Biraz eksik yazmışım kaynnam bereaber gideriz demek istediBurada sizlik ne var anlamadım. Size ne kaynananızın kime küsüp kimle barıştığından?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz eksik yazmışım kaynnam bereaber gideriz demek istediBurada sizlik ne var anlamadım. Size ne kaynananızın kime küsüp kimle barıştığından?
Hastayım, çok hastalandım birden deYok canım yaşamıyorum aynı evde ama oda ilk başta gitmicem dedi bugünde gidicem birlikte gideriz iması verince sinirlendim yarım ararsa beni gidelim diye ne dicem ondam sonra kendimi ezdirmiş gibi hissediyorum o bana gelmio adam yerine koyup ben gidiyorum
Biraz eksik yazmışım kaynnam bereaber gideriz demek istedi
Ya artık dayanamıyorum gerçekten anlam veremiyorum arkadaşlar bundan 1 ay önce biz eşimle boşanmadan döndük 15 gün İstanbul’da babamda kaldım sonra anlaştık evime döndüm eltim bu süreçte beni ne aradı ne sordu şimdi onlar gitti 10 gün kaldılar bugün döndüler istanbuldan giderkende kaynanamı görmeden gittiler kv dediki bende ona hoşgeldine gitmicem dedi ondan sonra bugünde diyoki kızıma amcanlarda geldi yarın gideriz görmeye yani beraber gideriz demek istedi bana derse gidelim beraber diye ne dicemnasıl sinirim bozuldu ne yapmalıyım sizce ablalarım dan fikir bekliorum
Eee tamam ben gitmiyorum dersin bitti, el ayak titretmeye gerek yok.Banada demek istiyor yani gel gör diye ben okadar istanbulda kaldım boşanmalardan döndüm evime geldim o gelmedi bana
Allahım cevaplarınıza çıldırıyorum. Yeminle elim ayağım titricek şimdi. Yavrum kv yarın ararsa gidelim diye işim var annecim gezmem var anne, misafirim gelecek anne, hastayım anne, o bana kaç kere gelmişte ben ona gideyim anne sen git selam söyle. Bakın bir sürü bahane seç beğen al.Yok canım yaşamıyorum aynı evde ama oda ilk başta gitmicem dedi bugünde gidicem birlikte gideriz iması verince sinirlendim yarım ararsa beni gidelim diye ne dicem ondam sonra kendimi ezdirmiş gibi hissediyorum o bana gelmio adam yerine koyup ben gidiyorum
Neden mi abarrtım boşanmanın eşiginden dönüyorsunuz babamların evinde kaldım 1 kere aramadı geldim yanıma gelöedi simdi ben kendimi ezdirip onu görmeyemi gidecemnıye bu kadar abarttınız konu sahıbı
e yasadıgınız onca seyı unutup eve donebılıyorsanız kayınvalıdenızle de bınde bır gorusebılırsınız aramamıssa nolmus ? belkı arasa bırbırınıze bagıracaktınız daha kotu olacaktı belkı ? belkı sakınlesınce doner nasılsa dıye bekledı karısmak ıstemedı belkı ?Neden mi abarrtım boşanmanın eşiginden dönüyorsunuz babamların evinde kaldım 1 kere aramadı geldim yanıma gelöedi simdi ben kendimi ezdirip onu görmeyemi gidecem
Banada demek istiyor yani gel gör diye ben okadar istanbulda kaldım boşanmalardan döndüm evime geldim o gelmedi bana