Elimde büyüyen çocuk

Zaten çocugun hatrına bu kadar zaman sustum ama artık yoruldum en kısa zamanda çare bulucam
Çocuğun hatrı mı olur Allah aşkına? Kaç yaşında? Kaç yıllık maziniz var? 18-20 yaşında olsa anlarım. Bu olaylar olduğunda bu çocuk var mıydı? Olsa bile neden görüşmeye devam ettiniz. Hani boşanıp da çocuk İçin görüşen çiftler gibi olmuşsunuz.

Çocuğa niye bağırıyorsun manyak mısın?
Ben ablamın çocuğuna bagirsam ablam oracikta alır beş sene de yüzünü göstermez çocuğunun.
Yani ben kadına hak verdim. Kimse kimsenin çocuğuna bagiramaz. Hele de sizin gibi kırk kat yabancı el.
Çocuğun resmini çekip internette paylaşınız mi hiç? Eğer öyleyse annesi sonuna kadar hakli. Rahatsız olmus olabilir. Benim yeğenim 3 yaşına girecek. Doğduğu gün annesi rica etti paylaşma diye, bu güne kadar bir kere olsun internete atmadım resmini. Çünkü annesine saygım var.
Bence siz de paylaşmayın çocuğun resmini orada burada. Ha paylasmiyorsaniz da annesi foto çekiminden rahatsız oluyor demek ki. Cekmeseniz ölür musunuz?
Eğer ölmezseniz çekmeyin.
İstemiyor demek ki kadın. Ne kadar saçma gelse de saygı duymak lazım ebeveynlere. Annem mesela 'küstüm o zaman sana' diyemiyor torununa. Annesi yasakladı. Aynı şekilde herhangi bir üçüncü şahıs 'opersen veririm' de diyemiyor elindeki şeyi çünkü bu da yasak.
Doğru ya da değil. Sorgulamak bana düşmez.
Aynı şekilde size de düşmez. Annenin deidgine uyun yeter
Annesine sayhin var da konu sahibine.pek yok, direkt manyak misin falan

Bence konu başlığıyla içeriğin alakası yok zira sorun çocuk değil annesiyle sizin aranızdaki iyi olmayan ilişki
Ve bence en buyuk sorun direkt konuşmayıp sizin kızgınlığınızı çocuğa yansıtmanız...

derdiniz annesiyle direkt gidip konuşun
Ama fotoğraf çekmesini istememesi art niyetli olduğunu göstermez

ama okudugum kadarıyla bazı durumlar yaşamışsınız zaten her zaman hayır deme hakkınız varken eveti kullanmıssınız

kadın hatalı olabılır ama asıl hata bence siz de gibi tepkiyi doğru şekilde doğru zamanda veremediğiniz için

Kızlar kuzenim in çocuğu 5 yaşında 4 aylık tı ilgilenmeye başladığımda hasta olur doktor a götürürüm babaannesinin işi olur okula götrürüm bakarım hediye falan da alırım hep ama kuzen hep bana zıt çocuga demişki yonca teyzen resmini çekmesin çok üzüldüm elimde olmadan çocuga bagırdım çocugu görmesem mi naapsam

o kuzenın bu gune kadar aklı neredeymiş çok pardon ,

Akşam onlardan çıkarken gitme falan dedi bana da düşkün aslında keşke bu kadar çok baglanmasaydım olan bana oldu

Muhtemel çocuk evde sizden, sizi çok sevdiğinden bahsetmiştir. Belki annesi ile sizi kıyaslamıştır. O benimle oynuyor sen oynamıyorsun gibi. Annesi de sizi üzmek için öyle söylemiştir.
Sorumuz bir aile ve masum bir çocuk. Görüşmeyin ilgilenmeyin diyeceğim ama çocuğa yazık.
Onu terk ettiğinizi düşünebilir. Zor bir durum.

O değil de sizin eliniz neden hep boşta.
Her istediginde nasıl yaninda olabiliyorsunuz?çalışmiyor musunuz?

Kızlar kuzenim in çocuğu 5 yaşında 4 aylık tı ilgilenmeye başladığımda hasta olur doktor a götürürüm babaannesinin işi olur okula götrürüm bakarım hediye falan da alırım hep ama kuzen hep bana zıt çocuga demişki yonca teyzen resmini çekmesin çok üzüldüm elimde olmadan çocuga bagırdım çocugu görmesem mi naapsam
Bana kalırsa siz çocukla aşırı bağ kurmusunuz bu da anneyi rahatsız etmiş gibi. İlgilenmenizi sevmiş ama aşırı bağ kurduğunuz için tepki vermiş gibi geldi bana.. başkasının çocuğuna bu derece sevmenizi ben doğru bulmadim bı anne olarak. Siz çocuğu görüp annesini görmemek istiyosunuz ama bu mümkün degil

Kuzenimin cocuguyla aramizda tatlis bir bag var. Elime dogdu bans cok benziyor. Bir zamanlar annesiyle gerildik gidip cocugu gorecegim doye annesini uzmedim. Aramiz duzeldiginde gordum ki annesi de benimle bagini hic koparmamis. Hastaneye yatti aglayarak beni istemis hediyelerini ali her gun yanina gittim. Kuzenimle ara ara aileler sebebiyle geriliyoruz ama ne cocuga ne ablama bit sey yaparim. O ufakligi canim gibi seviyorum ama alip germem sikintili durum varsa. Bu kadar sevme sebebimde kuzenimin cani kaninevleadi olmasi. Hepimiz yerimize bilsek her sey dizelir hence
Annesi istemiyorsa vardir bir bildigi

Çocuğa niye bağırıyorsun manyak mısın?
Ben ablamın çocuğuna bagirsam ablam oracikta alır beş sene de yüzünü göstermez çocuğunun.
Yani ben kadına hak verdim. Kimse kimsenin çocuğuna bagiramaz. Hele de sizin gibi kırk kat yabancı el.
Çocuğun resmini çekip internette paylaşınız mi hiç? Eğer öyleyse annesi sonuna kadar hakli. Rahatsız olmus olabilir. Benim yeğenim 3 yaşına girecek. Doğduğu gün annesi rica etti paylaşma diye, bu güne kadar bir kere olsun internete atmadım resmini. Çünkü annesine saygım var.
Bence siz de paylaşmayın çocuğun resmini orada burada. Ha paylasmiyorsaniz da annesi foto çekiminden rahatsız oluyor demek ki. Cekmeseniz ölür musunuz?
Eğer ölmezseniz çekmeyin.
İstemiyor demek ki kadın. Ne kadar saçma gelse de saygı duymak lazım ebeveynlere. Annem mesela 'küstüm o zaman sana' diyemiyor torununa. Annesi yasakladı. Aynı şekilde herhangi bir üçüncü şahıs 'opersen veririm' de diyemiyor elindeki şeyi çünkü bu da yasak.
Doğru ya da değil. Sorgulamak bana düşmez.
Aynı şekilde size de düşmez. Annenin deidgine uyun yeter
Sizin ablaniz ben olabilir miyim acaba 😂

ne kadar severseniz sevin,bağlanırsanız bağlanın çocuk sizin çocuğunuz değil.anne babası istemese göremezsiniz başkasının çocuğuna verdiğiniz emek karşılıksız kalabilir.iyilik yapacaksanız Allah rızası için yapın veya hiç yapmayın.böyle herşeyi yapıp yapıp sonra ben enayi miyim?diyenlere sinir oluyorum.beklentiniz varsaikarşıdaki kötü niyetliyse yapmayın kardeşim.bu kadar çocuğuna baktırıp bir resim çekmeme karışan insanın bu saatten sonra hiçbir işine koşmam.anne o kadar hassas bir insan olsa zaten çocuğu sürekli size kitlemez belliki işine geldiği gibi kullanıyor.kendinizi kullandırtmayın o zaman.kimseninde çocuğuna bağlanmayın çevremde bir sürü örnek var başkasının çocuğuna deli olduğu için ailenin tribini çeken.bu tipler büyüyene kadar sizi kullanır sonrada hadi eyvallah.o çocukta yüzünüze bile bakmaz büyüyünce.

Bazen olur öyle, annelerde çoçuklarina bagirir. Tabikii ebebeyn olarak başka birinin bağırması insanın zoruna gider fakat eğerki çoçuğu yurekden seven bir yakininiz ise bu durum tolere edilebilir.
Sinirlerimiz bozuldugu yada kullanildigimi hissettigimizde sinirlerimize hakim olamayabiliriz.
Bagirmaniz neki ben parkda cocunu tekme tokat doven anne gördüm gözümün önünün den gitmiyor o an.
Yürekden seviyorsanız ilgilanmeye devam edebilirsiniz, ama bunu ablaniza iyilik olarak yapiyorsaniz yapmayın derim.

Çocuğun annesi bu konuda çok mu masum?
konu sahibinin çocuğa bağırması kabul edilemez bir şey ama çocuğun annesi, konu sahibini kullanmış, her bunaldığında, işi olduğunda hep konu sahibinin başına yıkmış, çocuk hastalandığında bil kendisi ilgilenmemiş sonra da “çocoğomon rösmönö çökömözsön”
madem o kadar bilinçli ebeveynsin, millete satıp durma o zaman çocuğunu, kendin ilgilen, kendin bak.

Back
X