Aynı evi iki kişiye satmış, öyle miKaybettiğiniz bir şey yok bence böyle fırsatlar her zaman çıkabilir karşınıza bunun için eşinizle aranızı bozmayın. Ya bizim gibi olsaydınız o zaman ne yapardınız. 2019 yılının sonlarında ev almaya karar verdik taşeron firmadan önden peşinat verdik her ayda kalan kısmını taksitle ödüyoruz. Bu Şekilde bizim içinde çok uyguna gelmiş olacaktı. İstediğimiz ev teslim oldu ancak bize evi satan kişi battığı için ve aynı evi başkasına peşin paraya sattığı için bizim evde yok ortada para da. Yani demem o ki beterin beteri var. Benim hem hayallerim hem param harcandı.
Amin inşallah Allah razı olsunAynı evi iki kişiye satmış, öyle mi
Allah tez zamanda selâmete çıkarsın sizi.
İnşallah sağolunInsallah sizde en kisa zamanda hayallerinize kavuşursunuz
Ev bizim sayilmaz Aileme ait Kira falan vermiyoruz amaElimizi attığımız kuruyor diyecek kadar ne yaşadınız yahu? Biraz abartılı değil mi? Ev araba altın bunca şeyiniz varken ikinci evi alamadınız diye böyle söylenmemeli.
Allah gönlümüzden gecenlerin en guzelini versin insallahAh ah sizdeki derttenn bende isterim bacım. Kiranda yokmuş ne güzel daha güzeli olur takma kafana
Ev almak için almayın. İçinize sinmeli. Acele etmeyin. Sonuçta bı kere alincak bişey. Allah'ım banada sizede en kısa zamanda güzel bı ev almayı nasip etsin. AminBundan 1 ay once ev almaya niyetlendik
90 gr bilezik birkac ceyrek 110bin edecek birde araba...
Bir ev begendik fiyati uygun tmm alalim dedik. Dedikte esimin sagolsun arkadaslari alma diye vazgecirmis Bende gonulsuz olmaz diye esime uydum vazgectim evden. (Hevesim kursagimda kaldi) Birkac eve daha baktik tam istedigim gibi bir ev bulduk Bu seferde ev sahibi yuksek kredi cektirmem diyor Arabayi oneriyoruz almam diyor Arabayı satalim altinlari bozduralim dedik Arabayi alan yok altin da düştükçe düşüyor
Yine husran yine husran
Zaten biz b..k beceremeyiz diye kendi kendime sinir oluyorum esime yakin davranmak icimden gelmiyor (bu yuzden 1 haftadir bi münasebette yok) Sinirlerim alt ust oldu Bundan once ne bir derdim ne bi tasam vardi Zaten kirada degilim iyi kotu sığıyorduk eve Bir ev konusu acildi butun hersey ters gider oldu Bi seye heveslenipte alamamak o kadar can sıkıcı ki..
Ne olur bi akıl verin ben bu psikolojiden nasil kurtulurum?
Ona gore alim satim, gelir,stopaj ivir zivir vergisi cikiyo cunku meblag yukseldikce tapuda odeyecegi vergi artiyoEv sahibi kredi oranina neden karışıyor anlamadım.
90gr bileziğin üzerine baya bı çeyrek koymanız lazım 110bin olması için 1 ay öncesi altın düşüktü zaten ben bile 90 gramı kasim ayında 50bine aldm en tavan yaptığı gündü yanlışınız varBundan 1 ay once ev almaya niyetlendik
90 gr bilezik birkac ceyrek 110bin edecek birde araba...
Bir ev begendik fiyati uygun tmm alalim dedik. Dedikte esimin sagolsun arkadaslari alma diye vazgecirmis Bende gonulsuz olmaz diye esime uydum vazgectim evden. (Hevesim kursagimda kaldi) Birkac eve daha baktik tam istedigim gibi bir ev bulduk Bu seferde ev sahibi yuksek kredi cektirmem diyor Arabayi oneriyoruz almam diyor Arabayı satalim altinlari bozduralim dedik Arabayi alan yok altin da düştükçe düşüyor
Yine husran yine husran
Zaten biz b..k beceremeyiz diye kendi kendime sinir oluyorum esime yakin davranmak icimden gelmiyor (bu yuzden 1 haftadir bi münasebette yok) Sinirlerim alt ust oldu Bundan once ne bir derdim ne bi tasam vardi Zaten kirada degilim iyi kotu sığıyorduk eve Bir ev konusu acildi butun hersey ters gider oldu Bi seye heveslenipte alamamak o kadar can sıkıcı ki..
Ne olur bi akıl verin ben bu psikolojiden nasil kurtulurum?
Millet neleri hesaplıyor pesOna gore alim satim, gelir,stopaj ivir zivir vergisi cikiyo cunku meblag yukseldikce tapuda odeyecegi vergi artiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?