elimi attigim hersey kuruo sanki

aSLo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
113
1
48
Antalya
Cok İstiorum biseyler icin cabaliorum ugrasiorum en azinda umut ediorum olucak die ama bi engel bi cikiohemde asamicagm ...biseyi istemem hayal etmem bile yetio umut ettikce tersine donuo. Neyi istesem umut etsem koruo yada sonu cikmaz sokak oluo bu genelleme herseyde yani

Çok sevdiğim bir söz var paylaşmak istedim.
''Sabır büyük bir erdemdir. sabretmek kolay değil, kolay olsaydı adi sabır olmazdı..''
Kısacası hayatımızda her istediğimiz olacak diye bir şey yok malesef olmayınca da üzülmemek gerek.
En azından hayıflanıp her istediğim olmuyor diye isyan etmemek gerekir.
Belki sen ya tam istemiyorsun da ya da bu istediklerin senin için hayırlı değildir kim bilir.
O yüzden sabredip beklemek gerekir.

Çok sevdiğim bir söz var paylaşmak istedim.
''Sabır büyük bir erdemdir. sabretmek kolay değil, kolay olsaydı adi sabır olmazdı..''
Kısacası hayatımızda her istediğimiz olacak diye bir şey yok malesef olmayınca da üzülmemek gerek.
En azından hayıflanıp her istediğim olmuyor diye isyan etmemek gerekir.
Belki sen ya tam istemiyorsun da ya da bu istediklerin senin için hayırlı değildir kim bilir.
O yüzden sabredip beklemek gerekir.
Biliorum canm hayrlisi diorum ama cokta istiorum rabbimden ..daha onceki olumsuzluklari bile evet İsyan etmisligim olnustu ve allah affetsin die cok tobe ettim isyan etmemekicin sabir sabir ben bu kelimei cok iyi biliorum allah daha kotusunude yasatmasn tabi bazen diorum ki rabbim verio ki bole seyleri bni sevio..iste ne kadar bole dusunsede senin beklediklerin hayalkerin umutlarin su altnda kalsada senden beklenenler seninle birlikte umut edip emek verenler oldgnu gorunce bi kndime bide onlara daha fazla uzuluorum tabi dalga gecip madara edenlerde var

Back
X