elimi attigim hersey kuruo sanki

aSLo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
113
1
48
Antalya
Cok İstiorum biseyler icin cabaliorum ugrasiorum en azinda umut ediorum olucak die ama bi engel bi cikiohemde asamicagm ...biseyi istemem hayal etmem bile yetio umut ettikce tersine donuo. Neyi istesem umut etsem koruo yada sonu cikmaz sokak oluo bu genelleme herseyde yani

Canım bende daha yeni böyle bir konu açtım.
Olumlu düşün olumlu olsun, bol bol dua et canım emin ol faydasını göreceksin.
Ben 4444 salavatı tefriciyeye başladım sende başla bir an önce.
Sıkma canını.

Canim cok dua ediorum allaha cokk ..diorum ya olumlu dusunuorum umut ediorum olucak die hayal bile kuruorum hop bi engel cikio olumsuz bisey oluo.yada olanlarda sonu gelmio ne bilim iste 3-4yildir bekliorum yani benim sansim donucek bierde bu sene benim yilim olucak guluce hayatta bana dioeum diorum atlaticam hayal ettikerim gerceklesicek guzellikler bu yil benmle olucqk ama tikanio yani hani olur ya wli ugursuzdur bnm ugursuzlugum kendme

Herkes bir sınavın içinde canım, böyle durumlarda pes etmemeliyiz işte daha sıkı sarılmalıyız hayata, düştükçe kalkmalıyız ve her daim Allahı anmalıyız emin ol bunun karşılığını bu dünyada almazsak bile öbür dünyada alırız inşallah, sen hep iyi düşün dua et ben öyle yapıyorum.

Tamm canim saol tesekkur ederim ole yapiorum ve yapmaya devam edicem

Hayal ettigin icin, umutla bekledigin icin olmayinca cok daha fazla uzuyor.
Benden de sana tavsiye, hic birsey kesinlesmeden hayal falan kurup, planini yapma...
Garanti olsun, sonra tadini cikar...
Ayrica gulumsemek her zaman ise yarar, hic birseyi dort gozle bekleme, sadece oluruna birak, olursa ne ala...
Hic birsey canini siktigina degmez

Canım galiba bu dönemsel birşey buaralar bende, en basit konularda bile doğru adımları atamıyormuşum gibi geliyor. Ya yarıda bırakıyorum ya da deli gibi çaba harcasam bile bir terslik çıkıyor. Ben şahsen çözümü bir süre çok fazla düşünmeyip sadece beni mutlu eden şeylere odaklanmakta buldum.

İste ama bende kpss hazrlaniorum ve devlet bu sene az alim yapicakmis onlisayanins mezunuyum ama lise meznlarini bizden daha cok alim olucak zaten genelleme bu sene alim az zaten yani bu butun bir pastadan en kucuk bolum olucak onca kisinin arasndan bide ben emek veriorum caba harcaiorm guzel olcak diorum derdemez bole bi sorun cikio babam surekli benden bisey olmax ise girmemi istemekle yetinio sabahtan beri ders calisiorum yeni mola verdim dusununkafam almio millet takir takir soru cozuo ben kaliorum aglicam artk

Devlette yaş sınırı var mı? Yoksa bir işe girip diğer yandan açıktan lisansa mı tamamlamaya çalışsan? Hem elin rahatlar kendi paranı kazandıkça daha iyi hissedersin kendini hem de başarılı olma şansın artar. Bence Kpss'ye hazırlansan bile bir yandan ygs'ye girip AÖF bölümlerini de bir dene,Kpss birikiminle açıköğretim barajını aşarsın kesin. Tam emin değilim ön lisanslar yapabiliyor mu ama belki 2. üniversite hakkıyla bile okuyabilirsin sınava girmeden.

Aof de kamu okuorum ama kpss icin odakliyim.. aslin babamin hali vaktmz yerinde sadece bana para vermek yedirmk istemio hep bna mi bakickmis aof kaydi icin para istedim vermedi okumazsn dedi bnden bu kadar gonderdim universteye bidaha da neymid ilkinde 4yillik kazansaydn dedi bn hep sana mi bakicam evlen dedi birinden buldum kayt yaptrdm ikisinide yurutuorum ama kpss odakliyim ne kocamn eline nede babamn eline bakmak istemiorum babama inatsada calismk istemiorum onca para alio abim evlnecek die para yok dio ama aylik 2,50milyar eski parayla alan adam emekli oldugene parasi var abimin dedgni yapio bna gelince bakmak zor oluo kimseye guvenmiorum ne babama ne diger erkeklere bu yuzden kpss i istiorummilletin yaninda dedikerini kpss i kazndgmda dediklerni ona yedirmek istiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…