Elim ayağım titriyor

Sanırım elim ayağım bu sebepten titrerse,hayırdır size noluyor derim. Gerekli yerlede titresinler böyle boş iler için yorulmasinlar.
Gitme,eltimin yakın arkadaşı öldu eşi ve çocuğuyla,elim bir trafik kazasında. Artık hayatımda yeri olmadığı için gitmedim,baş sağlığı dilemedim. Kvdemde gidelim,dedi. Siz gidebilirsiniz dedim. Elim ayağım titremedi.

Yok canım yaşamıyorum aynı evde ama oda ilk başta gitmicem dedi bugünde gidicem birlikte gideriz iması verince sinirlendim yarım ararsa beni gidelim diye ne dicem ondam sonra kendimi ezdirmiş gibi hissediyorum o bana gelmio adam yerine koyup ben gidiyorum
Hastayım, çok hastalandım birden de 🤣🤣

Evlilik hayatı boyunca olacaktır illaki böyle durumlar
Sükünetinizi koruyup akıllıca kararlar verirseniz
Başınız ağramaz kolaylıkla böyle durumları fırsata çevirebilirsiniz
Elitinin sana bir zararı yoksa gidi ver ne var bunda
Git gül eğlen evine geri dön

Sizlik bir durum goremedim ben. Mesele kvnizin cocugunuzu amcasina goturmesi mi yani?

Ya artık dayanamıyorum gerçekten anlam veremiyorum arkadaşlar bundan 1 ay önce biz eşimle boşanmadan döndük 15 gün İstanbul’da babamda kaldım sonra anlaştık evime döndüm eltim bu süreçte beni ne aradı ne sordu şimdi onlar gitti 10 gün kaldılar bugün döndüler istanbuldan giderkende kaynanamı görmeden gittiler kv dediki bende ona hoşgeldine gitmicem dedi ondan sonra bugünde diyoki kızıma amcanlarda geldi yarın gideriz görmeye yani beraber gideriz demek istedi bana derse gidelim beraber diye ne dicemnasıl sinirim bozuldu ne yapmalıyım sizce ablalarım dan fikir bekliorum

Açıkça konuşun ben kırgınım anne evliliğimiz nerelerden döndü bu süreçte beni aramadı bile, bu seferlik kendin git başka zamana belki , hala çok kırgınım de.

Kv nin oğlu sizene ister görür ister görmez alla alla. Sizi de çeke çeke mi götürecek, istemiyorsanız gitmeyin . Direkt gitmicem diyemiyorsanız kendinize başka programlar yapın müsait değilim deyin.

Yok canım yaşamıyorum aynı evde ama oda ilk başta gitmicem dedi bugünde gidicem birlikte gideriz iması verince sinirlendim yarım ararsa beni gidelim diye ne dicem ondam sonra kendimi ezdirmiş gibi hissediyorum o bana gelmio adam yerine koyup ben gidiyorum
Allahım cevaplarınıza çıldırıyorum. Yeminle elim ayağım titricek şimdi. Yavrum kv yarın ararsa gidelim diye işim var annecim gezmem var anne, misafirim gelecek anne, hastayım anne, o bana kaç kere gelmişte ben ona gideyim anne sen git selam söyle. Bakın bir sürü bahane seç beğen al.

Size de gidelim denirse uzatmadan gitmek istemediğinizi söylersiniz olur biter, ne bu heyecan!

nıye bu kadar abarttınız konu sahıbı

Neden mi abarrtım boşanmanın eşiginden dönüyorsunuz babamların evinde kaldım 1 kere aramadı geldim yanıma gelöedi simdi ben kendimi ezdirip onu görmeyemi gidecem
e yasadıgınız onca seyı unutup eve donebılıyorsanız kayınvalıdenızle de bınde bır gorusebılırsınız aramamıssa nolmus ? belkı arasa bırbırınıze bagıracaktınız daha kotu olacaktı belkı ? belkı sakınlesınce doner nasılsa dıye bekledı karısmak ıstemedı belkı ?
bosanmanın esıgıne geldıgınız esınıze donuyorsunuz bagıslamayı unutmayı yenıden baslamayı ıstıyorsunuz kayınvalıdenıze de aynı sekılde yaklasın derım hır cıkarmanın anlamı yok

yok ılla gorusmeyecegım dıyorsanız el ayak tıtreyecek bırsey yok musaıt degılım dersınız olur bıter madem oyle

Eltinizle cok mu samimiydiniz? Dusunuyorum eltim evi terk etse arayayim bari demezdim gerci bende eltimin numarasi da yok o ayri🙄

Diger konu (kvnize ugramamalari) sizi ilgilendiren bisey degil, kvnin kendi karari size noluyor ki?
Gitmek istemiyorsaniz gitmeyin.

Gidersiniz,
Eltinizede aranız normalde iyiyse,
Kötü günler geçirdik en azından arayabilirdin diyebilirsiniz.

Böyle bir şey için eliniz ayağınız titriyorsa diğer zorluklar karşısında nasıl tepki veriyorsunuz acaba?

Gitmek istemiyorsanız gitmeyin, zorla götürecek hali yok.

Back
X