Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana had bildirmek senin üzerine vazife değil! Benim muhatabım konu sahibi. Sadece sevgisini göstermek için bir çocuğun elini öpen bir kadını rezil eden bir zihniyeti destekleyen insan bana usül erkan öğretemez.Kendisi çocuğun annesi bu yeterlidir sanırım.lütfen üslubunuza dikkat edin
Ben SİZ diye hitap edip ricada bulunmuş hala da üslubunu bozmayan biri olarak tabikide size bişey öğretemem. Kib lerim olur biterBana had bildirmek senin üzerine vazife değil! Benim muhatabım konu sahibi. Sadece sevgisini göstermek için bir çocuğun elini öpen bir kadını rezil eden bir zihniyeti destekleyen insan bana usül erkan öğretemez.
Benim hiç öyle şeylerim yoktur
Kendim de zırt pırt öperim...isteyen de öpüp mıncıklayabilirve daha hiç grip olmadı...
Çocuktan grip bulaşmasın seni düşünüyom diyecektin6 aylık bebeğim var. Yeni yeni gribi geçiyor. K.validelere gittik. Eşimin teyzesi de oradaymış. Elini öptü direk. Zaten çocuk hasta. Kibarca teyze elini öpmeyelim ama dedim. Ortalığı ayağa kaldirdi. Kendi gelini bile ses etmemiş ben demişim. Kimseden duymamış. Ne biçim insanmışım. Bir sürü şey. Bir ara kendi torununa öpersin artık dedim. Geri adımda atmıyormuşum. Özür dilemem gerekmiş. Bir ton laf dedi. K.valide sus ses etme dedi. Sustum başka odaya gittim. İçimde kaldı.
Bu arada bu kadın çocuğumuz hemen olmadı diye ileri geri konuştu zamanında. Bebeğim tüp bebek. Belki çok üstüne düşüyorum. Haksızım bilmiyorum ama başkası opturuyie diye susamam.
Ben bir daha bu kadının ortamında olmak istemiyorum. İleri geri konuştu. Ki sadece birşey dedim. Bayanın gözleri görmüyor bu arada. Haksız mıyım. Çok sinirliyim şimdi.
Not eşim sessizdi. Genelde böyle konularda başta sessiz olur .Sonra sen söyle demiştin yapmıştın diye ileride önüme sürer.
teyzede bir hastalık var mı_?6 aylık bebeğim var. Yeni yeni gribi geçiyor. K.validelere gittik. Eşimin teyzesi de oradaymış. Elini öptü direk. Zaten çocuk hasta. Kibarca teyze elini öpmeyelim ama dedim. Ortalığı ayağa kaldirdi. Kendi gelini bile ses etmemiş ben demişim. Kimseden duymamış. Ne biçim insanmışım. Bir sürü şey. Bir ara kendi torununa öpersin artık dedim. Geri adımda atmıyormuşum. Özür dilemem gerekmiş. Bir ton laf dedi. K.valide sus ses etme dedi. Sustum başka odaya gittim. İçimde kaldı.
Bu arada bu kadın çocuğumuz hemen olmadı diye ileri geri konuştu zamanında. Bebeğim tüp bebek. Belki çok üstüne düşüyorum. Haksızım bilmiyorum ama başkası opturuyie diye susamam.
Ben bir daha bu kadının ortamında olmak istemiyorum. İleri geri konuştu. Ki sadece birşey dedim. Bayanın gözleri görmüyor bu arada. Haksız mıyım. Çok sinirliyim şimdi.
Not eşim sessizdi. Genelde böyle konularda başta sessiz olur .Sonra sen söyle demiştin yapmıştın diye ileride önüme sürer.
Aynen elitimin bebegi oldu hastaneye gittik daha iki saatlik bebegi kv ağzından öptü vede 10 dk önce sigara icmisti dua etsin ki elti görmedi oraya gomerdi onuKadin valla yine iyiymis elini öpmüs dudagindan öpenleri bile duyduk burda.![]()
Wc den sonra el yıkamayanlarhiç hasta olmamalarını mı umuyosunuz anlamadım ki, geçen doktor arkadaşıma kızmış 18 aydır hastane hastane geziyo çocuklar sürekli hasta, demiş sen hiç mi dışarı salmadın bu çocukları, bu çocukları derhal parka götür demiş, yapmayın yahu, cidden abartı bazı yorumlar, şapır şupur öpmek neyse de eli de öpülsün, bizi de öptüler ölmedik, kreşi okulu var bunun, şimdi bir direnç geliştirmezlerse ilerde geliştirecek illa ki çocukluk çağı hastalıklarını geçirecekler bir kere
çok haklısınız daha biraz önce doktordan geldim ve doktorda bana aynı şeyi söyledi çok fazla koruyorsunuz çocuklarınızı o yüzdende sürekli hasta oluyolar dediElini öpmeyelim demek yerine öpmeden sevelim gibisinden cümle kursaydınız daha mı iyi olurdu sanki :) Bebek ne kadar korunursa gelecekte o kadar hasta olacak daha ağır atlatacak diye biliyorum ben. Bu demek değil ki herkes ağzıyla yapışsın bebeğe. Sadece bu kadar mikroptan uzak tutmamak lazım. Uyarıları daha minnoş halde söylemek mantıklı olanı bence