Yok ortalama 10 kira ödeniyor altinin gram baya yüksek 50 gr kadar o yüzden ödeniyor yanio bileziği verseniz maksimum bu ay kira ödenir sonra ne olacak
Ya bende iste sadece annem ve kardeslerime kiyamadigimdan vereyim diyorum ama su babama sinirimden de ikilemde kaliyorumben olsam verirdim. böyle bir baba neyse de annemi sefil etmek istemezdim.
ben kötü günler için bi yerlerde bir şeylerin bulunması gerektiğini düşünüyorum yani hastalık sağlık gibi durumlar.kira bir şekilde ödenir diye düşünüyorum ama siz durumları daha iyi biliyorsunuzdur.kirayı verirseniz bu babanızı daha da tembelliğe itebilir
Iste tam olarak bende bundan korkuyorum kizlar ama annemde asiri bunaldi onada kıyamıyorumkiralarını öde diycem
ama sonra da sana güvenip ödemeyecek yine
Aylardir is ariyo kadin ama yok hic bir yerden ses yokannenin iş bulup boşanması lazım. sorumsuz insanı sevmem
Ya oda aklimda ama elinde sonunda ögrenecek bu seferde hep bana güvenip iyice salarsa kendini isten felan çıkar maazallah zaten hic birimizin tahammülü kalmadi ona inan cinayet felan cikar heralde öyle birsey olursaKirayi odeyin ama babaniza soylemeyin olmaz mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?