Elimizi neye atsak kuruyor, çok bunaldim etkili hoca bilen lutfen yardım etsin

Nacizane bişey soylemek istiyorum.

dediğinizki ben şükür eden biriyim , evimizi sattık şuandada işsiziz Allah'ım şükürler olsun demek yanlış.

Hamdetmek gerekir halbuki , şükür etmek birşeyin devamını dilemek , memnuniyet için söylenir teşekkürler anlamında ama hamdetmek öyle değil.

Başına kötü bişey geldi isyan etmiyorum Allah'ım sana hamd ediyorum demek lazım , yanlış telaffuz etmemek lazım

Umarım tez zamanda feraha kavusursunuz

Bebek rizkiyla gelirciler gelsin onlar soyler size rizkinizin yerini....
Yeterince para kaybetmissiniz bi de haci hocaya para kaptirmayin derim nacizane. Umarim en kisa zamanda ikiniz de düzenli birer is bulursunuz.

Nacizane bişey soylemek istiyorum.

dediğinizki ben şükür eden biriyim , evimizi sattık şuandada işsiziz Allah'ım şükürler olsun demek yanlış.

Hamdetmek gerekir halbuki , şükür etmek birşeyin devamını dilemek , memnuniyet için söylenir teşekkürler anlamında ama hamdetmek öyle değil.

Başına kötü bişey geldi isyan etmiyorum Allah'ım sana hamd ediyorum demek lazım , yanlış telaffuz etmemek lazım

Umarım tez zamanda feraha kavusursunuz

Aklıma ne getirdin bak..
Benim bir arkadaşım başına bişey geldiğinde hamdolsun, iyi bişey geldiğinde elhamdülillah derdi..
Belaya da hamdolsun denir mi dediğimde, Hamdolsun dendiğinde şikayet etmiyorsun ama yeter artık anlamında gibi demişti..
Ben de şükür dedim ama sağlığımız, evlatlarımız ve szahip olduğumuz herşey için şükretmek gerektiğini anlatmak istedim.

Allah inancı kuvvetli bir hoca demissiniz öyle bir hoca muska yazmaz zaten.daha beter günaha girmeyin Allah bizi duymuyor ama hocanın yazdığı arapça bir şeylerle bize yardım eder demiş oluyorsunuz.en etkili dua içtenlikle Allahım bize yardım et demektir.

dua edersiniz anladım da hacıya hocaya gitmek nedir? onun duası sizinkinden daha mı kıymetli oluyor. okumuş etmiş insansınız bi de yani.

Allah kolaylik versin..
Rizkin genislemesi icin bol bol karinca duasi okuyun evinize asin-buzdolabina vs. asin bu duayi,Allah`in isimlerinde Ya Latif Ya Kerim Ya Ganiyy esmalarini bol bol cekin.
asagidaki foruma bi goz gezdirin,birbirimiz icin dua ediyoruz ve ben cok guzel etkilerini gordum hayatimda.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/dualarimiz-sizinle.1200/

Back
X