Elim ayagim titriyor

babanemlerin evinde bahçenin bir ucun da ahir vardı gençken buyk baş hayvanları varmış sonradan orayı depo yapmışlar çocukken giderdik ışığı yakınca her biri bir yere nasıl kaçarlardı gülerdik ışığı kapatınca tekrar ortaya gelirlerdi sonra biz tekrar ışığı açardık 🤣🤣🤣🤣🤣

Vay be hamam böcekleri az çekmedi bizden 🤣🤣
Benim kuzenim de zeytin sanıp yiyormuş kucukken🤢
Turp gibi biri. Biz buna bagliyoruz 😅

Psikopatlar bence çamaşır suyu sevmekte ne 😃 hayır bide insanlardan tiksiniyorlarmış ondanmış ışık açılınca jet hızıyla kaçmaları. Sanki biz onlara bayılıyoruz 😃😃😃
Estetik açıdan baktığımızdan öyle bence😂uğur böceğinden kaçan tiksinen çok az yada kelebeklerden😂😂

Biz de onlara hamam böceği gibi görünüyoruz demek ki😂

Çamaşırları dışarı seriyorsanız alırken dikkat edin dışarıda silkeleyip katlıyor annem hep. İçine böcek girbiliyor.
Ya bu çok doğru ben geçen sene ipten pantalonumu aldım giydim baktım ayagimda kocaman Kara Fatma. Ayağımı nasıl savurdum bilmiyorum çığlık çığlığa kaldım 🙈🤦 nasıl şiddetli savurduysam duvara çarpıp yere düştü hala hereketliydi neyseki eşim bagirmama geldi de öldürdü 🤦 yani bahçe kat veya giriş katta da değilim ama anlamadım eminim kıyafetten geldiğinede.

Ya bu çok doğru ben geçen sene ipten pantalonumu aldım giydim baktım ayagimda kocaman Kara Fatma. Ayağımı nasıl savurdum bilmiyorum çığlık çığlığa kaldım 🙈🤦 nasıl şiddetli savurduysam duvara çarpıp yere düştü hala hereketliydi neyseki eşim bagirmama geldi de öldürdü 🤦 yani bahçe kat veya giriş katta da değilim ama anlamadım eminim kıyafetten geldiğinede.
Esiniz öldürdükten sonra en az yüz adet bebesini bırakmiştir oraya 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

Bu yaz benimde başıma geldi ve sanırım benimkisi üremişte ben görene kadar , ne yaptıysam geçiremedim
Jel varmış o etkili diyolar onu alıcam , tüp böcek ilacınıda alıp deneyeyim.
Bende çok korkarım ve öldüremem 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ilk gördüğümde öldürseydim belki biterdi çok sıkıntı buyuzden eve kimseyi çağıramıyorum şuan 🤦🏼‍♀️

Bir daha gormedik çok şükür ya. Ama bilmiyorum. Hamambocegi öyle yapıyorda karafatmadan emin değilim. Ama yaz günü cam pencere açık illa gelirler yani. Tablet koymakta yarar var.
Kara fatmayla hamam böceği farklı şey mi. Ben bugün neler öğreniyorum bayilicam

Back
X