elime ne almalıyım

Aldığınız kıyafeti beğenmeyecek biriyse alacağınız başka hediyeyi beğenmeme ihtimali yüksek. O yüzden hiç kafaya takma pasta al git.

Birşey almak zorunda değilsiniz zaten nisan bohcasinda yapmışsınız.
Bende eltiye hediye göndermiştim kv ile nişanlı iken onlar ben başka sehirdeydim ne gerek vardı teşekkür ederim diye msj atmıştı o oldu benden görüp göreceği.

Eltinize gitme amacınız nedir? Normal bir ziyaret mi? Özel bir gün mü? Zaten hangisi olursa olsun size birşey almak düşmez samimiyetinizde yokmuş. Kv niz hediye alsın sizde tatlı türü birşey alın yeterli.

Kızlar ben eltime nikah hediyesi söylemesi ayıp birazcık pahalı bilekik almıştım. Nikahı önceden yapacaklarını biliyordum Yazık kız benden ufak hatıra kalsın. Kıymet görsün azıcık sevinsin diye.
Sonra ne oldu biliyor musunuz?? Eşiyle nikah tarihlerini ayarlamışlar. Kızın annesi babası abisi.Eşimin annesi babası eşim bu 6 kişi katılmış. Eşimde resmen tesadüfen öğrenmiş. Sabah nasılsınız diye arayınca. Banada gidelim hadi dedi nikaha 2 saat var tesadüfen öğreniyorum.
Aldım bilekliği koluma taktım. Kaynanamında gözüne soktum. Senin geline almıştım ama tek çöp hak etmiyor diyip vermedim diye:))

Hayırlı olsun demek için aradım açmamıştı. Öğretmenler gününde bana hediye almış.karşılık olarak Doğum gününde ufak bir şey aldım. Görüp göreceği o kadar. Herkes kendi değerini belirler.

Bişey almak zorunda degilsin bence,
İlla alacam diyorsan parfüm vs alabilirsin,
Tabi pahalı giyinenin parfümüde pahalı olur,
En iyisi bi kutu lokum al :KK53:

Evine ilk kez gidiyorsan evine bi eşya alabilirsin. Güzel dekoratif bir şey. Hoş bir çerçeve olabilir mesela ya da güzel bir tablo. Ya da çocukları varsa onlara hediyeler alabilirsin

Katılıyorum size. Ben olsam eltiden çok kayına bozulurdum. Bir şeyi söylemenin de bi adabı var. Kızı insanötesi gibi tanıtmış. Sırf bu cümle yüzünden pek görüşmezdim heralde.
Kaynanaya birsey diyemiyor ama yaptığı kaynimin terbiyesizlik kız sanki kraliyet prensesi bn bu tarz harekete görgü demiyorum insanları anlamak zor

Birşey almak zorunda değilsiniz zaten nisan bohcasinda yapmışsınız.
Bende eltiye hediye göndermiştim kv ile nişanlı iken onlar ben başka sehirdeydim ne gerek vardı teşekkür ederim diye msj atmıştı o oldu benden görüp göreceği.
Kaynna nisanda aldigim hiçbirşeyi söylemem zaten kaynanayi da aramiyo

konuyu hortlatmış gibi olacağım ama konu sahibi ne yaptınız hediye aldınız mı almadınız mı aldıysanız ne aldınız :)

Slm kızlar kaynim nişanlı ve kaynanam eltimin yanına gitmek istiyo tabi beni de görüyor elim boş gitmek ayıp olur sanki ne dersiniz . Bu arada hiç diyologumuz yok çok pahalı giyinnen biri kaynim annesine giderken kıyafet almayın sizin aldığınızi giymez demiş . Şaşırıp kaldım alsam mi almasam mi??? Almam gerekirse ne alayim kızlar pufff
Ay çok hoşsunuz pahalı giyinmese bile yeni tanıdığın insana kıyafet almak manasız zevkini bilmezsin tarzını bedenini bilmezsin ne alaka yani siz pasta falan alın gidin

Back
X