Elin sz himi ailemin yaptklar iimi actyor

herkese çok teşekkür ederim inşallah yeni yıl hepimize huzur mutluluk yeni güzellikler getirir. inşallah yeni yıl bebişleriizi bize getirir

uye olmadan oncede yazilarini okurdum balim...
uzak durmaya calis onlardan.sositososito
annem derki arkadasim,kaynanam canimi yakti,gorumcem yakti,el yakti
ama hic biri kocaminki kadar agir degildi.
esinle mutlusun anladigim kadariyla
gerisini bosveer.

bu arada bizlerede nasip etsin bebek insallah.kaydirigubbakcemile5
kucagimizi bos birakmasin.:kedi:

Canim sendeki derdin aynisi bende de var. Maddi tarafi haric, ben calismadigim icin aileme destek olamadim ve onlar maddi yönden üzerine düseni fazlasiyla yapdilar hatta evlendikden sonra da cok yardimci oldular haklarini yiyemem. Ama benimde kizkardesim beni annemin evine sigdirmadi, annemle babamla arami bozdu. Kaynanamlar ayni sendeki gibi hic sevmediler kabullenmediler beni meger hep ayirmak istemisler. Kaynanamin benimle en büyük derdi, onun hep gelini olarak hayal ettigi yigeni olmamamdi.

Ne mutlu size ki hicbirzaman kimseye muhtac kalmamissiniz. Evinizi almissiniz arabanizi almissiniz allah güle güle kullanmayi nasip etsin! Annenler icin yapdiklarin icin sakin pisman olma! Onlar degerini bilirler veya bilmezler ama sen evlatlik görevini yapmissin, allah bunun mükafaatini verecektir sana. Ben artik annemden, kaynanamdan kardeslerden, görümcelerden eltilerden hepsinden vazgectim cünki insan kendini zorla sevdiremiyor. Allahtan en büyük istegim bol bebislerle kocaman bir aile kurmak ve onlara kendi cektiklerimi cektirtmemek. Sende vazgec canim eger sana sahip cikarlar, deger verirlerse sende onlara deger ver ama kimsenin pesindende bosuna kosma bir ise yaramiyor maalesef.

Er yada gec annenlerde yapdiklari hatanin farkina varacaklar inan bana!

seni en iyi anlayanlardan biriyim malesef aynı problemleri yaşıyorum uzak duruyorum ama onlar bir şekilde huzursuz etmenin yolunu buluyor.benim eşimde çok iyi bir insan o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum Allah eşlerimizi korusun sende onlardan uzak dur evet aile ama bir yerden sonra tek başınasın hayatta kendini üzme

eşinle mutluymuşsunuzya oda yeter agzınızın tadı bozulmasın ailene inat sımsıkı sarıl ki eşine yuvana onlarda zamanla hatalarını anlarlar merak etme gün gelir devran döner haklı yerine oturur sabırlı ol zaman herşeyin ilacı

Lalişim gerekeni söylemiş
aynı fikirdeyim a.s.

herşeyin ilacı zamanmış bakalım yaşayıp göreceğiz zaman ne getirecek ne götürecek. yeni yılda inşallah bebişimizi kucağımıza alırız inşallah mevlam nasip etmiştir bunu. galiba bebeğimiz olmadığı için bizi aile olarak kabul etmiyorlar ama bizyinede bir aileyiz. aşkoşumu çookk seviyorum her gün mevlam bizi ayırma diye yalvarıyorum. aslında annede babada dışarıda kalıyor dört duvar arasında yaşananı kim biliyor. allahım evimizdeki huzuru almasın.

bende senin yaşadıklarını yaşadım, ailemin acımasızlığının bunca yıl sonra ilk defa farkına vardım. Dünya iyisi bir eşim var hep hata ve kusur aradılar, herşeyini incelediler en ufak bi şeyi yüzüme vurdular. En son maddi yönde girince artık dayanamıyorum, beni de çok yordular..

sende benim gibi kadersizlerdensin yinede allaha şükürler olsunki eşlerimiz iyi. o olmasaydı nabardım diye çok düşündüm. maddi yönden bir beklentim yoktu artık ama manevi yönden çok yıpratılıyoruz

canım biliyorum burda söylenen hiç birşey derdine derman olamaz ana baba bu sonuçta kimse kapatamz o yarayı ama uzak dur canım elinden geldiğince eşinle mutlusun sakın bunları kafana takıpta onu da üzme belki onlarda birgün hatalarını anlarlar sabret sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…