- 5 Ekim 2020
- 14.051
- 38.034
- 548
- 36
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Abla bu herifi seviyormuş affetmiş maalesef
Memur tek çocuk ve çocuk büyük. Evde malları. Şartlar uygun gerçekten isteseydiAilesi arkasinda dursaydi bastan giderdi. Cocugunu birakip denilen bir anne kalir genelde. Bazi kadinlar birakip gidiyor ama cogunluk kaliyor
ablan ayakları üzerinde durabilir kocasından boşanmak istediği takdirde. Ailesi de arkasında durmuyosa durmasın. Onlra muhtaç değilAblam calısıyor memur ama ailem arkasında durmuyor babam istemiyor bu yaştan sonra uğraşamam cocugunu adama bırak öyle gel diyorlar
Ben de böyle düşünüyorumMemur tek çocuk ve çocuk büyük. Evde malları. Şartlar uygun gerçekten isteseydi
Hakikaten, kadın memurmus.Çalıştığını duyana kadar başka yorum yapacaktım da vazgeçtim. Siz karışmayın bence. İstese kapıyı carpar çıkarmış. Çocuk büyük, iş var. Hatta adama finansör olmuş neredeyse. Tek maaşla koca aileyi geçindiren insanlar var. Babam sahip çıkmıyor işin bahanesi. Affetmek bir tercih madem kalıyor daha fazla kurcalamasin, adamın nereye gittiğini takip etmesin bir de düzenli olarak kontrole gitsin. Bu uckursuz herifin ne mikrop getireceği belli olmaz.
Bilmiyorum ya bu konu benim canımı çok sıktı.Hakikaten, kadın memurmus.
Nice memur var benim tanıdığım, eşleri çalışmıyor İstanbul'da bir şekilde yaşıyorlar kirada , çocuklarına da gayet güzel bakıyorlar. Sırf kadın olduğu için kendine birinin bakmasına muhtaç hissetmesi ne kötü
Bütün erkekler kapatılsın ya. Ablanız çalışıp kendi ayağı üzerinde durup boşanma davası açamaz mı? Aileniz çocuk var diye geri gelmesini istemiyor madem o da kendine ayrı eve çıkmak için birikim yapsa daha iyi olur. Ayrıca kendi çalışıp kazandığı parayla aldığı evi niye yarı yarıya paylaştırıyor ki sonuçta enistenizin hiç emeği geçmemişBenim eniştem ablamı aldattı otellerde kadınlarla birlikte olmuş üstüne birde kadınlara paralar göndermiş ablamdan isteyip.12 senelik evliler bir tane cocuk var ablam boşanamıyor çünkü ailem geri istemiyor cocuk oldugu icinablama cok üzülüyorum Barıstılar ama sürekli kuşku ve şüphe icinde takip ediyor psikolojik olarak çökmüş durumda ona cok üzülüyorum ama elimden de birşey gelmiyor bir tane ev var ortak alınmış ama ablam ödedi evliyken hep eniştemin katkısı yok yani evde boşanınca yarı yarıya paylasılacakmıs sanırım evlilik terapisine gidiyorlar ama bence faydası yok ne olacak bilmiyorum böyle .. gecmiste bu adamın babasıda karısını aldatıp baska birinden cocuk yapmıs sanırım genetik bişey su an pişman tövbe etmis ama ben inanmıyorum acıkcası zaten ablamın yanında hep kadınlara da bakıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?