- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
Birlikte çalıştığımız bir arkadaşım var .Okul çıkışı akşamları diğer arkadaşlarla gezmeye giderdik. Bu aralar ne olduysa kız bana pas vermiyor. Ikidir ayni arkadas grubu gezmeye gidiyor beni davet etmiyorlar .
Bugün tesadüf biriyle karşılaştım."Hadi gelmiyor musun? "Dedi.."nereye" dedim.. "Bowlinge "dedi.".Haberim yoktu "dedim.Bana haber vermediniz dedim."Haberin olmuştur "diye düşündüm dedi.
Anlayacağınız bizi bir araya getiren arkadaşa ne olduysa benimle muhatap olmak istemiyor
Dag daga küsmüş dağın haberi yok..
Hoş umrumda değil diyeceğim ama zoruma gitti yani..
Bu arada bu gruba sonrada katılan çirkef bir kız var.bunun da etkisinin olabileceğini dusuniyorum..
Siz olsaydınız napardiniz?
Bu arada bu çirkef kızla hiç bir arada olmadik.bu bahsettiğim arkadaş ikimizle de ayrı ayrı takiliyordu.
Bugün tesadüf biriyle karşılaştım."Hadi gelmiyor musun? "Dedi.."nereye" dedim.. "Bowlinge "dedi.".Haberim yoktu "dedim.Bana haber vermediniz dedim."Haberin olmuştur "diye düşündüm dedi.
Anlayacağınız bizi bir araya getiren arkadaşa ne olduysa benimle muhatap olmak istemiyor
Dag daga küsmüş dağın haberi yok..
Hoş umrumda değil diyeceğim ama zoruma gitti yani..
Bu arada bu gruba sonrada katılan çirkef bir kız var.bunun da etkisinin olabileceğini dusuniyorum..
Siz olsaydınız napardiniz?
Bu arada bu çirkef kızla hiç bir arada olmadik.bu bahsettiğim arkadaş ikimizle de ayrı ayrı takiliyordu.