Hissettikleriniz için üzüldüm. Lakin böyle evlilikleri, neden sürdüklerini gerçekten anlamıyorum. Eşiniz hislerinizi dikkate almıyor, yapacağını yapmaya devam ediyor. Hayatınızı etkileyen şeylere ortak karar vermiyorsunuz daha çok siz uyum göstermeye ya da tahammül etmeye çalışıyorsunuz... Neden? Eşiniz ne tür fedakarlıklar yapıyor evliliğiniz için?
Şehir dışına çıkma meselesini de anlamadım; her seferinde farklı bir şehre mi gidiyorsunuz? En az 3 hafta şehir dışındaysanız, gittiğinizde nerede kalıyorsunuz? Ev mi kiralıyorsunuz sürekli? Göçebe yaşayan eski insanların bile kendilerine ait bir çadırları vardı, zira insanın kendine ait bir yuvası olmalı. Ha, ayda bir hafta uğrayabildiğiniz eve büyük kiralar ödemek elbette çok saçma ama gerekirse 1+1 ufacık bir şey tutulabilir. Ya da hiç olmadı yerinizde olsam bir karavan alır, evimi peşimde sürüklerim ya. Her ay gidip eş ailesinde 1 hafta kalmaktan daha abes olamaz bana göre.
Ve eşinizle dolaşmak zorunda mısınız? Ona yardım ediyorum diyorsunuz ama size bir faydası yok aslında farkındaysanız. Kendinizi bu kadar adamış olmaktan gün gelir çok pişman olursunuz. Biraz kendiniz için bir şeyler yapmayı öğrenmeniz gerekiyor.