleki sizin gibi uzaktaysa.Senden neden gibi bir çıkarı olabilir ki bu durumda.Bitsin der tek kelimeyle çözer.Belliki kendi içinde sıkıntısı var.Kendini ger çekip KEŞKE demek yerine bence sonuna kadar savaşmalısın.Eğer böyle davranırsan yine bitse bile inan kaybeden taraf sen değil karşı taraf olucaktır...

Bencildimm bak benim yaptığım hataları açıklıyim sana...

Hep tek taraflı düşündüm.Hep ondan bekledim.Ama oda insan onun da sabrı bir sınırı var.Ki ben böyle davrandığım için sevmediğimi düşünürse çokda haklıdır.Ben tek taraflı düşünüp,neden aramıyor,neden mesaj atmıyor,neden geç cevap veriyor,neden sık sık görüşmüyoruz diye düşünüp kendi kendime duvar örüp ondan uzaklaşırken onun açısından hiç bakmadım.O benim tüm alınganlıklarıma,kaprislerime dayandı hep alttan aldı hep sustu hep affetti.

Onun açısından bakim dedim olaylara ve düşündüm...Askerdeydi şırnak gibi bir bölgede yaptı.Her sabah mayın aramaya çıkarlardı.Şöfördü sonradan öğrendim ki başka bir şöför arkadaşı gazi olmuş.Ailesinden sevdiklerinden onu o yapan herşeyden uzaktı.Ben yanındaydım ama bencildim.Hem destek hem köstek oldum.Onun derdi ona yeterdi ama birde ben gereksiz alınganlıklar yaptım.Askerden geldi.Kriz dönemi işsiz evde kaldı.1 ay evde oturdu.(Bu süre içinde sürekli konuşur mesajlaşır görüşürdük benim işime geliyordu ama o ne düşünür diye hiç sormadım kendime bir erkek için evde oturmak ne denli zordur halbuki.) Sonra iş buldu ama kıbrısta sen ne düşünüyorsun dedi?Allahtan sen bilirsin desteklerim seni dedim.(Aslında burda bile bir bencillik vardı belkide buluşurken evden izin almak zor oluyordu ve hep biri görcek korkusu vardı böylesi daha iyi olur canım yansada dayanırım dedim.) Gitti çok zordu.3 gün boyunca haber alamadım.Kendi kendime küstüm.(Yine o ne yapar rahat mı acaba diye düşünmedim.) 1 Hafta sonra geldi çalıştığı yer iyi değilmiş ve ikinci bir ayrılık çok zordu dedi.(Sevindim ama yine onu düşünmedim) Halbuki ne büyük hayallerle gitmişti birikim yapıcaktı ikimiz için hayalleri vardı.(Sevdindim çünkü yine eskisi gibi mesajlaşıp konuşuyorduk rahattım) Sonra şimdiki işini buldu kışın çok rahattık yine haberleşip mesajlaşıyorduk.Klima şirketinde çalışıyor sevdiğim kışın iş çok olmaz yazınsa hiç durmazlar.(Kuzenlerde aynı işi yapıyor az çok bilgim var) Bu sefer buluşmalar azaldı,mesajlaşmalar haberleşmeler azaldı.Sevmiyor dedim yine önüme duvarları ördüm.Ama şöle bir gerçek vardı göz ardı ettim.Ben 08:30 17:30 masa başı ctesi pazar tatil olan işimde çalışırken.Sevdiğim 08:30 iş başı yapıp 19:00 da bitmesi gereken işinden gece yarısı eve dönüyordu.Ve araçta sürekli hareket halindeler.Kimi zaman şantiyede,inşaatta büyük otellerde bir çok kişiyi memnun etmek için ter döküyor.(Hatta hiç unutmam aynı saatten ikimizdede var onunkinin kordonu kopmuş.Bende kızdım dikkat etmiyorsun diye.Benim senin gibi masa başı işim yok hanımefendi dedi.Ve o zaman fark ettim kolunuda yakmış Nasıl üzülmüş sım sıkı sarılmıştım çok seviyorum).Ben işten çıkıp arkadaşlarımla zaman geçirip tatile çıkıp tadını çıkarırken.Sevdiceğim şantiyede güneşin alnında çalışıyorum sırtım yandı şimdi ön tarafımı yakıyorm tatile çıkamıyoruz bari böyle yanalım dediğinde.Atletini çıkardı diye ilk aklıma gelen kızlar var mı diye sormak oldu.Şaka yapmıştım tabi ama cevabıda yeterli oldu.Evet aşkım kum taşıyıp harç yapıyorlar demişti:) Kışın işte olmasına rağmen işten çıkar benim iş yerme gelirdi.Sadece yarım saat birlikte olurduk oda yolda geçerdi gece yarısı evde olurdu.Benim doğum günümde çalışması gerekirken işe yeni girmesine rağmen kız arkadaşımın doğum günü diyip izin almıştı...

Bunun gibi bir çok fedakarlık...O bunları yaparken ben bunları göz ardı edip hep olumsuz yanından baktım olaylara.Şimdi biliyorum ki oda yoruldu 1,5 yıl sabretti.Ki teklifini kabul edene kadar dahi çok çekmişti...Artık bencillik yapmıyorum asla tek taraflı düşünmüyorum.Sevdiceğimi çok seviyorum neden kendimi geri çekiyim neden Keşke diyip pişman olayım...Ne geçmiş ne gelecek sadece buğün var ve ben onu doya doya yaşamak istiyorum...İlerde bitebilir bu gerçek her zaman var...Ama ben bitse bile KEŞKE şunu yapsaydım demek istemiyorum...İyi düşün ve ona göre davran canım...

NeKss Senin Butun mesajlarini Okudumm .. ( ve çok üzüldüm canim yaa mafoldumben )
içim acidi .. bi bilseeeen :1no2::1no2: çaresiz kalmak ne kötü bisey !!!
ben de sana anlatmak istiyorum benim ki SENIN KININ TERSI !! herhalde .. yani ne biliim bendeki bu çeliski mi bilmiyorum ama.. ne yaptimsa olmadi iste olamadi:umursamaz::çok üzgünüm:

Ben tüm bu bencilliklerime rağmen şanslıydım sanırım canım.Çünkü allah karşıma sevdiceğime çıkardı.Artık akıllandım uslandımm...Zaman zaman yine eski ben oluyorum ama çabuk toparlıyorum.Allaha şükür şuan sevdiceğimle hiç bir sorunumuz yok...Bir gün bana şu zamana kadar ne hata yaptım?Ne yaptımda üzdm seni dedi...Düşünüyorum hiç bir şey yok.Kıran yıpratan taraf hep ben oldum.Ama artık bitti bundan sonra bencillik yok.Zaten buğün aşka geldim böyle içim kıpır kıpır...

Çok seviyorum ben yaaaopuyorumnanaktan

Bu arada canım senide dinlemek isterim elimden bir şey gelirse ne mutlu bana...:1hug:

Simdi sen kendine Benciil diyosun , hep tek tarafli düsündüm diyosun, dmekki bunu gercekten çok kötü yasadin sen Nekss Arkadasiim canim yaa Kes ke böyle olmasaydi iliskiniz devam etseydi .. demekten baska bi sey bulamiyorum :1no2:

benim yaptigim neydi bilmiyorum ?
okadar emindim ki onun beni cok sevdiginden insan erkegin gözüne bakinca bakislarindan anlamizmiyaa , ne kadar dile gelmesedi , gözler kalbin aynasi degilmidir .. bakamiyodu bile yüzüme konusurken okadar çekingen .. yere bakip veya baska yere bakip cevapliyodu ( bunu bi arkadastan utaninca bende yaparim hep farkinda olmadan), okulda benim gittim tarafa baktigini gördüm ( ama ben geri geliyodum arkasindaydim ve o beni farketmedi) uzuun uzuun o taraf'a baktigini UNUTamiyorruum..beni savunmasini beni bi erkek arkadasimla tartisinca beni savunmak için bilmm kac saate kdr okulda kalmis,bu kiz bana bunu gösterdi ben biliyorum dedi arkadasina benim yanimda .. ben de sorup sorusturmadim neyi neden bahsediyosun diye cok konusamazdik, ben gidiyorum hadi derdim , girerdim içeri, bnimle bir yere kdr gitmek istedi okuldan sonra istemedim,kabul edemedim daha dogrusu,hatirin kirilmasin sen bana msj at, ne zaman okula gelmezsen, yari yolda olsam bile geri dönerim SENIN için ,sonra neyse yogunlasti konusmalarimiz msn de sabah'a kdr gorustuk, konusmasini cok begendiim,kendini çok açamiyodu, biseyler sakliyomus gibi veya söyluyemiyomus gibiydi, nedense bir turlu acilamiyoruz seninle dedi, anlamiyorum ne var ki ? cabuk acilsin o aramizdaki mesafe, allah allah hissetigimiz gibi yazalim iste yaaa offf dedi hatta kendine sinir olup ama yapamiyorum dedi , GALIBA karsindakinin gosterecegi tepkiden korkuyoruz dedi , sana gel konusalim diim mi okulda dmisti , bende yok sasiririm dmistim, utangicligimdan rezil olmaktan korkmamdan, bosver demistim kendi kendime cesaretim hiç olmaz boyle seylerdeki Benim kesinlikle, ben seni dinlemeyi sevdim demisti bana msnde hepsi butun bunlar,
okadar guzel seyler diyodu ki bana .. ama hiç seni seviyorum demedi .. msj atmistim ilk defa 2-3tane cok beyendi , sen baskasin yok , sen bulunmazsin benim icin , bi suru seyler ..
durum da boyle olunca ARKADASLAR NOLUR SOYLEYIN BUNLARI BI ERKEK bi kiza yazarsa onu sevdigi belli olmaz mi yaa ?? bunu yani onu sevdigini ifade etmez mi ??
bunu cvplayin
( sonra o celiskiyi anlaticam bunlardan sonra olanlari ) iste :sinifsinif::gitme::çok üzgünüm:

Canım öncelikle düzeltiyim biz hiç ayrılmak 1,5 yıldır hala birlikteyiz sanırım yanlış anladın...Bencildim ama o alttan alan taraf oldu bende hatalarımı telafi ettim...:asigim:

Senin durumuna gelince şu ana kadar yazdıklarında seviyor mu bilemem ama senden hoşlandığı belli.Sende sanırım kendini birazcık uzak tutmuşsuz çekindiğin için oda belki bu tepkini olumsuz algılayıp senden uzaklaşmış yada açılamıyor olabilir.Belkide olumsuz bir cevap almaktan korkuyordur...Neyde çelişkide kaldın bilmiyorum ama yazarsan yardımcı olmaya çalışırım...

cnm senin durumun son derece acık...cocuk senden hoslanıyo ama adım atmasına ragmen ismini koyamamasının sebebi senden yeteri karsılıgı alamamıs olması..ne yazıkki günümüzde erkekler kızlar tarafından cok sımartıldıgı (artık kızlar cıkma teklif ediyo seni sewioyurm diyo ..) icin erkeklerin ataklıgında bi sorun olustu en kendine güweneni bile kızın kabul ediceginden yüzde yüz emin olmadan acılamıyolar.seninki zten anlattıgın kadarıyla bile acıkca kendini ortaya koymus ben tadını cıkar derim.flört et sende ona kelimelere dökmeden belli et ondan hoslandıgını gerisi gelir..

iste bide su war senin swgilin gercekten yogunmus askerdeymis calısıyomus sorunları warmıs bak onlar anlasılır cnm ama bnm sewgilim tatilde sabahtan okula gidiyo oda hergun degil we öglen falan cıkıyo btn gün rahat geziyo tozuyo ewde...yani bnmkinin öyle bariz bi sorunu yok.ama bnmle görüsemiyor olusuna canı sıkılıyo sanırım beklemekten sıkıldı ztn cok sabırsız biri.bak 2.gundeyiz hala bi msj yazmadı cok cnm sıkılıyo

Ha yanlis anlamisim canim o zaman kusura bakma NeKss :kedi:
özür dilerim ... Ne güzel onunlasin ya iste , bana sana cok cok mutluluklar dilemek düser gercekten hiii ç ayrilmayin !! tamam mi .. hep beraber kalin , hatta evlenirsiniz insallah ..
ben de anlaticam evet .. hepsiniki bende anlayayim neden bu boyle .. :1no2::gitme:
ben tmm belki genç olabilirim ama onu sevmeye basladigimda kesin O , onun la evlenicem diye dusunurdum hep.. ( insallah allah nasip ederse olur diyorum, simdi bu satiri yazarken , görüsmememize ragmen :çok üzgünüm: olmasini dilerdim ama) ben onunla bi gelecek yasamak isterdim .. senağlamasenağlama

bi de canım sizin iliskinizde raylar yerine oturmus uzun süredir cıkıyomussunuz bide,biz kısa bi süredir sıkıyoruz we bu görüsememe durumundan sewgilim (hala öyleyse tabii) cok rahatsızz

Puchi , NeKss , sizi arkadas olarak ekledim , su an
cevap olarak celiski yazdim demin hep , uzun uzun ,
nekss canim okumak isterim demistim ya , en iyisi size ozel mesaj olarak atiim de , daha iyi olur belki , olur mu puchi NeKss ??
simdi , ne biliim basklarinin okumasi beni incitmesin diye ..

Sorması ayıp kaç yaşındasın tatlım?

Bende her zaman ilkim ve sonum olmasını istemişimdir.Sevdiceğim benim ilkim inşallah sonum olur yinede herşey nasip kısmet tabi.Seni çok iyi anlıyorum böyle hissetmen çok normal ve inan seninle gurur duydum.Çünkü çevrede birçok insan o kadar çok laylaylom düşünüyor ki senin böyle olgun olman çok hoşuma gitti.

Veee çok teşekkürler umarım bir ömür boyu sürer.Ve nasip olursa okul bitiminde söz düşünüyoruz bakalım hayırlısı:kedi:

bi de canım sizin iliskinizde raylar yerine oturmus uzun süredir cıkıyomussunuz bide,biz kısa bi süredir sıkıyoruz we bu görüsememe durumundan sewgilim (hala öyleyse tabii) cok rahatsızz

Uzun zaman oldu evet canım ama ilk zamanlarımızdan itibaren göz önünde bulundurarak yaptım yorumumu inan bana.Bizde ilk zamanlar dahi uzaklık yaşadık.Bunlar zaman zaman her ilişkide olur normaldir.Keşke dememek için kendini asla geri çekme.Unutma aşkta gurur olmaz.Yaşadıklarımı bire bir yazdım beni göz önünde bulundur.Sen sevgini belli etmene rağmen o uzak duruyorsa o zaman zaten kendi kaybeder...

Tamam canım ben kabul ettim zaten...
Sen yolla mesajını ben elimden geleni yaparım:1hug:

bugune kadar zaten ben hep alttan aldım üstüne gitti tartıstıgımızda falan hatta o hep neyse falan diyip kapattı konuyu sinirleniyo hemen üstüne gitmek istemiyo..bak herseye dayanırım ama ilgisiz olusuna dayanamıyorum cok üzüldüm oyuzden kendimi cekmeye karar werdim.simdi sen bana yaz diyosun ama diyelim yazdım bana dcekki niye yazmadın 2 gundur we öyle bi konuscakki üste cıkcak bni haksz duruma düsürcek agzıda cok iyi laf yapar.sen olsan napardın ne derdin?

tmm cnm bnde kabul edicem smdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…