parlaa canım yazdıklarının cogunu okudum
varya ben suanda senın sevgılının durumundayım
yanı nısanlım bı aralar senın gıbı davranıyodu bıraz duzelmesıne ragmen suanda yıne aynı davranısları gostermeye basladı hatta az once sırf bu yuzden kavga ettık
aslında nedenı subatta askere gıdıcegı ıcın suanda calısmıyor olması
cunku ıse gırdıgınde boyle davranmıyordu yada arkadaslarıyla bırlıkte vakıt gecırdıgınde felan
kısacası bı ugrası oldugunda
ben sevgılının ne durumda olabılecgını tahmınen soylıyım
nısanlım ustume bukadar cok geldıgınde cok bunalıyorum ayrılmayı bıle dusunuyorum ona bunu bıkere cok cıddı bı sekılde soyledım oda davranıslarının farkına vardı ve duzelttı gercekten bendede kaybetme korkusu yoktu oyuzden farkında olmadan bıle onu kırabılıyodum(cunku naparsam yapıyım benı bırakmıcagını dusunuyodum)
dedıgım gıbı ıse gırdıgınde benı daha az arar oldu vakıt bulamadıgı ıcın ustume daha az duser oldu
sonra ben dusunmeye basladım arada bak aramaz oldu acaba eskısı kadar sevmıyomu dıye ve onu sevdıgımı daha bı derınden hıssetmeye basladım
cok guzeldı hersey dengeyı bulmustuk kıskanclıklar azlmıstı normal sevıyedeydı
ama ısten ayrılınca yıne aynı seyler olmaya basladı
nolur canım boyle davranarak sevdıgını senden sogutma o senı sevıyor bak buna emın ol
ama sadece kendını onemse degerlı hıssetkı oda sana deger versın
ınan daha bı kıymetlı ve vazgecılmez olursun
vede son olarakta en onemlısı kendıne ugraslar bul mutlaka
gercı yavas yavas basarıyorsun yazdıklarından anladıgım kadarıyla canım boyle devam edersen hersey duzelecektır canım merak etmeyerimseniben
varya ben suanda senın sevgılının durumundayım
yanı nısanlım bı aralar senın gıbı davranıyodu bıraz duzelmesıne ragmen suanda yıne aynı davranısları gostermeye basladı hatta az once sırf bu yuzden kavga ettık

aslında nedenı subatta askere gıdıcegı ıcın suanda calısmıyor olması
cunku ıse gırdıgınde boyle davranmıyordu yada arkadaslarıyla bırlıkte vakıt gecırdıgınde felan
kısacası bı ugrası oldugunda
ben sevgılının ne durumda olabılecgını tahmınen soylıyım
nısanlım ustume bukadar cok geldıgınde cok bunalıyorum ayrılmayı bıle dusunuyorum ona bunu bıkere cok cıddı bı sekılde soyledım oda davranıslarının farkına vardı ve duzelttı gercekten bendede kaybetme korkusu yoktu oyuzden farkında olmadan bıle onu kırabılıyodum(cunku naparsam yapıyım benı bırakmıcagını dusunuyodum)
dedıgım gıbı ıse gırdıgınde benı daha az arar oldu vakıt bulamadıgı ıcın ustume daha az duser oldu
sonra ben dusunmeye basladım arada bak aramaz oldu acaba eskısı kadar sevmıyomu dıye ve onu sevdıgımı daha bı derınden hıssetmeye basladım
cok guzeldı hersey dengeyı bulmustuk kıskanclıklar azlmıstı normal sevıyedeydı
ama ısten ayrılınca yıne aynı seyler olmaya basladı
nolur canım boyle davranarak sevdıgını senden sogutma o senı sevıyor bak buna emın ol
ama sadece kendını onemse degerlı hıssetkı oda sana deger versın
ınan daha bı kıymetlı ve vazgecılmez olursun
vede son olarakta en onemlısı kendıne ugraslar bul mutlaka
gercı yavas yavas basarıyorsun yazdıklarından anladıgım kadarıyla canım boyle devam edersen hersey duzelecektır canım merak etmeyerimseniben