- 5 Mart 2011
- 188
- 2
- 116
moralim bir bozukki, sanki savaştan çıkmış gibiyim.psikolojim altüst..
eşimin teyzesi anjiyo oldu, ama taaa 1000lerce km öteye nasıl bir anlattılar sormayın, eşim .çok panikledi,hemen beni aradı teyzem çok kötü olmuş diye.. haliyle bende çok panik oldum ama anjiyo oldugu ameliyattan çıktıktan sonra söylenildi,ameliyattayken kaynanam her dakka canlı yayın gibi, yok kalbi durmuş, yok damarı bilmem ne olmuş, az daha beyin kanamasından giidiyormuş falan diye eşime söylemiş,bizi burda helede eşimi öyle streslendirdiki... daha neler neler offfff..
az önce eşime dedimki uzaktasın , elini kolun yetişmiyor,nedir hemen yetiştirdiler sana, ameliyat olduktan sonra haber versinlerdi, oğlum böyle bir durum oldu ama suan teyzen iyi deseydiler dedim...
ya onlar söylerler, üzülmemizi falan düşünmezler dedi, sonra bak sende stres oldun falan diye bişeyler konuştum...
ayol ters tepti adam bana diyorki tabiki herşeyden haberim olacak,sağlık bu, sen niye böyle söylüyosun millet ölüm kalım derdinde sen böyle niye haber verdiler diyorsun ... bende dedimki ameliyattan sonra haber versinlerdi,tartıştık telde...
ya bunlar nasıl bir aile ya.... burda bile bizi huzursuz ettiler....
ya gecen ay annem düşmüş, az daha beli kırılıyormuşta bana söylemediler, tesadüfen 1 ay sonra agzından kaçırıd kardeşim ben üzülmeyeyeim diye, ama onların yaptıgına bak yaaa
bunlar nasıl bir ana baba yaaaaa , bunlar yarın dedeni anannen, babanene, büyükbaban, amcan,teyzen, yiyenin, herkesin uzak yakın farketmez önemli önemsiz hastalık haberini canlı yayın yapacaklarda bizi herşeyde huzursuz edeceklerrr ..
ya gecen gün eşim diyorki babam cok hastaymıs, örtü döşek yatıyormuş , çok felaket hastaymıs ne dedim, grip olmuş heriff
, ya uzaktaki adamı oğulları olsun kızı olsun farketmez üzmek için ellerinden geleni yapıyorlar, o kadar çok abartıyorlarki.....
bizi hep huzursuz ediyorlarrrr
bazı kaynanalar öyle gerçekten arkadaşımın kayınvalidesi oğluna çok düşkün oda evlendiklerinin ertesi gününden başlayarak hergün aramış oğluna bak çocukda yok çok geç olmadan boşan diyormuş
bazı kaynanalar öyle gerçekten arkadaşımın kayınvalidesi oğluna çok düşkün oda evlendiklerinin ertesi gününden başlayarak hergün aramış oğluna bak çocukda yok çok geç olmadan boşan diyormuş
e bizimkide şimdi ben görüşmüyorum diye oğluna çocuk yapma ne çocugu falan diyormuş, allah kimseyi eşinden, çolugundn çocugundan ayırmaya çalışanlara o fırsatı vermesin
benimde sorunum eşimin abisiyle yengesiyle evleneli 8 ay oldu biz normalde evde tartışmıyoruz bile ama devamlı laf çıkartıyorlar bunun yüzünden hep kavga ediyoruz biz eşimle memur olduğumuz için istanbuldan diyarbakıra geldik onlar ankarada ama ordan bizi huzursuz ediyorlar neymiş ben bayramda akşam aramışım niye gündüz aramamışım yok ben eşimi değiştirmişim istanbula ailemin yanına niye gitmişiz önce ankaraya gitmemiz lazımmış daha bir dünya şey onların yüzünden boşanıcam artık devamlı laf geliyor sinir hastası olcam
ohhooooo daha yolun başındasın oyüzden bunlar ne ilk nede son olacak eşinle tartışmayı bırak isteyen istediğini söylesin boşyere huzurunu kacırma derim...
benimde sorunum eşimin abisiyle yengesiyle evleneli 8 ay oldu biz normalde evde tartışmıyoruz bile ama devamlı laf çıkartıyorlar bunun yüzünden hep kavga ediyoruz biz eşimle memur olduğumuz için istanbuldan diyarbakıra geldik onlar ankarada ama ordan bizi huzursuz ediyorlar neymiş ben bayramda akşam aramışım niye gündüz aramamışım yok ben eşimi değiştirmişim istanbula ailemin yanına niye gitmişiz önce ankaraya gitmemiz lazımmış daha bir dünya şey onların yüzünden boşanıcam artık devamlı laf geliyor sinir hastası olcam
eşimin teyzesi anjiyo oldu, ama taaa 1000lerce km öteye nasıl bir anlattılar sormayın, eşim .çok panikledi,hemen beni aradı teyzem çok kötü olmuş diye.. haliyle bende çok panik oldum ama anjiyo oldugu ameliyattan çıktıktan sonra söylenildi,ameliyattayken kaynanam her dakka canlı yayın gibi, yok kalbi durmuş, yok damarı bilmem ne olmuş, az daha beyin kanamasından giidiyormuş falan diye eşime söylemiş,bizi burda helede eşimi öyle streslendirdiki... daha neler neler offfff..
az önce eşime dedimki uzaktasın , elini kolun yetişmiyor,nedir hemen yetiştirdiler sana, ameliyat olduktan sonra haber versinlerdi, oğlum böyle bir durum oldu ama suan teyzen iyi deseydiler dedim...
ya onlar söylerler, üzülmemizi falan düşünmezler dedi, sonra bak sende stres oldun falan diye bişeyler konuştum...
ayol ters tepti adam bana diyorki tabiki herşeyden haberim olacak,sağlık bu, sen niye böyle söylüyosun millet ölüm kalım derdinde sen böyle niye haber verdiler diyorsun ... bende dedimki ameliyattan sonra haber versinlerdi,tartıştık telde...
ya gecen ay annem düşmüş, az daha beli kırılıyormuşta bana söylemediler, tesadüfen 1 ay sonra agzından kaçırıd kardeşim ben üzülmeyeyeim diye, ama onların yaptıgına bak yaaa
bunlar nasıl bir ana baba yaaaaa , bunlar yarın dedeni anannen, babanene, büyükbaban, amcan,teyzen, yiyenin, herkesin uzak yakın farketmez önemli önemsiz hastalık haberini canlı yayın yapacaklarda bizi herşeyde huzursuz edeceklerrr ..
ya gecen gün eşim diyorki babam cok hastaymıs, örtü döşek yatıyormuş , çok felaket hastaymıs ne dedim, grip olmuş heriff
, ya uzaktaki adamı oğulları olsun kızı olsun farketmez üzmek için ellerinden geleni yapıyorlar, o kadar çok abartıyorlarki.....
ooo bir aramaya bile laf ettiyseler allah yardımcın olsun arkadasım.. e sen sonuçta sabah akşam farketmez, canın ne zaman isterse ararsın, hemen şikayet için eşini dolduruyorlarmış,
diyorsunya ankaradan diyarbakıra huzurunuzu bozuyorlarmış , yani moral bozmak için ailelere km ler bile farketmiyor, onlar yüzünden eşinden sakın boşanma, ama sinirleri geriliyor orasıı kesinn
onlar bize sormuyor bile nasılsınız ne yiyip ne içiyorsunuz bizi 60 milyar borca soktular hep laf için arıyorlar eşimde hiç bişey diyemiyor abisi okutmuş onu ben ağzımı açıp tek kelime söylemiyorum ama olmayan şeyi bile olmuş gibi gösteriyorlar eşim çocuk istiyor sırf onların yüzünden yapmıyorum beni çok yoruyorlar
senin yaşadıklarını sen daha iyi bilirsin ama inan herkes hemen hemen aynı seyleri yasıyor..
borcun ödenir gider emin ol sen sadece eşinle geçirdiğin zamanın tadına bak..
bak kırılıyor diyarbakırr..
boşver sımsıkı sarıl eşine yap cocugunu onların umurunda olmaz senin ne yaşadığın sanıyolarki hepimiz 5 er binlira maaaş alıyoruzz..
ben çocuk yapmasına yaparım canım ama eşime güvenemiyorum biz burdayken hep ailem yardım ediyor eşyaları hep ailem aldı etti eşim ama çabuk değişiyor onları görünce bende bu yazı bekliyorum ne olacaksa olacak bu yazın eşim gidince ben herşeyi halledicem telefonla olmaz ama diyor borç ödenir doğru ama biz burda terörün içindeyiz onların bize destek olması lazımken böyle yapmaları çok ayıp abileri benm annem babamla aynı yaşıt ben onların çocuğu yaşındayım bir insanla bu kadar uğraşılmaz
canım herkesin ailesi duyarlı olmuyor nedense aileler erkek evlatları olunca ilginin bölünmesini istemiyor eşimin yeğenleri benden bir yaş küçük filan onlarla ilgilenmiyormuş bilmem neymiş yaa adam evlenmiş sizle niye ilgilensin işi var gücü var kendi ailesi oldu artık bu fesatlık niye seninkinin ailesi duyarsız işte
Ya tatlım tek sorun bu mu? Demekkı kayınvalıdenın huyu bu, bu yastan sonra insanları değiştiremezsin ki. Millet aşinin ailesiyle neler yaşıyo tek sorununuz bu olsun gerçekten. Onları da böyle kabul edeceksin yapacak birşey yok. Unutma hıckımse kendi ailemiz gibi olmaz. Senin ailen düşüncelidir ama onunki olmayabilir. Malesef evlilik böyle bir şey
karşılarında oturuyorduk, kayınvalidem bi gün grip falan olmuş ,eşimde ziyarete falan gitti, oturdu falan (ki biz 2, 3 günde bir görüşen, eşim günde 2, 3 kez annesini aradıgı halde)
kalkarken annesi bir bozulmuş, demişki ben hastayım sen niye gidiyorsun, e bu insan evli barklı, karıs var, işi gücü var, e be kadın sen bebekmisin daha ne istiyorsun senle ilgileniyor herkes , etrafında pervane kocan, cocugun geldi seni ziyarete, daha ne istiyorsun, ama tuttutrmuşlar bi eşime evlendikten sonra ilgin azaldı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?