- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ben de benzer bir olayı 2 sene önce yaşadım şimdi bu konuyu okuyunca yine ellerim titremeye başladı. O hayvan hiç gözümün önünden gitmiyor, günlerce kendime gelememiştim. Fark ettiğimde olan olmuştu elden bir şey gelmemesi çok kötü.
Sürü halindeyken en uysal köpek bile vahşileşiyor bende yeni şahit oldum daha küçük tüylü bir köpeği 3 büyük köpek parçalamış yiyordu yolumu değiştirdim bana da saldırırlardı kesin.
ben de tasması sorumsuz sokak serserisi sahipleri tarafından çıkartılan pitbull'un, sahiplerinin yürüyüşe çıkarttığı golden köpeği parçaladığını gördükten sonra kendime gelemedim uzun bir süre.o pitbull'a neler yaptılar da bıraksın diye ama çenesini nasıl kitlemiş hayvancağıza bi kere bile açmadı öldürüp parçaladı hayvanı.
Böyle bişeyi buraya yazıp neden bizimde moralimizi bozarsınız ki. Müdahale yapamamışsınız. En azından ölmediyse müdahale edin.
evet işte bildiğin sokak serserileri sağa sola sataşa sataşa ellerinde tasmasız pitbull sokakta yürüyolar insanları korkuta korkuta.adam gibi ceza uygulaması yok ki ellerini kollarını sallaya sallaya , pitbull'un ağzı yüzü kan içinde defolup gittiler güle güle hem de.Sahibinde suçegitiminde genlerinde var öldurme parcalama içgüdüsü. Benimde var kopegim ben orda o an kopegimi oyle görsem ölürüm diye düsünüyorum
evet işte bildiğin sokak serserileri sağa sola sataşa sataşa ellerinde tasmasız pitbull sokakta yürüyolar insanları korkuta korkuta.adam gibi ceza uygulaması yok ki ellerini kollarını sallaya sallaya , pitbull'un ağzı yüzü kan içinde defolup gittiler güle güle hem de.
benim köpek fobim var hayvanları ne kadar çok seversem seveyim köpeklere karşı sevgim oluşmuyor.
önlerinde mamaları her gün besleyen seven ve başlarını okşayan insanlar varken bile saldırabiliyorlar çeteleşince köpekler. köpeklerin doğaları bu şekilde, keşke barınakları eleştirmek yerine onları iyi duruma getirip hem onların hem savunmasız çocuk/insan ve diğer hayvanların adına daha iyi koşullarda yaşamalarını sağlasak.
bu öneriyle gidildiğinde sözde hayvanseverler barınakların şartlarının çok kötü olduğunu söylüyor,
kimse şartları iyileştirmek istemiyor. sokaklarda sürünsünler, saldırsınlar, çeteleşsinler istiyorlar.
tuhaf.
benim köpek fobim var hayvanları ne kadar çok seversem seveyim köpeklere karşı sevgim oluşmuyor.
önlerinde mamaları her gün besleyen seven ve başlarını okşayan insanlar varken bile saldırabiliyorlar çeteleşince köpekler. köpeklerin doğaları bu şekilde, keşke barınakları eleştirmek yerine onları iyi duruma getirip hem onların hem savunmasız çocuk/insan ve diğer hayvanların adına daha iyi koşullarda yaşamalarını sağlasak.
bu öneriyle gidildiğinde sözde hayvanseverler barınakların şartlarının çok kötü olduğunu söylüyor,
kimse şartları iyileştirmek istemiyor. sokaklarda sürünsünler, saldırsınlar, çeteleşsinler istiyorlar.
tuhaf.
Bu yüzden kopekten ölumune korkarim. Heleki sürü halindeyse kacacak delik ararim :| yazik olmus kediye. Keske esinle o an cikip bisiler atsaydiniz. Olan olmuş artik yapacak bisi yok. Sıkma canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?