- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
Çocuğun hatrı mı olur Allah aşkına? Kaç yaşında? Kaç yıllık maziniz var? 18-20 yaşında olsa anlarım. Bu olaylar olduğunda bu çocuk var mıydı? Olsa bile neden görüşmeye devam ettiniz. Hani boşanıp da çocuk İçin görüşen çiftler gibi olmuşsunuz.Zaten çocugun hatrına bu kadar zaman sustum ama artık yoruldum en kısa zamanda çare bulucam
Annesine sayhin var da konu sahibine.pek yok, direkt manyak misin falanÇocuğa niye bağırıyorsun manyak mısın?
Ben ablamın çocuğuna bagirsam ablam oracikta alır beş sene de yüzünü göstermez çocuğunun.
Yani ben kadına hak verdim. Kimse kimsenin çocuğuna bagiramaz. Hele de sizin gibi kırk kat yabancı el.
Çocuğun resmini çekip internette paylaşınız mi hiç? Eğer öyleyse annesi sonuna kadar hakli. Rahatsız olmus olabilir. Benim yeğenim 3 yaşına girecek. Doğduğu gün annesi rica etti paylaşma diye, bu güne kadar bir kere olsun internete atmadım resmini. Çünkü annesine saygım var.
Bence siz de paylaşmayın çocuğun resmini orada burada. Ha paylasmiyorsaniz da annesi foto çekiminden rahatsız oluyor demek ki. Cekmeseniz ölür musunuz?
Eğer ölmezseniz çekmeyin.
İstemiyor demek ki kadın. Ne kadar saçma gelse de saygı duymak lazım ebeveynlere. Annem mesela 'küstüm o zaman sana' diyemiyor torununa. Annesi yasakladı. Aynı şekilde herhangi bir üçüncü şahıs 'opersen veririm' de diyemiyor elindeki şeyi çünkü bu da yasak.
Doğru ya da değil. Sorgulamak bana düşmez.
Aynı şekilde size de düşmez. Annenin deidgine uyun yeter
Bazen oluyor bu tarz densiz çıkışlar sanal bir yer olduğu için pek takmıyorum teşekkür ederimAnnesine sayhin var da konu sahibine.pek yok, direkt manyak misin falan
Sorun annesi beni neden se sevmiyor aslında kuzen de benim elimde büyüdü sayılur çözemedim onu
Kızlar kuzenim in çocuğu 5 yaşında 4 aylık tı ilgilenmeye başladığımda hasta olur doktor a götürürüm babaannesinin işi olur okula götrürüm bakarım hediye falan da alırım hep ama kuzen hep bana zıt çocuga demişki yonca teyzen resmini çekmesin çok üzüldüm elimde olmadan çocuga bagırdım çocugu görmesem mi naapsam
Akşam onlardan çıkarken gitme falan dedi bana da düşkün aslında keşke bu kadar çok baglanmasaydım olan bana oldu
Bana kalırsa siz çocukla aşırı bağ kurmusunuz bu da anneyi rahatsız etmiş gibi. İlgilenmenizi sevmiş ama aşırı bağ kurduğunuz için tepki vermiş gibi geldi bana.. başkasının çocuğuna bu derece sevmenizi ben doğru bulmadim bı anne olarak. Siz çocuğu görüp annesini görmemek istiyosunuz ama bu mümkün degilKızlar kuzenim in çocuğu 5 yaşında 4 aylık tı ilgilenmeye başladığımda hasta olur doktor a götürürüm babaannesinin işi olur okula götrürüm bakarım hediye falan da alırım hep ama kuzen hep bana zıt çocuga demişki yonca teyzen resmini çekmesin çok üzüldüm elimde olmadan çocuga bagırdım çocugu görmesem mi naapsam
Sizin ablaniz ben olabilir miyim acabaÇocuğa niye bağırıyorsun manyak mısın?
Ben ablamın çocuğuna bagirsam ablam oracikta alır beş sene de yüzünü göstermez çocuğunun.
Yani ben kadına hak verdim. Kimse kimsenin çocuğuna bagiramaz. Hele de sizin gibi kırk kat yabancı el.
Çocuğun resmini çekip internette paylaşınız mi hiç? Eğer öyleyse annesi sonuna kadar hakli. Rahatsız olmus olabilir. Benim yeğenim 3 yaşına girecek. Doğduğu gün annesi rica etti paylaşma diye, bu güne kadar bir kere olsun internete atmadım resmini. Çünkü annesine saygım var.
Bence siz de paylaşmayın çocuğun resmini orada burada. Ha paylasmiyorsaniz da annesi foto çekiminden rahatsız oluyor demek ki. Cekmeseniz ölür musunuz?
Eğer ölmezseniz çekmeyin.
İstemiyor demek ki kadın. Ne kadar saçma gelse de saygı duymak lazım ebeveynlere. Annem mesela 'küstüm o zaman sana' diyemiyor torununa. Annesi yasakladı. Aynı şekilde herhangi bir üçüncü şahıs 'opersen veririm' de diyemiyor elindeki şeyi çünkü bu da yasak.
Doğru ya da değil. Sorgulamak bana düşmez.
Aynı şekilde size de düşmez. Annenin deidgine uyun yeter
Çok tatlı, neşe dolu , güzeller güzeli bir kız kardeşin varsa evet olabilirSizin ablaniz ben olabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?