- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 35
- Konu Sahibi serguzestt
Aldığınız kıyafeti beğenmeyecek biriyse alacağınız başka hediyeyi beğenmeme ihtimali yüksek. O yüzden hiç kafaya takma pasta al git.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayret doğrusu ben şokBana bir Allahın kulu getimedi yahu!
Herkes getirir deyip almadığım için, evlendikten sonra borcam alcam çeşit çeşit diye dört döndüm valla.
Sanmıyorum ben daha 5 senemi doldurmadım; o kadar çok borcam geldi ki kırdım, dağıttım, beğenene ay dur aynından 10 tane var diyip verdim bitmediler, bitmeyeceklerHayret doğrusu ben şokyeni jenerasyonda demek ki bıraktılar almayı
Bana hep ayaklı kapaklı sunumluklardan, katlı kurabiyeliklerden geldi.Hayret doğrusu ben şokyeni jenerasyonda demek ki bıraktılar almayı
Bence hediye alma giderken tatlı kurabiye gibi seyler alın yeter. Elti kişisinin ilerde sağı solu belli olmuyor cünkü kendimden biliyorum.
Kaynanaya birsey diyemiyor ama yaptığı kaynimin terbiyesizlik kız sanki kraliyet prensesi bn bu tarz harekete görgü demiyorum insanları anlamak zorKatılıyorum size. Ben olsam eltiden çok kayına bozulurdum. Bir şeyi söylemenin de bi adabı var. Kızı insanötesi gibi tanıtmış. Sırf bu cümle yüzünden pek görüşmezdim heralde.
Kaynna nisanda aldigim hiçbirşeyi söylemem zaten kaynanayi da aramiyoBirşey almak zorunda değilsiniz zaten nisan bohcasinda yapmışsınız.
Bende eltiye hediye göndermiştim kv ile nişanlı iken onlar ben başka sehirdeydim ne gerek vardı teşekkür ederim diye msj atmıştı o oldu benden görüp göreceği.
20 liraya hallederizBişey almak zorunda degilsin bence,
İlla alacam diyorsan parfüm vs alabilirsin,
Tabi pahalı giyinenin parfümüde pahalı olur,
En iyisi bi kutu lokum al![]()
Evet canim kurabiye aldım bilirsiniz öyle arada gitti :))))elbise alma macaron al kurabiye al ya da tatlı ??
Ay çok hoşsunuz pahalı giyinmese bile yeni tanıdığın insana kıyafet almak manasız zevkini bilmezsin tarzını bedenini bilmezsin ne alaka yani siz pasta falan alın gidinSlm kızlar kaynim nişanlı ve kaynanam eltimin yanına gitmek istiyo tabi beni de görüyor elim boş gitmek ayıp olur sanki ne dersiniz . Bu arada hiç diyologumuz yok çok pahalı giyinnen biri kaynim annesine giderken kıyafet almayın sizin aldığınızi giymez demiş . Şaşırıp kaldım alsam mi almasam mi??? Almam gerekirse ne alayim kızlar pufff
Hadi gecmis olsunEvet canim kurabiye aldım bilirsiniz öyle arada gitti :))))