Elimde üzüntüden çıkan yara ve sevgilimin tepkisi ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
İş olarak çok stresli bi zamandan geçiyorum hemşireyim çok yogunuz yoruluyorum aynı zamanda babam ameliyat oldu gırtlagında kist görüldü ve kistler biyopsiye gitti sonuç bekliyoruz yani ben iyi gelceğini düşünüyorum ama Allah bilir
Geçen sene bu zamanlar parmagımda zona çıkmıştı ( gece yanıgı ) uçuğa da benziyodu doktorlar bilemediler ve gerçekten hiç uyumayıp yemek yemeyip çalıştıgım ve deli gibi üzüldüğüm bi zamanda çıkmıştı şimdi yine çıktı
Parmagımı kime göstersem hangi doktora gitsem neye üzüldün bu kadar dediler
Sabah sevgilime attım elimi çok belli olmuyo kameradan bune fln dedi bende üzüntüden çıkıyomuş Fln dedim yaa buneymiş Allah Allah neye üzülüyosun aşkım Dedi
Sonra ben işte geçen senede olmuştu fln derken
“Bana da bulaşmasın “ dedi sonra bende dalga mı geçiyosun derken “ şaka yapıyom”dedi
Bende verem değilim merak etme sıkıntıdan çıkan bişey sivilce gibi sana bişey söylemedim farzet bişeyim yok dedim Oda kelimeler seçip alınma neye üzüldün dedm sana fln demiş
Ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum

herseyin basi stres tabi ama sevgilinizin söylediğine pek takılma yın takılıcak bisey yok bence. Allah babanıza acil ssifalar versin insallah

Bos bogazliligina denk gelmiş. Şaka yapmamış aslında. Sizin tepki vereceğimizi düşünmeden aklına ilk geleni soylemis. Siz de kızınca şaka yapıyorum demis.
Ayrilmayi degil de biraz tribi haketmiş bence alsin gönlününüzü.

Banada bulaşmasın dediği için mi ayrılmayı düşünüyorsun?
Çocuk espirik yapmış ne var bunda
Sevmiyorum sıkıldım de ayrıl bahane arama bence
Konuyla alakasız ama şu kiloyla ilgili kısmı nereden ayarladınız bende yazmak istiyorum.

Muhtemelen eskisi kadar sevmiyorsunuz ya da sizi rahatsız eden başka davranışları da olmuş. Sadece bu sebepten ayrılmak pek mantıklı değil

Ayrılma sebebim neye üzüldün demesi mesela ya da babamın ameliyatından sonra baban nasıl oldu toparlandımı biyopsi sonucu çıktımı dememesi
Ya da hayatımdaki stresten bi haber olması ki bana gelip neye üzüldün demesi
Benim elimde tuhaf bişey çıkmışken napabiliriz nereye gitsek diye düşünmek yerine kendini düşünmesi zaten günlerdir görüşmedik ona bulaşması imkansız
Ayrılma sebebin ne peki?
Banada bulaşmasın dediği için mi ayrılmayı düşünüyorsun?
Çocuk espirik yapmış ne var bunda
Sevmiyorum sıkıldım de ayrıl bahane arama bence
herseyin basi stres tabi ama sevgilinizin söylediğine pek takılma yın takılıcak bisey yok bence. Allah babanıza acil ssifalar versin insallah

İnsan hayatındaki kişinin neye üzüldüğünü bilmezmi ben iş arkadaşıma gösterdiğimde elimi çok normal çıkması bu kadar şeyin üstüne bi yerden patlak verecekti dedi yani sormadı neye üzüldüğümü biliyo çünkü ama sevgilim bilmiyo bu garip değilmi
Ayrıl, adama iyilik yapmış olursun.
Geçmiş olsun.

Biraz ilgi beklediğiniz için atmışsınız “üzüntüden çıkar” falan diye belirtmeniz bu sebepten. Ama sevgiliniz de odun gibi ne olursa olsun tepkisi bu olmamalı. Ben de sevmem böyle yılışık yılışık konuşan her şeyi dalgaya saran tipleri.

geçmiş olsun iletişimde eksiklik olmuş, yüzyüze konuşmanızı tavsiye ederim.

Evet sonuçta ben orda üzüntüden dolayı bi sağlık problemi yaşamışım ve bunu tepkisi bazı şeyleri gülerek şakaya vurmak olmamalı ya biraz hassasiyet bekledim sadece

Geçen sene çıkardığıma da zona demediler aslında uçuk yada zona dediler sağlık ocağında çalışıyorum 4 doktora gösterdim 4 üde zona yada uçuk dediler net bişey de yok
Geçmiş olsun. Zona bir kere çıkar diye biliyorum.

Regl döneminize yakın olabilirsiniz.
Yaşadığınız stresli dönem sebebiyle duygusal olabilirsiniz.
Bu alınganlığın başka bir açıklaması gelmedi aklıma

Böyle luzümsüz espriler yapanlara acayip sinir oluyorum. Bunun envai çeşidi var. Soğuduysan ayrıl bana böyle iq yetersizliğiyle yapılan şakaları kabul edemiyorum.

Aa hayatım başka yere gösterelim ilaç aldın mı? hiç canını yakıyor mu? gibi gibi gibi demesi lazım.

Boş insan.

Çoğu kişi beni haksız bulmuş ama yalandan da olsa verilen tepkiler bu yönde olmalı oluşan bi sağlık probleminde ilk teki banada bulaşmasın hahahah olmamalı canım yanıyo sonuçta benim burda şaka yapılcak yer mi komik mi yani

Burcunuzu merak ettim. Çok mu hassas bir yapınız var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…