- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.104
- 248
O zaman ilgilenmeyin siz de
Size kötü davranan birinin çocuğuyla neden ilgileniyorsunuz
Çocuga çok alıştım 5 senedir hep birlikte yiz çocuk la zaten babası eroinman annesi zırt pırt çocugu bırakmakla tehdit ediyor çocugun psikolojisi bozuluyor be. Olmasam kim ilgilenicekO zaman ilgilenmeyin siz de
Size kötü davranan birinin çocuğuyla neden ilgileniyorsunuz
Resim zaten beni gıcık etmek için yapıyor biliyorum olay başka yaniBundan sonra çocuğun sorumluluğunu almazsınız olur biter. Resim konusunda annesine hak veriyorum.
E yapma sen de. Hayır diyemiyorsan bunun sorumlusu kuzenin mi? Hayır diyemeyen her insan sömürülmeye mahkumdur çevresi tarafindan.Konu aslında benim enayi yerine konulmam çocugu kaç kere bana bırakıp gezmeye gitti bilmiyorum çok gücüme gitti
Aslında görüşmesem mi bilmiyorum yani hayatımdan çıkarsammı hem çocuğu hem kuzeni miE yapma sen de. Hayır diyemiyorsan bunun sorumlusu kuzenin mi? Hayır diyemeyen her insan sömürülmeye mahkumdur çevresi tarafindan.
Bir daha sana çocuğu kitlediklerinde şöyle düşün: gerçekten çocuğu parka göturmek istiyor muyum?
Cevabın evetse al götür,böylece herhangi bir kötü durumda kendini enayi gibi hissetmezsin çünkü elalem için degil kendi isteğiyle yapmis olursun.
Ha,eğer o an istemiyorsan da 'yok ya isim var' de, çık.
Bu kadar basit.
Ama çocuğu seviyorsun. Zaten normal durumda bir çocuk da değilmiş. Bence onu çıkarmakla hata edersin hayatından.Aslında görüşmesem mi bilmiyorum yani hayatımdan çıkarsammı hem çocuğu hem kuzeni mi
Annesi sorumsuz diye baskalarının cocuga bakma hakkı mı doğuyor?Çocuğa niye bağırdın diyenleri anlamıyorum çocuğunuza hiç mi bağırmıyorsunuz tepkinizi belli etmiyorsunuz ? Severken iyi ne var yani hadi eve gidiyoruz demişse?
Kadına yuklenecegunize annesine yuklenin işi düşünce bak ama fotoğraf çekme çok esirgiyorsa koruyorsa çocuğuna ayağını kırsın otursun baksın !!!
Severken iyi pis nankör bakma kız sende kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Bende eltimin çocuğuna baktım hep yeni evliyken seviyorum diye oğlum doğana kadar ama hiç oldu nankörler
Kadın ben baktım bağırırım demiyor bende baktin bağır demiyorum zaten prim çıkarmaya yer gezmeyin lütfen!!Annesi sorumsuz diye baskalarının cocuga bakma hakkı mı doğuyor?
Bir tarife var mı acaba bununla ilgili?
Ne kadar iyilik yapınca cocuga bagırma hakkı elde ediyoruz?
Anne babadan talihsiz bır cocukmus zaten..
Siz de iyilik yaparken gönülden vermiyorsanız vermeyin.
Sonra hiç olmaz, pişman olmazsınız.
Zaten bu zamana kadar çocuk için katlandım kuzenim neler yaptı bana evlenme me laf etti ben zaten boşanmak için evlenmişim arkamdan dedikodu mu yaptı eski eşim le faceden konuştu başka biri olarak babamı arayıp eşimi şikayet etti ben agladıgımda güldü olay çok derin ama 5 senedir canıma tak dedi yine de çocugu şuan için bırakmıycam ama ileriyi bilemiyorum akşam dan beri aglıyorum çok duygusal ımAma çocuğu seviyorsun. Zaten normal durumda bir çocuk da değilmiş. Bence onu çıkarmakla hata edersin hayatından.
Sadece çok verici olma. Kendin istediğin zamanlarda ilgilen. Parka göturmek isteidginde parka götür.. böylece kendini kullanılmis hissetmezsin. İstediğin birşeyi yapmış olursun
Annesi ne aşırı kırgınım nefis işte çocugu da bagırdım kötü hissettim kendimi bi çıkış yolu bulucam artıkAnnesi sorumsuz diye baskalarının cocuga bakma hakkı mı doğuyor?
Bir tarife var mı acaba bununla ilgili?
Ne kadar iyilik yapınca cocuga bagırma hakkı elde ediyoruz?
Anne babadan talihsiz bır cocukmus zaten..
Siz de iyilik yaparken gönülden vermiyorsanız vermeyin.
Sonra hiç olmaz, pişman olmazsınız.
Sorun annesi beni neden se sevmiyor aslında kuzen de benim elimde büyüdü sayılur çözemedim onuKadın ben baktım bağırırım demiyor bende baktin bağır demiyorum zaten prim çıkarmaya yer gezmeyin lütfen!!
Kadın bağırdım yazmış konuda sonrasında türü eve gidiyoruz dedim diyor ne olmuş yani bu kelimeyi söylemişse bunu itiraf ederek bile sevdiğini gösteriyor..
Haberlerde baba uyuşturucu bağımlısı annesi de bırakıp gidiyor çocuk soruksuzluktan öldü diye haber çıksa bir akrabası yokmuymuş diye abanirsiniz ama !!!
Her insan iyi olmayı beceremez bencilce yaşar asalaklar gibi yani sizin nadir insanlardan olduğunuzu görmüş galiba ondan canını sıkma kimsenin seni sevmesine ihtiyacın yok annesi için de çocuğu perişan bırakma yine de yazıkSorun annesi beni neden se sevmiyor aslında kuzen de benim elimde büyüdü sayılur çözemedim onu
Evet nefsime yenik düştüm bagırmak yanlış olduBakmayin kendinizi geri cekin madem size boyle bir geri donus oluyorsa ama çocuk sizin stres topunuz degil
Zaten çocugun hatrına bu kadar zaman sustum ama artık yoruldum en kısa zamanda çare bulucamBu söylediklerinizi bana yapsa kuzenim, ne kuzenle işim olur ne çocuğuyla. Bana boşanmak İçin evlendin diyecek, eski eşime mesaj atacak, bende çocuğuna bakacağım öyle mi? Kusura bakmayın ama bu aptallık olur. Tabi ki çocuklar masum, onların bir suçu yok ama bu iyiliği de yapmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?