Elimde kalan son altınım sizce ne yapmalıyım

Bence baban ev sahibi ile iyice papaz olsun iyice yerin dibine girsin,sonra ver...adama bak ya

Bence de vermemelisin. Tamam annen ve kardeşlerin için çok üzülüyor olabilirsin ama sizden destek göreceğini bildiği için belki bu kadar rahat baban...

Eğer anneniz boşanma taraftarıysa kısa süre yanınıza alın,işi sizin yanınızda arasın babanızıda ev sahibi dışarı atınca akıllanır belki yada o sürede boşanadabilir.Yani sizin parayı vermeniz hiç bir işe yaramaz kira ödense ne olacak başka giderler olmayacak mı sanki

Annem bosanma taraftari da kadin ne is bulabildi ne arkasinda kardesleri duruyo ne annesi babasi duruyo oda caresiz katlaniyo babama.gel benimle yasa diyorum asla onuda kabul etmiyo sizde nasil kalirim ben diye

Bence de vermemelisin. Tamam annen ve kardeşlerin için çok üzülüyor olabilirsin ama sizden destek göreceğini bildiği için belki bu kadar rahat baban...
Iste bende öyle düşünüyorum ama annemede kıyamıyorum kadin senelerdir su babamdan cektiklerinden zaten bunaldi birde bu ev sahibinin habire arayip cikin evden demesiylede iyice bunaldi bende dayanamıyorum annemn üzülmesine

Sen bileziği annene versen annende sanki onun bileziği gibi bozdurup kirayı ödese olmaz mı hem baban senin olduğunu düşünüpte bundan sonra da kızım verir demez sana bel bağlamaz

Sen bileziği annene versen annende sanki onun bileziği gibi bozdurup kirayı ödese olmaz mı hem baban senin olduğunu düşünüpte bundan sonra da kızım verir demez sana bel bağlamaz
Annemin asla birseyi olmadigini biliyo babam inanmaz ki hem annem aniden cikarsa ortaya sonrada hep ondan bekleyecek senin daha biseylerin daha vardir cikar diye

Siz d
siz de işe girin

Bence kirayi odemeniz onu daha da rahatlatabilir. Bilezigi bozdurun ancak bütün kirayi ödemeyin bence. Altin dustugunde geri kalan kismi ile bir bilezik yaptirirsiniz.

ben olsam verirdim benim babam da öyleydi ama napalım baba sonuçta...

Annen babanı kandırsın. Boşanma davası açmış gibi yapsın biraz senin yanına gelsin. Baban evde yalnız kalınca, hatta aç kalınca belki biraz sorumluluk alır.

Yillarca benzer seyler yasadik babam faturalari odemezdi annemi kardesimi kis gunu dogalgazsiz sogukta oturturdu aylik 3000 ustu kazandigi halde eve harcamazdi kendi yerdi. Ben oderdim birikmis faturalari ama 2 ay sonra yine odemedigi icin elektrik su dogalgaz gelip muhurlenirdi. Annemde cesaret edemezdi bosanmaya yillarca cekti bu adami. Sonunda bosandi ve smdi o kadar rahat ki. Dert yok tasa yok. Gecimine yardim ediyoruz Allah baska kapilar acti yeni gelirleri oldu eskisinden cok daha mutlu. Diyecegim o ki sizin odemeniz hicbir ise yaramayacak. Ama anneniz lutfen cesaret edip ayrilsin babanizdan sizde ona destek verin cesaret verin bunu yapmasi icin.

Versen bi turlu vermesen bi turlu.cok zor sorumsuz bi insanla basetmek.allah yardimciniz olsun.

Yapmayin arkadaslar yaa. Annem babam diyor. Vermeyin ne demek.
Ben kesinlikle bir saniye bile dusunmeden verirdim. Babani artik degistiremezsin. Adamin yapısı ortada. O adam boyle gider. Bilezigi verip vermeme olayi senin vicdaninda bitiyor. Ama vermezsen de babani terbiye etmis olmayacaksin. Hicbirsey degismeyecek. O yuzden ya babani bu sekilde kabul et. Her ne olursa olsun o benim babam, beni oyle ya da boyle buyuten adam deyip, her zaman destegini ver. Ya da kolayi sec. Amaaaan bundanda babami olur banane, benim evim yurdum ayri artik napiolarsa yapsinlar deyip katılaş.

Esin sorun etmezse borç ver babanda aklını basına alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…