Elim kolum ipsiz bağlı

Merhaba arkadaşlar çok canım sıkkın... Benim 2 çocuğum var. Biri 2 aylık diğeri de 6 yaşında ilkokul 1. Sınıfa başladı. Bende doğum izindeyim. Martin İlk haftası işbaşı yapacağım. Büyük oğlum inanılmaz terliyor. Küçücük bebeğimle okulun bahçesinde bekliyorum. Sırf teri yüzünden. Sınıfta dersten sıkılmış, bı görseniz kafası öyle bir ter. Ben başta mataradaki suyu kafasına döktü sandım. Her gün okula 4 atletle gidiyorum.kurutup giydirdigimi saymıyorum bile.. ne yapicam şaştım kaldım. Hasta olmasından da ayrı korkuyorum. Bugün de müdür pazartesi günü itibariyle hiçbir veliyi istemiyorum dedi.Nolur akıl verin.
Baş terlemesi d vitamini eksikliği göstergelerinden bence bir çocuk doktoruna götürün belki bir sorun vardır çözülür ama elbet her vücudun normali de farklı.

Terinin üstünde kurumasına alıştırın öyle bişey olmaz biz yetişkinlerde yazın uzak biryere geziye bişeye gitsek gun boyu dısarıda terleyip terleyip kuruyoruz . Yazın sıkmtı olmaz belki ama mevsim gecisi dikkat edin. Kışında cok terliyormı veya evde de bu kadar terliyormu

Merhabalar, termal atleti giydirip üzerine normal pamuklu atlet giydiriyor musunuz acaba? Birde bu markanın seviye 3 ünü kullandınız mı polar da yazıyor o dahada terletmez mı acaba ?
Hayir sadece termal atlet giydiriyor. 2 atlet üst üste daha çok terleme sebebi olur. 3. Seviyeyi bilmiyorum. Yazın 1, kışın 2 kullanıyoruz.

Back
X