Elim ayağım titriyor

Tiftik_tiftik

Gamzeli prens"in annesi..,
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
338
138
103
Az önce bebegimin sesine uyandım alıp salladım yatırdım neyse su içmeye gidicektim gözüme daire kapısının durbununden yukarı dairenin ışığı yansima geldi bi bakayim dedim acip kapanan sensörlü ışık bide tabi neyse ne gelen var nede giden korktum da biraz beklemedeydim sonra bi baktım hareket eden biraz büyük bişey aşağıya iniyor durdu bir baktım ki fare bizim kapinında önünden geçip merdivenlerden aşağı indi yüreğim agzmda bide evde 10 aylik oglum var eve bi girse varya offff canimiza okur elim ayağım titriyor ne yapacağımı şaşırdım uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar nasıl kurtulurum çatıda da yatılıp kalinan odalar var nerden geliyo kimbilir kactane var of delircem kafamda deli sorular

Benmde bahcemde vardi hemde iki uc tane.cok igrenc bir hayvan ya hala bahceye cikamiyorum cok zor ya

fare oldugunu okuyana kadar bir heyecan vardı.
fareymiş diyip
kedi besleyin dışarda
fare ilaçları var eldiven takıp kutuyı ilacı her yere bırakılan tarzda çeşit çeşit.
ama en kolayı evdeki yemek artıklarını
güzel kedi mamalarını bina çıkışında sokak kedilerine vermek
kediyi gören fare arkasına bakmadan kaçıp gitmesini imkan saglayacaktır

Tüm komşulara söyleyin, hatta apartman görevliniz varsa ona da söyleyin hemen ilaclansin apartman. Özellikle apartman bodrumunuz varsa orası çok önemli. Kapiyi açıp kapatırken dikkatli olun seri hayvan aniden giriverir. İlaçlama hemen olursa bir şey olmaz gerçi.

Eski evimizde vardi ben kiradayken bir tane yavru ama cok moralim bozuldu kizimi isirirsa ya hastalikliysa falan ilac koyuluyormus cocuk seker sanip yiyebilir dedi eczaci tehlikeli dedi yapistiriciyi tavsiye ettiler.bende kartona surdum heryere koydum tabi kizin yanindan ayrilmadim bi yapissa zor ayrilir.iki gun sonra yapisti kurtuldum.siz de kapinizin onune koyun ya da balkon kenarlarina iceri girmesin kapilari asla acik birakmayin.

ya apartman ılaclansın
ya da apartmanda kedi besleyın

Bende başta öyle sandım o saate kim ayakta olabilir bide aile apartmanı ya ufak ta değil büyüktü hayvan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…