Elimi neye atsam kuruyo..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
İyi geceler kızlar..çok kötüyüm elimizi neye atsak kuruyor sanki...ailemle sorunlarım vardı..düğünüm berbat oldu..tedavi ile hamile kaldım..oğlum tek böbrekli doğdu..2.el bi araba aldık sahibinde arızalanmayan araba bizde sanayiden çıkmıyor üstelik kredi çekip aldık masrafıyla uğraşıyoruz bi de..beklediğim dolmuş bile gelmiyo kısacası..ne olacak bu gidişatın sonu..

boyle dusunme. hayatta kotude vardir iyide. mutluluk bir anda gelir ufacık biseydende bekleyin sadece :)

İyi geceler kızlar..çok kötüyüm elimizi neye atsak kuruyor sanki...ailemle sorunlarım vardı..düğünüm berbat oldu..tedavi ile hamile kaldım..oğlum tek böbrekli doğdu..2.el bi araba aldık sahibinde arızalanmayan araba bizde sanayiden çıkmıyor üstelik kredi çekip aldık masrafıyla uğraşıyoruz bi de..beklediğim dolmuş bile gelmiyo kısacası..ne olacak bu gidişatın sonu..
sukurki oglun var . ve tek böbreklede yasanıyor. sukurki bu hayatta yalnız degilsin. sukur o arabayla kaza yapıp oyle serviste kalmafı yada size bir zarar vermedi

Allah korusun beterin beteri var arkadaşım.. Senin moralin enerjin düşmüş her şeyi negatif olarak görme nedenin bu . Çok daha güzel günleriniz olsun İnşallah. Kazasız belasız huzur ve sağlıkla :KK200:

Babam kac senelerdir tek bobrekle yasiyor. Suanda ALS hastaligina yakalandi.. Halen tek bobrekle , okadar ilac kulandigina ramen. Insallah oglunun diger bobregi saglamdir.. Akrabamin oglu da bobreginde tas varmis daha 2.5 yasinda.. Yazik hastanedelermis.. Arabayi satin artik nasil olcaksa kredi borcunuza yatirin hafiflersiniz belki.. Allah saglik sihat versin.. :KK19:

ay canim bende ayni durumdayim suan ama buna bir care yok kafani dagitmaya calis sakin kotu seyler dusunme. belkide kucucuk seyler size batacak ama bekleyin. sabır sabır sabır.
elimde bir parca bile mutluluk olsa size vermek istedim inanın.

Hepimizin hayatında bu dönemler yaşanır ve geçer.Sabredin gececektir.

ay canim bende ayni durumdayim suan ama buna bir care yok kafani dagitmaya calis sakin kotu seyler dusunme. belkide kucucuk seyler size batacak ama bekleyin. sabır sabır sabır.
elimde bir parca bile mutluluk olsa size vermek istedim inanın.
Sağol canım Allah razı olsun inşallah senin sıkıntında hemen geçer..

Valla ben de bu aralar böyleyim ama iyi düşünelim iyi olsun ne diyelim Allah beterinden korusun. Belki nazar filan vardır üstünüzde, bol bol dua okuyun. Birde kurban kesmek yada sadaka vermek belayı dağıtabilir

Negatif düşünüp bütün olumsuzları üzerineze çekmek yerine olumlu düşünün. Telepati diye birşey var..

Her şerde bir "Hayır " vardır ....
Evladınıza üzüldüm Allah şifasını versin .
Lakin kendinizi de böyle sartlandırmayın
Negatif düşünceler kendine negatif olaylar zinciri başlatir ...

Bazen sanki en kotu hayat bizimmis gibi geliyor da etrafimizdaki daha buyuk sorunlari dusununce sahip olduklarimiza ne kadar sukretsek az diyoruz. Siz de evladiniza sıkı sıkı sarılın, bu düsüncelerden zihninizi arındırmaya çalışın. En iyisi bu.

şükretmek için okadar güzellikler var ki biz nankör insan oğlu beceremiyoruz...

SUMMES SEBİLE YESSERAHU
Dilinizden düşermeyin
Her ne iş yapiyorsaniz
Rabbim kolaylaştirir işinizi inşallah

Back
X