Elim ayağım titriyor

Ben bu kadar problemi anlasaydım şu an dr dıum zira iyi bir sayısal zeka istiyor konu... Neyse bakma arkadaşım o kadar kötü olma yıllar geçmiş gitmiş. Bi de hayatında bu kadar erkeğin etkinliği olmasın bi durul bi sakinleş bi arkana yaslan resmin bütününe bak.. Hayatını bi o erkekle bi bu erkekle olaylar içinde hatırlayacaksın bu gidişle
Konuda bana iftira atan kişi eski sevgilim değil lise yıllarında saçma bir şekilde bana gıcık olup kafayı takan biri yani konu eski sevgili konusu değil..

Ya ben bunu anlayamıyorum kadın forumunda bile iki tane erkeğin yaptığı iğrenç şeylerden ben sorumlu tutuluyorum. Konularımda anlattığım 2 tane eski sevgilim var ikisi de sorunlu tiplerdi özellikle sonuncusu beni çok yordu. Yaşadığım şehir küçük değil ama karasal genç kesim hep tanır birbirini. Evimin önündeki kişi bana lise zamanında iftira atan biri sınav dönemimde o kişinin mobingleriyle uğraşmama rağmen iyi bir bölüm kazandım her şeye baştan başladım güzel insanlarla tanıştım ve bir sevgilim oldu. Sevgilim şehir dışından gelmişti çok iyi biri sandım meğersem olgunlaşamamış biriymiş ona rağmen düzgünce ayrıldım yine de sorun çıkardı. Şuan o sevgilim de bana iftira atan oğlanın eski sevgilisiyle beraber ve uzun ilişkileri vardı lisedeyken de beraberdiler ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra benim eski sevgilimle tanışıp beraber olmuşlar. Bana iftira atan kişiyi evimin önünde görünce aklıma binbir türlü ihtimal geldi ve korktum açıkçası. Benim kimseyle alakam yok kendime ait arkadaş grubum var etliye sütlüye karışmayan ona rağmen bir şekilde karşıma çıkıyorlar derdim bu yani. Hiç suçum olmayan konuya bile hak bela yazmaz kul azmadıkça falan yazılmış bana iftira atılmas benim suçum olabilir mi ya nasıl bir mantık bu
Sen arkadaslarinida sileceksin sen sevgili yapmayacaksin bir sure hesaplarini kaoatacaksin.yahu nasil kisiliksiniz sen neden iftira atanin yuzune tukurup iki kelime etmiyorsun.hayat onlarin cevresinden ibaret degil belliki dedikoducu bir yer gorme duyma bilme isine gel git. Ve baska sehirlerden yakin sehirlerden insan tanimaya calis.sevgili ol.takintoda yapma

Sen arkadaslarinida sileceksin sen sevgili yapmayacaksin bir sure hesaplarini kaoatacaksin.yahu nasil kisiliksiniz sen neden iftira atanin yuzune tukurup iki kelime etmiyorsun.hayat onlarin cevresinden ibaret degil belliki dedikoducu bir yer gorme duyma bilme isine gel git. Ve baska sehirlerden yakin sehirlerden insan tanimaya calis.sevgili ol.takintoda yapma
Yüze tükürme hesap sorma olayları yaşandı zaten. O kişi dışında herkes özür diledi kendisi de sevgilisini aldatmış. Garip biri. Neden yanına gittim çünkü evimin önünde görünce merak ettim ve korktum yıllardır görmüyordum

Kavak yelleri dizisi geldi aklima.
Sizin konunuz hep eski sevgililerle ilgili.
Konunuzdan anladigim kadariyla sizi rahatsiz eden iftiraci oglan. Gorunce o anlari tekrar yaşamiş gibi hiss ettiniz.
Sizi cok iyi anliyorum.
Keske gidip konusmasaydiniz, kendinizi daha kotu hiss ettiniz.
Tamam, oldu bitti, guzel haraketli bir muzik açin, dans edin ve sonra uyuyun.
Yarina bir seyiniz kalmaz.

Kim kimin eski sevgilisi kim yeni sevgilisi çözemedim.Diyeceğim şu madem size bunları yaşattılar konuşmayacaktınız.
Haklısınız. Benim eski sevgilim o kişinin eski sevgilisinin yeni sevgilisi..bende görünce korktum yine o salakla alakalı bir durum mu diye. Gitme sebebim de meraktı sanırım bir anda oldu pişmanım yani ama napalım artık

Kafam karıştı ama anladım sanırım. Bence onlarda uzak dur selam bile verme. Ben kapı komşuma bile selam vermiyorum üşendiğim için sen onlara niye selam veriyosun boşver onlara o haddi verme. Bir daha sana söz atan veyahut ters yapan olursa bir cinnet her şeyi çözer tabii çevrende birileri varken yapdnnd ( denendi onaylandı) Artık senden uzak dururlar tabii bunu acil durumlarda yap.

Haklısınız. Benim eski sevgilim o kişinin eski sevgilisinin yeni sevgilisi..bende görünce korktum yine o salakla alakalı bir durum mu diye. Gitme sebebim de meraktı sanırım bir anda oldu pişmanım yani ama napalım artık

kırk kişi sormuş bende sorayım ne dediniz yanlarına gidip?

Back
X