Elim ayağım buz kesti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 yanımızı sarmış zaten illet :kızgın: Hastanelerde karantina sedyeleri falan hazırlamışlar. Az önce haberlerde görene kadar şaka gibi geliyordu. Ne bu ya telef oluyor insanlar.Doktora sorsam grip korkulcak hastalık değil diyor ama bir sürü insan ölüyor anlamadım birşey.

bende sabah anneme bu konuyla ilgili biseyler soyluyordum kizimda kizim diyerek.
en sonunda bana kizim sen gerizekalimisin cocugu olan tek insan senmisin
sende benim cocugumsun herkes birinin çocugu ama sen nerdeyse kafani duvarlara vurup virusten once kendini öldureceksin dedi seni götürüp manisa ruh ve sinir hastaliklari hastanesine yatiracagim dedi
ay anne manisa olmaz orda deprem bekliyolar diyince ikimizde bi sustuk ustume soguk su atilmis gibi oldum e her yerde ölüm var yani.
sizdede kendimi gordum birden
sakin olun onlemlerinizi alin bunun disinda yapacak biseu yok
en cok ahlayip vahlayani teğet de gecmiyor bu hastalik ozaman psikolojiyi bozmaya gerek yok
herkese ne olursa bizede cocugumuzada o olur napalim

tovbe yarabbım o da neymıs ılk kez duyuyorum ama depresyon heralde duz halıyle
anlasım sımdı
boyle seyler ızleyıp kendınızı ruh halınızı sıkıstırmanın anlamı yok madem oyle ozel bır durumunuz var barı boyle seyler ızlemeyın
lohusa depresyonu deniyor halk dilinde

zaten soylenene gore 9 yas altinda hic olum vakasi yok cocuklari tutmuyormus yani... bu video iyi bir film senaryosu olabilir ama o kadar
Salgın Hastalıklar dünya tarihi boyunca vardı ve var olacak. Ayrıca genel tabloya bakarsak domuz gribi çok daha vahimdi

bende sabah anneme bu konuyla ilgili biseyler soyluyordum kizimda kizim diyerek.
en sonunda bana kizim sen gerizekalimisin cocugu olan tek insan senmisin
sende benim cocugumsun herkes birinin çocugu ama sen nerdeyse kafani duvarlara vurup virusten once kendini öldureceksin dedi seni götürüp manisa ruh ve sinir hastaliklari hastanesine yatiracagim dedi
ay anne manisa olmaz orda deprem bekliyolar diyince ikimizde bi sustuk ustume soguk su atilmis gibi oldum e her yerde ölüm var yani.
sizdede kendimi gordum birden
sakin olun onlemlerinizi alin bunun disinda yapacak biseu yok
en cok ahlayip vahlayani teğet de gecmiyor bu hastalik ozaman psikolojiyi bozmaya gerek yok
herkese ne olursa bizede cocugumuzada o olur napalim
Tamam HERKESin bu konuyu görmekten işi şişmiş olabilir ama alay edilecek kadar basitliğe indirgenemez. Sanki her gün BEN virüs konusu açıyorum. Okudun mu sevmedin mi yorum yapma. Yazdığım cümleyi dalga geçer gibi yazan bile var. Her neyse. Beni anlayan yorumunuz için teşekkürler. Allah hepimize başta akıl sağlığı olmak üzere sağlık versin.

Evet Mune Mune konuyu kapatabilir misiniz?
YouTube'da bunun gibi bir sürü video var, hepsini seyretseniz hiçbiriniz evden burnunun ucunu bile çıkarmaz paranoya yaşarsınız inanmayın.
2 altın kural, ki birçok hastalıktan korunmak için gereklidir, hijyen ve bağışıklık sistemini güçlendirmek.

Talebiniz üzerine konu yorumlara kapatıldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X