Elim ayağım titriyor

Iyi de adamları görüp konuşan sizsiniz,bu kadar rahatsizsaniz konuşmasaydınız, kafanızı çevirmek zor olmasagerek
Evet sonradan pişman oldum neden konuştuğumu da anlamadım ama pişmanlık görmek istedim sanırım ya..bi de gerçekten merak ettim orda ne işi olduğunu..travma yarattı bende suratını görünce bile aklım uçuyor çok kötü biri

Sizi ne zaman görsem, asansöre işediğiniz aklıma geliyor. Benim de elim ayağım titriyor.
Kavak yelleri dizisini andıran bir hayatınız var. Ha bire döndürüyorsunuz olayları kendi aranızda. Çevrenizi komple değiştirmeniz lazım tabi kendinizi de.
Asansöre işemek mi :kusmuk::kusmuk:
Sanıyorum benim de artık aklımdan çıkmayacak.
Tek merak ettiğim bilerek ve isteyerek mi yapmış ?

Sizi ne zaman görsem, asansöre işediğiniz aklıma geliyor. Benim de elim ayağım titriyor.
Kavak yelleri dizisini andıran bir hayatınız var. Ha bire döndürüyorsunuz olayları kendi aranızda. Çevrenizi komple değiştirmeniz lazım tabi kendinizi de.
Çevrem değiller ki yani konuşup görüştüğüm insanlar değil ama tuhaf bir şekilde hep yollarımız kesişiyor ve çok kötü bir durum

Harbi yaşın kaç şu eski sevgililer mevzularını ne zaman geçiceksin gördün ne oldu görmezden gelseydin bide gidip konuşmuşsun dr a gitmeyi düşündün mi hiç

Yaşadıgınız yer küçük galiba. Bir an önce üniversite kazanıp güzel bir şehre gidin ve kendinizi gelistirmeye bakin. Uzaklasin ve yeni arkadaslar edinin..

Harbi yaşın kaç şu eski sevgililer mevzularını ne zaman geçiceksin gördün ne oldu görmezden gelseydin bide gidip konuşmuşsun dr a gitmeyi düşündün mi hiç
Bu kişi eski sevgilim değil ki o nerden çıktı anlamadım eski sevgilimi aldattığıma dair iftira atan biri ve evimin önünde görünce kötü oldum olay bu niye herkes eski sevgiliye takıldı zaten 3 tane oldu

E daha ne yani. İnsallah o yasadigin yerde okumuyorsundur. Birak artik su gecmiste olanlari. Yazdiklarindan liseli ergen gibi anlasiliyorsun. Hayatini yonlendirmeye basla simdiden..

E daha ne yani. İnsallah o yasadigin yerde okumuyorsundur. Birak artik su gecmiste olanlari. Yazdiklarindan liseli ergen gibi anlasiliyorsun. Hayatini yonlendirmeye basla simdiden..
Burda okuyorum sorun da bu. Kimse anlamıyor herkes eski sevgiliye takılmış benim 3 tane sevgilim oldu ve saflığımdan mıdır nedir herkes üstüme geldi bu kişiler sürekli karşıma çıkıyor alakalı alakasız bu kişinin bana yaptığının üzerinden 3 yıl geçti yine de unutmuyorlar diken üstünde hissediyorum rahatça dışarı çıkamıyorum görünce kötü oluyorum

Ben bu kadar problemi anlasaydım şu an dr dıum zira iyi bir sayısal zeka istiyor konu... Neyse bakma arkadaşım o kadar kötü olma yıllar geçmiş gitmiş. Bi de hayatında bu kadar erkeğin etkinliği olmasın bi durul bi sakinleş bi arkana yaslan resmin bütününe bak.. Hayatını bi o erkekle bi bu erkekle olaylar içinde hatırlayacaksın bu gidişle

Burda okuyorum sorun da bu. Kimse anlamıyor herkes eski sevgiliye takılmış benim 3 tane sevgilim oldu ve saflığımdan mıdır nedir herkes üstüme geldi bu kişiler sürekli karşıma çıkıyor alakalı alakasız bu kişinin bana yaptığının üzerinden 3 yıl geçti yine de unutmuyorlar diken üstünde hissediyorum rahatça dışarı çıkamıyorum görünce kötü oluyorum
Keşle uzaklaşmaya çalıssaniz. En azindan bir yil. Ogrenci degisim programlari var. Ve kesinlikle psikolojik destek alin..

Lost senin ulkeyi terketmen lazim ayrica hicte hassas bir konu degil. Insanlar cozemiyorki konularini hassas oldugunu anlasinlar. Son sevgilin ilk sevgilinim ayrildigin eski sevgilin yani bir siyril artik sunlardan

Vallahi bunu yazacaktım. Nickinin ilk üç harfini gördüğüm anda aklımdan gelen tek şey asansöre işeme mevzuu. Başka bir şeye odaklanamıyorum.

Lost senin ulkeyi terketmen lazim ayrica hicte hassas bir konu degil. Insanlar cozemiyorki konularini hassas oldugunu anlasinlar. Son sevgilin ilk sevgilinim ayrildigin eski sevgilin yani bir siyril artik sunlardan
Ya ben bunu anlayamıyorum kadın forumunda bile iki tane erkeğin yaptığı iğrenç şeylerden ben sorumlu tutuluyorum. Konularımda anlattığım 2 tane eski sevgilim var ikisi de sorunlu tiplerdi özellikle sonuncusu beni çok yordu. Yaşadığım şehir küçük değil ama karasal genç kesim hep tanır birbirini. Evimin önündeki kişi bana lise zamanında iftira atan biri sınav dönemimde o kişinin mobingleriyle uğraşmama rağmen iyi bir bölüm kazandım her şeye baştan başladım güzel insanlarla tanıştım ve bir sevgilim oldu. Sevgilim şehir dışından gelmişti çok iyi biri sandım meğersem olgunlaşamamış biriymiş ona rağmen düzgünce ayrıldım yine de sorun çıkardı. Şuan o sevgilim de bana iftira atan oğlanın eski sevgilisiyle beraber ve uzun ilişkileri vardı lisedeyken de beraberdiler ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra benim eski sevgilimle tanışıp beraber olmuşlar. Bana iftira atan kişiyi evimin önünde görünce aklıma binbir türlü ihtimal geldi ve korktum açıkçası. Benim kimseyle alakam yok kendime ait arkadaş grubum var etliye sütlüye karışmayan ona rağmen bir şekilde karşıma çıkıyorlar derdim bu yani. Hiç suçum olmayan konuya bile hak bela yazmaz kul azmadıkça falan yazılmış bana iftira atılmas benim suçum olabilir mi ya nasıl bir mantık bu

Back
X