- Konu Sahibi RagnarLodbrok
devlet baskaninin yerine gecen biri oldugunu soyleyene kadar gercekmis gibi dinledim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum sonrası depresyon.tovbe yarabbım o da neymıs ılk kez duyuyorum ama depresyon heralde duz halıyle
anlasım sımdı
boyle seyler ızleyıp kendınızı ruh halınızı sıkıstırmanın anlamı yok madem oyle ozel bır durumunuz var barı boyle seyler ızlemeyın
2 gündür bakıyorum sadece. Korkunç.tovbe yarabbım o da neymıs ılk kez duyuyorum ama depresyon heralde duz halıyle
anlasım sımdı
boyle seyler ızleyıp kendınızı ruh halınızı sıkıstırmanın anlamı yok madem oyle ozel bır durumunuz var barı boyle seyler ızlemeyın
anladım sımdı gecmıs olsun bence sız bır sure haber bıle ızlemeyın herseye goygoy yapan benım bıle ruhum sıkılıyor bosuna stres yasamayınDoğum sonrası depresyon.
Allah razı olsun. Çok sag olun.anladım sımdı gecmıs olsun bence sız bır sure haber bıle ızlemeyın herseye goygoy yapan benım bıle ruhum sıkılıyor bosuna stres yasamayın
EvetYapmayin lutfen. Dogum sonrasi depresyonu dibine kadar yasadim. Bu tarz seyler size zarar verir. Bakin suan kendimi toparlamak icin ilac kullaniyorum. Ustuste kendi kendime yaptim yapmayin bunu lutfen. BenceMune bu konuyu kapatabilir misin? Herkeste panik yaratabilecek bir konu
Aşı karşıtları şey falan der, içinde yarasa fetüsü varmışOkumazsanız korkarsınız tabi. Google a evrim ağacı coronavirüs yazın çıkan makaleleri okuyun, o zaman bunun bu kadar abartılmaya değmeyen bir şey olduğunu anlayacaksınız. Mevsimsel girp her yıl yüzbinlerce insanı öldürüyor, corona laboratuvar virüsü değil, ki olsa öldürücülük oranı çok yüksek olmalıydı yüzde iki civarında değil. Geçen yıllardaki sars,mers gibi koronavirüslerden ve domuz gribi,kuş gribi gibi influenza griplerinden çok çok daha düşük bir oran.
Analizler sonucunda mutasyona çok açık olmayan bir virüs olduğu tespit edilmiş, yani aşısı çıkacak 1.5 yıl sonra. Aşı karşıtları aşısını olmasın ama rica edicem :)
Çok doğru. Sadece dünden beri bakıyorum üstelik. Okumayacağım daha.Kadinlar kulubu asya subesi olarak gorev yapiyor gibi hissediyorum artik :))) Arkadasim, bak ben asyada Cin`den surekli ucus yapilan(ve cok fazla Cinli ogrenci-calisan yasayan) ve vaka gorulen bir ulkede yasiyorum.
Turkiye`de basina yansiyan seylerin hemen hemen hicbiri dogru degil. Inanilmaz bir panik havasi yaratilmaya calisiliyor sebebini anlayamadigim bir sekilde. Biz burada gayet normal hayatimiza devam ediyoruz sadece hukumet tarafindan alinmis onlemlere ve kisisel hijyenimize dikkat ediyoruz. Onun disinda ise de gidiyoruz sosyal hayatimiza da devam ediyoruz. Yapmayin bunu kendinize gozunuzu seveyim. Ayrica Cin askeri konularda en kapali ulkelerden biri bir istihbarat subayinin bu sekilde sozde bilgi sizdirmasi (!) mumkunati olan bir sey degil.
Lutfen sadece dunya saglik orgutunun verileri ve bilgilerini takip edin. Anksiyeteniz tetiklenecekse medyadan uzak durmanin faydasi var.
Şöyle ki depremlerde bile ölen sayısı hep az söyleniyorken bu kadar ülkeyi etkileyen olayda ölüm sayısının az söylendiğini düşünür oldum. Burdan da aptal gibi bu videodakiler kafamdakilerin sesli söylenmiş hali gibi geldi. Ben her şeyin en kötüsüne odaklanan biriyim maalesefOkumazsanız korkarsınız tabi. Google a evrim ağacı coronavirüs yazın çıkan makaleleri okuyun, o zaman bunun bu kadar abartılmaya değmeyen bir şey olduğunu anlayacaksınız. Mevsimsel girp her yıl yüzbinlerce insanı öldürüyor, corona laboratuvar virüsü değil, ki olsa öldürücülük oranı çok yüksek olmalıydı yüzde iki civarında değil. Geçen yıllardaki sars,mers gibi koronavirüslerden ve domuz gribi,kuş gribi gibi influenza griplerinden çok çok daha düşük bir oran.
Analizler sonucunda mutasyona çok açık olmayan bir virüs olduğu tespit edilmiş, yani aşısı çıkacak 1.5 yıl sonra. Aşı karşıtları aşısını olmasın ama rica edicem :)
Evrim agaci kalp benOkumazsanız korkarsınız tabi. Google a evrim ağacı coronavirüs yazın çıkan makaleleri okuyun, o zaman bunun bu kadar abartılmaya değmeyen bir şey olduğunu anlayacaksınız. Mevsimsel girp her yıl yüzbinlerce insanı öldürüyor, corona laboratuvar virüsü değil, ki olsa öldürücülük oranı çok yüksek olmalıydı yüzde iki civarında değil. Geçen yıllardaki sars,mers gibi koronavirüslerden ve domuz gribi,kuş gribi gibi influenza griplerinden çok çok daha düşük bir oran.
Ben de aynı yoğunluktayım normalde. 1,5 aydır ilk kez dün ayrıntılı internette araştırdım.Sanırım bir tek benim bunlarla ilgilenmeye vaktim yok .hayatın normal akışında koşturmaca ile hiç aklıma gelmiyor benim
Şöyle ki depremlerde bile ölen sayısı hep az söyleniyorken bu kadar ülkeyi etkileyen olayda ölüm sayısının az söylendiğini düşünür oldum. Burdan da aptal gibi bu videodakiler kafamdakilerin sesli söylenmiş hali gibi geldi. Ben her şeyin en kötüsüne odaklanan biriyim maalesef
Hepimiz ölüceeeeez!!!
(Kısık ve korkutucu ses tonuyla okuyunuz)