- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
35 yasindayim 14 aylik bir bebeğim var. Bu ara oyle garip hissediyorum ki kendimi;ici oyulmus gibi. Bebege kendim bakiyorum çalışıyordum evdeyim yaklasik 1 sene daha bu durum devam edecek. Uzun yillar calismanin getirisidir belki, evde cok bunaldim birakabilecegim kimse yok. Krese baslatip ise devam etmeyi dusunuyorum. Bu süreçte sürekli esimle tartışıyoruz ben sariyorum o da geri kalmiyor. Lohusaligim tam bir faciaydi zaten cok cok uzun surdu etkisi bitmis degil. Her hafta bir kere birbirimize giriyoruz cogu zaman aklimda bosanma düşüncesi ama barisinca beni ikna ediyor. Yani çocuğum babasiz kalir falan diye korkularim yok daha dogrusu oyle bir noktaya geliyorum ki once kendimi bir kurtarayim da cocuguma da aslanlar gibi bakarim diyorum. Neyse 2 3 gune barisiyoruz ama bu kisir donguden cikamiyoruz aile danışmanina yanasmiyor. Geri kafali biraz. Asil anlatmak istediklerim esimle problemlerimden cok ote;beni hicbir sey mutlu etmiyor hergun yuruyus yapiyorum o biraz iyi geliyor isi gucu bosverip bebegimle ilgileniyorum o da iyi hissettiriyor ama bu kadar. Hatta yasadigim sehirden nefret edip ailemin olduğu sehre gitmek orda yasamak istiyorum Deniz kenari çıkıp nefes alabileceğim bi yer olsun istiyorum. Esimin tum ailesi burda birakip da gelmez. Biraz da bosanmak istememim altinda bu yatıyor hani nerde degilsem orda mutlu olacakmisim gibi. Gitmek istedigim yerde de mutlu olacağımdan emin degilim ama kafamda hep gitmek dusuncesi. Bunun ötesinde rutinimde hicbirsey tatmin etmiyor sukrediyorum ama yetmiyor icim oyuk gibi. Belki de bu kavgalar yipratti beni. Cok arkadaşım komşum da yok kaldi ki oyle herkese acamam kendimi dertlesecegim insan da yok. Allah inancim var elimdekileri goruyorum sahip olduguma sukrediyorum ama sanki kendimi avutuyorum gibi geliyor. Hani bir siir var ya baska turlu birsey benim istedigim ayni oyle. Karsima oyle biri ciksa ki beni sarssa elimdekileri gösterse kiymet bil dese istiyorum. Bebegime oyle zor kavustum ki mesela o olunca tum dertlerim bitecek sanmistim bitmedi.simdi bi ev alma durumumuz var onu alinca esimle evliligimiz duzelecek gibi geliyor bazi puruzler var gecikiyor ama sanki o mucize yaratacak gibi sacma fikirlerim var. Zamaninda psikolaga gittim yine gitme fikrim var ama simdi tek maasla zor olabilir diye gitmiyorum ilac kullanamam bebegim emiyor. Derdimi anlattim ama asil sormak istedigim suydu;elinizdekilerde nasil mutlu oluyorsunuz? Tamam tek odak mutluluk olmasin sonsuz mutluluk diye birsey yok ama genel olarak nasil hayattan keyif aliyorsunuz cok merak ediyorum. Okuduğunuz icin tesekkurler sevgiler