elim kolum titriyor sinirden...

bazı kaynanalar öyle gerçekten arkadaşımın kayınvalidesi oğluna çok düşkün oda evlendiklerinin ertesi gününden başlayarak hergün aramış oğluna bak çocukda yok çok geç olmadan boşan diyormuş

yaa ne bileyim hber vermelerinde bi anormallik görmüyorum
bak çağırmamışlar üstelik..
eşin fazla tepki veriyor demekki boşver yaaa böyle şeyler için ağzxının tadını niye bozyuorsun...

benimde sorunum eşimin abisiyle yengesiyle evleneli 8 ay oldu biz normalde evde tartışmıyoruz bile ama devamlı laf çıkartıyorlar bunun yüzünden hep kavga ediyoruz biz eşimle memur olduğumuz için istanbuldan diyarbakıra geldik onlar ankarada ama ordan bizi huzursuz ediyorlar neymiş ben bayramda akşam aramışım niye gündüz aramamışım yok ben eşimi değiştirmişim istanbula ailemin yanına niye gitmişiz önce ankaraya gitmemiz lazımmış daha bir dünya şey onların yüzünden boşanıcam artık devamlı laf geliyor sinir hastası olcam

Bence sizin yapmanız gereken eşinizi sakinleştirmekti.
Bu insanlar böyleyse ve değişmeyecekse siz de eşinizin üzerine giderek asıl huzursuzluk kaynağı gibi görünüyorsunuz.
Keşke haberi aldığınızda "Hayatım annem kardeşi için üzülmüş, telaşlanmış. Normaldir.Sen sakin ol. Her şey yoluna girecek, göreceksin" deseydiniz, sinirlenip ailesi hakkında konuşmasaydınız daha iyi olurdu.
Bir de şunu söylemek istiyorum: Bazı şeyleri unutmak sizin ve evliliğinizin huzuru için önemlidir. Zira aksi halde kendinizi çok yıpratırsınız.

e bizimkide şimdi ben görüşmüyorum diye oğluna çocuk yapma ne çocugu falan diyormuş, allah kimseyi eşinden, çolugundn çocugundan ayırmaya çalışanlara o fırsatı vermesin

e bizimkide şimdi ben görüşmüyorum diye oğluna çocuk yapma ne çocugu falan diyormuş, allah kimseyi eşinden, çolugundn çocugundan ayırmaya çalışanlara o fırsatı vermesin

Rabbim herkesin gönlüne göre versin fesatlık edenler Allahtan bulsun

ohhooooo daha yolun başındasın oyüzden bunlar ne ilk nede son olacak eşinle tartışmayı bırak isteyen istediğini söylesin boşyere huzurunu kacırma derim...

ohhooooo daha yolun başındasın oyüzden bunlar ne ilk nede son olacak eşinle tartışmayı bırak isteyen istediğini söylesin boşyere huzurunu kacırma derim...

onlar bize sormuyor bile nasılsınız ne yiyip ne içiyorsunuz bizi 60 milyar borca soktular hep laf için arıyorlar eşimde hiç bişey diyemiyor abisi okutmuş onu ben ağzımı açıp tek kelime söylemiyorum ama olmayan şeyi bile olmuş gibi gösteriyorlar eşim çocuk istiyor sırf onların yüzünden yapmıyorum beni çok yoruyorlar

ooo bir aramaya bile laf ettiyseler allah yardımcın olsun arkadasım.. e sen sonuçta sabah akşam farketmez, canın ne zaman isterse ararsın, hemen şikayet için eşini dolduruyorlarmış,
diyorsunya ankaradan diyarbakıra huzurunuzu bozuyorlarmış , yani moral bozmak için ailelere km ler bile farketmiyor, onlar yüzünden eşinden sakın boşanma, ama sinirleri geriliyor orasıı kesinn

Ya tatlım tek sorun bu mu? Demekkı kayınvalıdenın huyu bu, bu yastan sonra insanları değiştiremezsin ki. Millet aşinin ailesiyle neler yaşıyo tek sorununuz bu olsun gerçekten. Onları da böyle kabul edeceksin yapacak birşey yok. Unutma hıckımse kendi ailemiz gibi olmaz. Senin ailen düşüncelidir ama onunki olmayabilir. Malesef evlilik böyle bir şey

bi bunlar olsa iyi ama eşimin cevaplarını verememesi zoruma gidiyor abisi sormuyor bile orda napıyosunuz filan diye herkes para peşinde abisi bütün gece içiyor sonra bize sarıyor eşim ağzını açıp birşey diyemiyor kaynanamlarla aram çok iyi onlar hep beni tutar onlara kızıyorlar kıymetli gelininiz bilmem nee

senin yaşadıklarını sen daha iyi bilirsin ama inan herkes hemen hemen aynı seyleri yasıyor..
borcun ödenir gider emin ol sen sadece eşinle geçirdiğin zamanın tadına bak..
bak kırılıyor diyarbakırr..
boşver sımsıkı sarıl eşine yap cocugunu onların umurunda olmaz senin ne yaşadığın sanıyolarki hepimiz 5 er binlira maaaş alıyoruzz..

ben çocuk yapmasına yaparım canım ama eşime güvenemiyorum biz burdayken hep ailem yardım ediyor eşyaları hep ailem aldı etti eşim ama çabuk değişiyor onları görünce bende bu yazı bekliyorum ne olacaksa olacak bu yazın eşim gidince ben herşeyi halledicem telefonla olmaz ama diyor borç ödenir doğru ama biz burda terörün içindeyiz onların bize destek olması lazımken böyle yapmaları çok ayıp abileri benm annem babamla aynı yaşıt ben onların çocuğu yaşındayım bir insanla bu kadar uğraşılmaz

canım herkesin ailesi duyarlı olmuyor nedense aileler erkek evlatları olunca ilginin bölünmesini istemiyor eşimin yeğenleri benden bir yaş küçük filan onlarla ilgilenmiyormuş bilmem neymiş yaa adam evlenmiş sizle niye ilgilensin işi var gücü var kendi ailesi oldu artık bu fesatlık niye seninkinin ailesi duyarsız işte

çift maaşsınız diye gözleri sizin üzerinizde demekki, bu arada senin kayınpederinde bir değilmiş birden fazlaymış ,işin içinde bide abiler var mış

karşılarında oturuyorduk, kayınvalidem bi gün grip falan olmuş ,eşimde ziyarete falan gitti, oturdu falan (ki biz 2, 3 günde bir görüşen, eşim günde 2, 3 kez annesini aradıgı halde)
kalkarken annesi bir bozulmuş, demişki ben hastayım sen niye gidiyorsun, e bu insan evli barklı, karıs var, işi gücü var, e be kadın sen bebekmisin daha ne istiyorsun senle ilgileniyor herkes , etrafında pervane kocan, cocugun geldi seni ziyarete, daha ne istiyorsun, ama tuttutrmuşlar bi eşime evlendikten sonra ilgin azaldı diye

ya canım tek sorun bu değil işte, birikim var,her yaptıkları şey hatalarını kapatır cinsten değil, habire yenilerini açıyolar

canım çocuğun olunca onla böyle ilgilenir oğlunu görmez ozaman ama işin daha zor bu sefer sen bakamıyosun ben bakıyım deyip devamlı sana gelcek bu arada özelden ben mesaj atamıyorum yazdım sana sanırım gelmedi seninki tek çocuk mu

anladığım kadarıyla yurt dışındasınız,bizim ailede deöyledir öyle hemen haber verilmez üzülmeyelim diye,sonucta elimizden bişey gelmez ve üzüldüğümüzle kalarız,kaynananları en iyi sen bilirsin,ama esin de bu konuda onlardan yana gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…