• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde değil,zoruma gidiyor

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Birlikte çalıştığımız bir arkadaşım var .Okul çıkışı akşamları diğer arkadaşlarla gezmeye giderdik. Bu aralar ne olduysa kız bana pas vermiyor. Ikidir ayni arkadas grubu gezmeye gidiyor beni davet etmiyorlar .
Bugün tesadüf biriyle karşılaştım."Hadi gelmiyor musun? "Dedi.."nereye" dedim.. "Bowlinge "dedi.".Haberim yoktu "dedim.Bana haber vermediniz dedim."Haberin olmuştur "diye düşündüm dedi.
Anlayacağınız bizi bir araya getiren arkadaşa ne olduysa benimle muhatap olmak istemiyor
Dag daga küsmüş dağın haberi yok..
Hoş umrumda değil diyeceğim ama zoruma gitti yani..
Bu arada bu gruba sonrada katılan çirkef bir kız var.bunun da etkisinin olabileceğini dusuniyorum..
Siz olsaydınız napardiniz?
Bu arada bu çirkef kızla hiç bir arada olmadik.bu bahsettiğim arkadaş ikimizle de ayrı ayrı takiliyordu.

Birlikte çalıştığımız bir arkadaşım var .Okul çıkışı akşamları diğer arkadaşlarla gezmeye giderdik. Bu aralar ne olduysa kız bana pas vermiyor. Ikidir ayni arkadas grubu gezmeye gidiyor beni davet etmiyorlar .
Bugün tesadüf biriyle karşılaştım."Hadi gelmiyor musun? "Dedi.."nereye" dedim.. "Bowlinge "dedi.".Haberim yoktu "dedim.Bana haber vermediniz dedim."Haberin olmuştur "diye düşündüm dedi.
Anlayacağınız bizi bir araya getiren arkadaşa ne olduysa benimle muhatap olmak istemiyor
Dag daga küsmüş dağın haberi yok..
Hoş umrumda değil diyeceğim ama zoruma gitti yani..
Bu arada bu gruba sonrada katılan çirkef bir kız var.bunun da etkisinin olabileceğini dusuniyorum..
Siz olsaydınız napardiniz?
Bu arada bu çirkef kızla hiç bir arada olmadik.bu bahsettiğim arkadaş ikimizle de ayrı ayrı takiliyordu.
Böyle konuları bi başkasına sormak yerine arkadaşını bir kenara çekip 'neden soğuk davranıyorsun , farkında olmadan bir hatam mı oldu sana karsı ' diye sorsan daha uygun olmaz mı, madem sana pas vermiyor git sor nedenini? En iyi cvbı o verecektir sana.

Arkadaslarinla nasilsan öyle ol sor ne oldu da birden mesafe koydun bi durum varsa ben de bileyim ona göre davranayik diye sor..

Digerleri sizin arkadaşınız degil sanırım bizi bir araya getiriyordu dediginize göre. Size normal gelen ama arkadaşınızın hoşlanmadığı bi hareket yapmış olabilirsiniz o da mesafe koymuştur. Başkalarını suclamadan evvel kendini degerlendirmeli insan böyle konularda. Bi hatam olmadı diyosanız da arkadaşınıza sorun isterseniz öğrenmiş olursunuz

Böyle konuları bi başkasına sormak yerine arkadaşını bir kenara çekip 'neden soğuk davranıyorsun , farkında olmadan bir hatam mı oldu sana karsı ' diye sorsan daha uygun olmaz mı, madem sana pas vermiyor git sor nedenini? En iyi cvbı o sordum daha once.Olumsuz bir cevap almadim.Rahatsoz olduğunu,moralinin bozuk olduğunu filan soyledi.hatta dışarı çıktık benim israrimla..derdini filan dinledim..deger verdiğim birisi

Digerleri sizin arkadaşınız degil sanırım bizi bir araya getiriyordu dediginize göre. Size normal gelen ama arkadaşınızın hoşlanmadığı bi hareket yapmış olabilirsiniz o da mesafe koymuştur. Başkalarını suclamadan evvel kendini degerlendirmeli insan böyle konularda. Bi hatam olmadı diyosanız da arkadaşınıza sorun isterseniz öğrenmiş olursunuz
Diğer arkadaşlar erkek.onlar kızlara bırakıyorlar toplanma isini . Biz plan yapıyoruz onlar uyuyorlar..oyle yani.ne bil bilsinler ki aramızda ne oldugunu.veni giren arkadaş geleceğimi düşünüyormuş zaten.haberim yoktu deyince o da sasirdi.

Suçlamıyorum ki ..suclasam bu kadar takmazdim..aksine kendimde bir şey ariyorum..

bu aralar benimde başımda var ama benim yeni tanıdığım biri aynı sınıftaydı çocuklarımız o vesileyle okul çıkışı bahçede merhaba sonrası çocuklar oynarken sohbetler filan watsap grubunun haricinde arada hal hatır sorduğum oldu birkaç kez sonra sınıftaki başka bir çocuk yüzünden sınıf değiştirdi o arada yine olan sıkıntılarda dinledim filan çok içli dışlı olmadım ama hani şuan yaptığı gibide değildik karşılaştığımızda hal hatır soruyorduk
geçen hafta hal hatırı bıraktı yanımdaki bayanla muhatap oldu beni es geçti :dondurma:
geçenlerde ben ilgilenmedim :KK49:
dünde merhaba dedi zoraki bir gülümsemeyle başımı eğdim :halay:
bundan sonra böyle :KK12: çokta fifi sanki tavuğuna kış dedim
ekmeğimi aşımı o mu veriyor konuşmazsa konuşmasın
yanlız şöyle bir durum var sanki ben umursamaz davranınca
şaşırdı gibi hissediyorum ne bekliyordu acaba peşinde koşup yalvarmamımı
çok bekler :KK45:sizde öyle yapın umursamayın kendini bir halt sanmasın :rapci:

bu aralar benimde başımda var ama benim yeni tanıdığım biri aynı sınıftaydı çocuklarımız o vesileyle okul çıkışı bahçede merhaba sonrası çocuklar oynarken sohbetler filan watsap grubunun haricinde arada hal hatır sorduğum oldu birkaç kez sonra sınıftaki başka bir çocuk yüzünden sınıf değiştirdi o arada yine olan sıkıntılarda dinledim filan çok içli dışlı olmadım ama hani şuan yaptığı gibide değildik karşılaştığımızda hal hatır soruyorduk
geçen hafta hal hatırı bıraktı yanımdaki bayanla muhatap oldu beni es geçti :dondurma:
geçenlerde ben ilgilenmedim :KK49:
dünde merhaba dedi zoraki bir gülümsemeyle başımı eğdim :halay:
bundan sonra böyle :KK12: çokta fifi sanki tavuğuna kış dedim
ekmeğimi aşımı o mu veriyor konuşmazsa konuşmasın
yanlız şöyle bir durum var sanki ben umursamaz davranınca
şaşırdı gibi hissediyorum ne bekliyordu acaba peşinde koşup yalvarmamımı
çok bekler :KK45:sizde öyle yapın umursamayın kendini bir halt sanmasın :rapci:
Allah var bu arkadaş selamını sabahını eksik etmez.hal hatır sorar da..
Anlayamadım ne olduğunu iste..

Back
X