- 15 Ocak 2018
- 511
- 376
- 23
- 35
Bence yemek karantinada yapilmali :)Galoş giysem yeterli olur mu aceba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yemek karantinada yapilmali :)Galoş giysem yeterli olur mu aceba![]()
Hayır o ayaklar üzümlere degicekGaloş giysem yeterli olur mu aceba![]()
İnsanları pekmez den sogutmayalimHayır o ayaklar üzümlere degicek![]()
![]()
Kızlar bir konuda gene fikirlerinizi yaptıklarınızı merak ediyorum
Mutfakta eldiven kullanırmısınız?
Yemek konusunda konuşuyoruz bir arkadaşla
Yemek yapmayı sevdiğimi bu konuda pratik olduğumu söyledim
Arkadaşım
Ama sen yemekleri ellerinle yapıyorsun!
Bende
Sen neyle yapıyorsunbir alet falan çıktıda haberim mi yok
Arkadaşım eldivenle çalıştığını o yüzden daha yavaş ama daha temiz yemekler hazırladığını söyledi
Nasıl yani bu kadın bana kirli mi dedi?![]()
bende çiğ ete eldivenle dokunurum. balığa vs eldivenle bile dokunmak çok zor benim içinKızlar bir konuda gene fikirlerinizi yaptıklarınızı merak ediyorum
Arkadaşım
Bende
Arkadaşım eldivenle çalıştığını o yüzden daha yavaş ama daha temiz yemekler hazırladığını söyledi
Dikkat edilirse aşçılar hiç eldiven kullanmıyo sanat gibi gördükleri için işlerini.Şu eldivenle yemek yapanlar da iyi moda oldu ha!
Önce bir herkes umumi tuvaletleri kullanmayı öğrensin de sonra sıra eldiven kullanarak yemek yapmaya gelsin! (Alakasız hatta mide bulandırıcı oldu belki ama temizlik kumkumalarını görünce hep kadınların neden bu kadar pis olduğunu ve çoğu şeyi göstermelik yaptıklarını düşünürüm.)
Yemekteyiz vb gibi programlarda eldivenle çalışanlar oluyor hatta bilemiyorum eldiven kullanan aşçılar da olabilir ama evinde herkesin eldiven kullandığını zannetmiyorum. Bazıları mesela eldivenle el lezzetinin yemeklere geçmeyeceğini düşünüyor.
Arkadaşınız bir yerden vurmaya çalışmış aklıyla.
Bence o bir psikologa gitsin :)Kızlar bir konuda gene fikirlerinizi yaptıklarınızı merak ediyorum
Arkadaşım
Bende
Ben köfteyi hamuru falan da çıplak elle yoğururum. El lezzeti diye bi şey var ben ona inanıyorum. Eldiven de nesi?Eldiveni sagliksiz buluyorum, temizlik yaparken tek kullanimliklardan kullanip, atarim.
Ayrica sogan dograrken eldivende nesi?
Tirnaklar kisa&temiz, ellerin ustunde kil&tuy yoksa gayette yapilir.
Hamur yogurma, kofte yapma vs yoksa eldiveni ne icin kullaniyor,cunku bunlarda her daim yapilmiyor.
Yani bazi kadinlar kofte, hamur, balik vs. icin kullaniyor onun icin dedim yoksa ben de kullanmiyorum.Ben köfteyi hamuru falan da çıplak elle yoğururum. El lezzeti diye bi şey var ben ona inanıyorum. Eldiven de nesi?
Tırnaklarım kısa tertemiz ojesiz.. yapmaya başlamadan önce bi güzel yıkuyorum da ellerimi. Asırlardır böyle yapmışlar yemekleri nolmuş ki..
Hele babaannemin köy işinden nasır tutmuş elleriyle yapıp odun ateşinde pişirdiği yemeğin tadı hiçbi yerde yok misss..
Ellerim çok şükür sudan çıkmadığı için temizdir,ayrıca sebzeleri falan yikarken de ellerimiz yine suda.Eldivenle falan da uğraşamam. Hem eldivenler acaba ellerde daha mı hijyenik?Bence o seni bozmaya çalışmış.Kızlar bir konuda gene fikirlerinizi yaptıklarınızı merak ediyorum
Arkadaşım
Bende