asaletinize yakışıyor öksürğünü tıksırığını lafları...süper aynen devam.
keşke biraz objektif baksanız olaylara,
ahh ahh sizde anne olacaksınız değilmi?o zaman anlayacaksınız...offf off...
sizden iyi bilirim de ayrı bir vaka zaten,daha beni tanımadan,yok emin olun bencillikte elinize su dökemem,hakkınızı yemeim:)
Allah için,sadece bu dünyayı düşünmeyin...iyilik olmalı içte.
pea arkadaşım bazen bazı insanların neler yaşadığını bilemeyebiliriz, burada içimizi dökmek amaçlı kurduğumuz cümleler yüzünden birbirimizi hemen yargılayamayız. belki siz çok seviyor olabilirsiniz kayınvalidenizi ya da belki kayınvalide olacka yaştasınız o yüzden bu kadar tepki veriyorsunuzdur. ama lütfen şunu unutmayalım ne yazık ki bazen bazı anne babalar melek olmayabiliyor her anne baba çocuğunu sevmeyebiliyor. bunu hem öğretmen olarak gördüğüm onca anne babaya dayanarak söylüyorum hem de televizyonda onca cinnet haberlerinde çocuğunu öldüren baba anneleri izleyipte genelliyorum.
bakın bende birçok sorun yüzünden eşimin ailesini sevemiyorum hayatımda ilk defa koca koca adamların oğlunun yuvasını bozmaya dağıtmaya çalıştığı onu nasıl üzdüğüne yaşayarak şahit oldum. tek sebep onlara göre neydi biliyor musunuz benim ailemin okumamış olmaları . şimdi sorarım size benim anne ve babam zamanında ikiside yoksulluk fakirlik yüzünden okumayı isteyip de okuyamamış içlerinde yara kalmış insanlar. eşimin ailesi ana babada benim ki anan baba değil mi o zaman. eşimin babası benim babama ben sizin cebinize bahşiş koyacak kapasitedeyim dedi aşağılayarak tekrar soruyorum sizce böyle bir anne babaya saygı duyulur mu . anne baba diye sevilir mi. sizi arasınlar istenir mi hürmet etmek istenir mi. kesin şimdi muhakkak onların haklı yanı vardır diyeceksiniz tek haklı yanları kendilerine göre "kültür farkıymış" ailemin hatası buymuş güyaaa.
şimdi kuracağım cümleler yüzünden benimlede tartışın o zaman çünkü siz sanırım herkesi kendi kayınvalideniz ya da kendiniz gibi iyi sanıyorsunuz. ben eşimin ailesinden onların hastalıklarına üzülmeyecek Allah daha beter etsin diye her gün dua edecek kadar çok nefret ediyorum. evime bırakın almayı yolda düşseler başımı çevirip giderim o kadar tiksiniyorum. ailesi hasta olduğunda bile umrumda olmuyor geçmiş olsun demek lafı bab hakaret gibi geliyor düşününü artık onu bile söylemiyırum aramıyorum konuşmuyorum. çünkü benim kayınvalidem ben nişanlıyken bile başka bir kızı tutup eşime nişanını at bununla hemen nişan yapalım zaten başka illerdesiniz engel olamaz diyecek kadar adi şerefsiz bir kadın.
fazla uzatmicam sizden ricam insanların sinir anında söylediği sözleden şunu anlamalısınız artık ne kadar üzüldü ki ne noktaya ne duruma gelmiş. birde bu gözle bakarak okuyun yazılanları. bu forumda yüzlerce konudaki yüzlerce sorunun tek sebebi eşlerimizin ailesi.