Yanlış düşünmüyorsunuz doğrusunu düşünüyorsunuz keşke en başta alsaydınız şimdi alacak olursanız bile eşinizin tutumuna bakılırsa içinize sinmeden alacaksınız yine içinizde kalacak gibi ne diyeceğimi bilemiyorumMerhaba hanımlar ben 4 senelik evliyim eşimle birlikte ailemizden destek almadan kendi birikimlerimizle evlendik destek olacak durumları yoktu yani taşın altınada elini koyan olmadı açıkçası biz şehirler arası sürekli değişiklik yaptığımız için iş dolayısıyla ev falan döşemedik yani ilk döşemek istedim ben ama sonra bütçesi bize ağır geldi kıyamadım eşime üstüne gitmedim yani eşyasız bir gelindim bir gelinliğim vardı evlilik adına yine de çok şükür ama eşim kaç sene geçti hala ne bir eşya ne bir ev döşeme hiç böyle bir şeye yanaşmıyor ben herkese imrenerek bakmaktan iç geçirmekten üzülmekten artık sıkıldım hala iş için gidiyoruz o yüzden yanaşmıyor ama sonuçta memleketimizden bir ev tutup döşeyebilir ama yok evlendik evleneli kaldığım yerler o kadar kötü ki başkalarının eşyaları üzerinde hayat geçirmek beni çok üzüyor ben gibi bu durumu kim kabullenir bilmiyorum ama yanlış mi düşünüyorum sizce
Doğru söylüyorsunuz ama o zaman için evlenelim nasıl olsa olur diye düşündüm şimdide ailesine yardımcı oluyor benim hayallerime sora gelmiyorKeske siz de calisip birikim yapip evlenseydiniz...
Ben çalışmıyorum yani serbest sektör eşimin yanındayım çalışırken ama para almıyorum ona yardımcı oluyorumSizde çalışıyorsunuz canım eşinizden izin almanıza gerek yok.Guzelce döşeyın evınızı.
iyi de memlekette ev döşemekte mantıklı değil ki.
kaç gün kalacaksınız evde? bilmem kaç gün kalmak için kirası extra masrafları eşyası ne gerek var
Eşinizle oturup bu konuyu konuşamıyorsanız
Siz çift olamamışsınız
Biz buradan ne dersek sizin doğrularınıza uymayabilir
Kişiler yorumları kendi hayatlarının gerçeği üzerinden yaparlar
Gerçekten çekilmez oldu hiçbir şeyi isteyemediğim bir evlilikEşinizle bu isteğinizi açık açık konuşun, duygularınızı paylaşın. Yine de yanaşmazsa siz kendiniz alırsınız.
Bence evlilikte satın alınan her şey ortak karar verilmek zorunda değil, ev-araba gibi aile yaşamını etkileyecek şeyler dışında.
Şöyle ki, eğer param varsa, aile bütçesini çok da etkilemeyecekse kendi önemsediğim şeyleri satın alabilmeliyim, eşimin istememesi ya da önemsememesi vazgeçme sebebi olmamalı. Aynı şekilde eşim de son çıkan telefonu almak istiyorsa fakat benim için gereksiz bir harcama ise, ona bu konuda müdahale etmemeliyim. Dediğim gibi durum varsa.
Aksi takdirde hayat çekilmez olur.
Oturmayacaginiz bir eve esya almak luzumsuz olmaz mi? Esya kullanilmak icindir. Cok sık mı yer degistiriyorsunuz?
Bir de ailesine ne zamana kadar yardim edecek?
+1 kesinlikle katılıyorumiyi de memlekette ev döşemekte mantıklı değil ki.
kaç gün kalacaksınız evde? bilmem kaç gün kalmak için kirası extra masrafları eşyası ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?