- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi ELMALI turtam
-
O kadar cok yorum okudum, tanimadigim onca insan o kadar destek olmus ki, hrrbirinize ayri ayri tesekkur ediyorum. Hepiniz cok iyisiniz. Ve yine affedin her an girip yazamiyorum. Bugun de yazamadim pek anca anca kendimi toparliyorum.
bir mesaj geldi bugun...
Esyalarin hicbirinden pay istemedigini, hepsinin bende kalabilecegini yazmis ve nafaka konusunda comert olacagini da eklemis.. lutfetmis... hicbir sekilde karsilik vermedim. Herseyin bittigini bi kez daha anladi bugun yuregim. Kanaya kanaya anladi.
ve aileme ozet bi sekilde anlattim artik mesajdan sonra yola ciktilar, buraya geliyorlar.
cocuk konusunda cok yorum okudum. Cocugunu tamamen gormeme, gostermeme gibi bi durum olacagini biliyorum hukuki olarak. Cocugum elbet babasini bilecek onu gorecek. Tabi babasi da ISTERSE...
Ama bugun icimi en cok acitan da su oldu. 6.gun ve hala dogacak cocugunu hic merak etmedi. Onunla ilgili hicbirseye yer vermemis mesajinda.
belki de doguma kadar beklemekti amaci. O yuzden hic belli etmedi, hissettirmedi bilmiyorum ama su an sevdigim adamdan eser yok. Bu sessizlik, bu vazgecis beni boguyor. O sessiz, ben sessiz, kim hakederki boyle bir sonu...
İstanbul'da mısın ? Boşanma kararını aldığında bana ulaş,donuna kadar almazsam bende bırakırım bu işi.. Adi herif..
ELMALI turtam nasılsın arkadaşım?
en son eşi mesaj atmıştı aşık oldum diye bir gelişme oldu mu acaba
Yaaaa hayvan herif yaaaOldu canım olduu...
Eşi bir kaç gün hiç arayıp sormamış..
Dün sadece bir mesaj daha atmış hiçbir eşya felan istmeiyormuş nafaka konusunda da cömert olacağını yazmış densiz ahlaksız..
O kadar.. Ne çocuğunun sağlığını ne öylece bırakıp gittiği gebe eşinin sağlılığını hiçbişiyi sormamış afedersiniz pislik..
Arkadaşımız da ailesine anlatmış ailesi gelecekti yanına yoldalardı...
İnşallah Rabbim yüzüne bakar güzel yürekli anne adayımızın..
İnşallah Allah unutturur bu kötü günlerini.. Hayatına çok daha güzel devam eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?