- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
Bende borc olarak veriyorm demeyi düşünüyorum iyice boslamasn diye ama yinede ben babami taniyosam o boslayacak iyice birseyleri biliyorm eminim yaniEsin sorun etmezse borç ver babanda aklını basına alsın
Gercekten sorumsuz insanla yasamasi ne zor ya buda Rabbimin bir imtihanı iste demekkiSen öde ama ev sahibini tembihle bilmesin ödendiğini bilirse ödemem de. Tamam der sen öyle deyince merak etme. Sorumsuz insanda hiç çekilmiyor aynı benim babamın eski halleri
Kendi elinizle odeyin kiralarini ev sahibiyle annenizede bir daha odemem deyin ve babanizin haberi olmasin ev sahibide babaniza baski yapmaya devam etsin.Yok ortalama 10 kira ödeniyor altinin gram baya yüksek 50 gr kadar o yüzden ödeniyor yani
Kizlar biz senelerdir babamin bir türlü is begenmeyen tavriyla maddi manevi ordan oraya sürüklenmiş durmuş ama bunu da hic bir zaman babamin yüzüne vurmamış insanlariz(annem ve kardeslerimle) bankalara bir sürü borç var ama ödeme imkani olmadigindan bankalarda birsey yapamiyor son olarak annemlerin oturdugu ev kira tabi onunda kirasi ödenememeye baslandi tam 9 kira birikti bunca sıkıntı icinde babam iyi kötü bir iste calisiyorken neymis efendim çalıştığı yerdeki kişilerle anlasamiyormus isten ayrilacakmis muhabbeti çıktı.! Yani sinirime inanin engel olamıyorum o kadar rahat bir insan ki babam olacak adam o kadar rahat ki anlatamıyorum felan yani rahatligini.. gecen aradi ben isten ayrilicam yapamiyorum diyo yahu baba sikintimiz az birde bunu mu cikariyosun basimiza diyorum ne yapabilirim diyo
Vel hasil kelam annem aylardir is ariyo simdi ev sahibi de bunlari sıkıştırıp duruyo ödeme yapin diye benimde elimde kalan son 1 parca bilezigim var ne yapsam bozdurup versem mi ki ? Anneme dedim ilk basta yok olmaz felan dedi sonrada mecburiyetten boynunu büktü annemleri en azindan bu skintidan kurtarym diyorum ama babamada böyle bir iyilik yapmak hic istemiyorum simdi iyice boşlarsa birseyleri diye off siz olsaniz ne yapardiniz kizlar
Ha bu arada esiminde işleri sıkıntılı ya yarin bir gün bizde sıkısırsak diyorum ama yinede annemlere asla kıyamıyorum annem alirsak zaten ben ise girersem sana geri öderim diyor da garip anam benim onada kıyamıyorum off karmakarışıgm
Kizlar biz senelerdir babamin bir türlü is begenmeyen tavriyla maddi manevi ordan oraya sürüklenmiş durmuş ama bunu da hic bir zaman babamin yüzüne vurmamış insanlariz(annem ve kardeslerimle) bankalara bir sürü borç var ama ödeme imkani olmadigindan bankalarda birsey yapamiyor son olarak annemlerin oturdugu ev kira tabi onunda kirasi ödenememeye baslandi tam 9 kira birikti bunca sıkıntı icinde babam iyi kötü bir iste calisiyorken neymis efendim çalıştığı yerdeki kişilerle anlasamiyormus isten ayrilacakmis muhabbeti çıktı.! Yani sinirime inanin engel olamıyorum o kadar rahat bir insan ki babam olacak adam o kadar rahat ki anlatamıyorum felan yani rahatligini.. gecen aradi ben isten ayrilicam yapamiyorum diyo yahu baba sikintimiz az birde bunu mu cikariyosun basimiza diyorum ne yapabilirim diyo
Vel hasil kelam annem aylardir is ariyo simdi ev sahibi de bunlari sıkıştırıp duruyo ödeme yapin diye benimde elimde kalan son 1 parca bilezigim var ne yapsam bozdurup versem mi ki ? Anneme dedim ilk basta yok olmaz felan dedi sonrada mecburiyetten boynunu büktü annemleri en azindan bu skintidan kurtarym diyorum ama babamada böyle bir iyilik yapmak hic istemiyorum simdi iyice boşlarsa birseyleri diye off siz olsaniz ne yapardiniz kizlar
Ha bu arada esiminde işleri sıkıntılı ya yarin bir gün bizde sıkısırsak diyorum ama yinede annemlere asla kıyamıyorum annem alirsak zaten ben ise girersem sana geri öderim diyor da garip anam benim onada kıyamıyorum off karmakarışıgm
YaaaaZamanında aynı hataya düştüm köpek gibi pişmanım bende bileziğimi vermiştim ama adına baba denen kişiler değişmiyor malesef canım sen şimdiki durumu kurtarırsın ama bir 9 kira daha birikecek emin ol erkeğin tembeli çok kötü çok bende bizzat babamda yaşadım gördüm
Ahh iste keske annem ve kardeslerim olmasa sadece onlara üzüldüğümden zaten böyle bir şey düşünüyorm yaSen sen ol verme canım keşke bir bilezik annen ve kardeşlerini kurtarabilse !! baban bir sene daha evde yatar sen babana iyilik etmiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?