Elimde kalan son altınım sizce ne yapmalıyım

Sen öde ama ev sahibini tembihle bilmesin ödendiğini bilirse ödemem de. Tamam der sen öyle deyince merak etme. Sorumsuz insanda hiç çekilmiyor aynı benim babamın eski halleri

Merhabalar ;
Öncelikle annenize kolaylıklar dilerim.Gerçekten zor.
Size tavsiyem bir kısmını ödemeniz bir kısmı sizin elinizde kalsın.
Tamamı ödenirse babanız daha rahat davranır.Ayrıca eşinizin durumu da sıkışıkmış elinizde bir miktar bulunsun.

Ben vermezdim.
Verseniz de hiçbir şey çözüme kavuşmayacak.
Size güvenip yine boşlayacak.

hadı bu ay gectı sonra ne olacak
bukezde sana guvenıp oturcak baban
verme bence

Bence vermelisiniz hatta kiranin ödendiginden babanizin haberi olmasin böylelikle size guvenip dahada islerini boslamaz.

Yok ortalama 10 kira ödeniyor altinin gram baya yüksek 50 gr kadar o yüzden ödeniyor yani
Kendi elinizle odeyin kiralarini ev sahibiyle annenizede bir daha odemem deyin ve babanizin haberi olmasin ev sahibide babaniza baski yapmaya devam etsin.

Şöyle yapabilirsiniz
Annen onu bi komsudan birinden borç bulduğunu söylesin hem babana da bir rahatlik gelmemiş olur böylece

vermeyin babaniz degismeyecek 10 ay sonra yine birikmis kira olacak.inanin yaptiginizin hic kimseye bir faydasi olmayacak.anneniz de artik babaniza karsi tavir koymayi ögrensin.nedense herkes magdur olan anneyi düsünüyor magdur olan cocuklar kimin umurunda.

Tüm kira borcunu kapatır diyorsunuz, verin bileziği annenize. Çünkü vicdanınız rahat etmeyecek.
Üstelik bunu dillendirmişsiniz, anneniz o bileziğin varlığından haberdar.
Rahat gece uykusu, bir bilezikten daha değerlidir, "Yaptım yapacağımı, gerisine karışmam" diyebilirsiniz en azından.

Zamanında aynı hataya düştüm köpek gibi pişmanım bende bileziğimi vermiştim ama adına baba denen kişiler değişmiyor malesef canım sen şimdiki durumu kurtarırsın ama bir 9 kira daha birikecek emin ol erkeğin tembeli çok kötü çok bende bizzat babamda yaşadım gördüm

Sen sen ol verme canım keşke bir bilezik annen ve kardeşlerini kurtarabilse !! baban bir sene daha evde yatar sen babana iyilik etmiş olursun.

Yaaaa

Sen sen ol verme canım keşke bir bilezik annen ve kardeşlerini kurtarabilse !! baban bir sene daha evde yatar sen babana iyilik etmiş olursun.
Ahh iste keske annem ve kardeslerim olmasa sadece onlara üzüldüğümden zaten böyle bir şey düşünüyorm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…