- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
Bu videodakiler doğru mudur? Video sahibi videodaki anlatılanların gerçek dökümanının linkini de koymuş açıklama kısmına.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu videodakiler doğru mudur? Video sahibi videodaki anlatılanların gerçek dökümanının linkini de koymuş açıklama kısmına.
Subay kendisi istihbarattan olduğunu söylemiş. Videodaki sadece sesli anlatım yapıyor.ıstıhbarat subayının gızlı kımlıgını nerden bılıyormus
galeyana gelmeyın
ajanlar kımlıgı acıga cıkmasın dıye bın takla atıyorlar ben gızlı servıs calısanıyım dıyecekSubay kendisi istihbarattan olduğunu söylemiş. Videodaki sadece sesli anlatım yapıyor.
100de 100 ölüm diyor. Tedavisi kesin yok diyor. Ölüm ensemizde gibi hissediyorum. Küçücük bebeğim var. Bana bakıyor . Ona bi şey olur korkusuyla çıldıracakmış gibi oluyorum.ajanlar kımlıgı acıga cıkmasın dıye bın takla atıyorlar ben gızlı servıs calısanıyım dıyecek
2 sanıyede bulurlar adamı
vıdeodakının sadece seslı anlatım yaptıgını anladım zaten :)
neyse dedıgım gıbı dunyayı ınsanlıgı yok etmek ısterse bazı ınsanlar 1 gunluk ıs
bu tarz vırusler zaman zaman oldu
bılerek veya bılmeyerek sarbon gıbı kus grıbı gıbı xxx hastalıgı gıbı 2 - 3 senede bır dunyayı veya belırlı bolgelerı yoklar bu tarz seyler . sız toplum ıcınde dıkkat edın hıjyene ozen gosterın yapacak baska bırsey yok zaten
Aynı korkudayım kızım şu an önümde bağıra çağıra ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
bence sızın yardıma ıhtıyacınız var, cok mu yoruluyorsunuz yakın zamanda uzuldugunuz bırsey mı yasadınız100de 100 ölüm diyor. Tedavisi kesin yok diyor. Ölüm ensemizde gibi hissediyorum. Küçücük bebeğim var. Bana bakıyor . Ona bi şey olur korkusuyla çıldıracakmış gibi oluyorum.
Ya yuzde yuz ölüm zaten hayatin bir kurali .100de 100 ölüm diyor. Tedavisi kesin yok diyor. Ölüm ensemizde gibi hissediyorum. Küçücük bebeğim var. Bana bakıyor . Ona bi şey olur korkusuyla çıldıracakmış gibi oluyorum.
100de 100 ölüm diyor. Tedavisi kesin yok diyor. Ölüm ensemizde gibi hissediyorum. Küçücük bebeğim var. Bana bakıyor . Ona bi şey olur korkusuyla çıldıracakmış gibi oluyorum.
Postpartum depresyonundaymışım.bence sızın yardıma ıhtıyacınız var, cok mu yoruluyorsunuz yakın zamanda uzuldugunuz bırsey mı yasadınız
fazla panıksınız bır kac konuda benzer bu tarz yorumlarınızı gordum
hem sızın hem cocugunuz ıcın bıraz rahatlamanız gerek
Ekşi sözlükŞu bilgi kirliliği bitse de kurtulsak...
Bunlar youtube da 1 milyon izlenme için, yapabilseler elleri ile yeni yeni virüsler bile imal ederler. Olmusun üzerinden prim yapıyor işte.
Izlenme sayısı da 390 miş. Nereden buldunuz bunu allah aşkına..
tovbe yarabbım o da neymıs ılk kez duyuyorum ama depresyon heralde duz halıylePostpartum depresyonundaymışım.
Şu güzel yorumlarınız içimi rahatlatıyor. Karşıt düşünceleri bu kadar seveceğimi aklıma getiremezdim.ensemizde tabi.. kafana saksı düşüpte ölebilir insan..
daha tr de olmayan virüs için bu kadar endişe tuhaf.